Slažem se u potpunosti.viKK je napisao/la:boga mi , ovaj optimizam sušića stvara neku euforičnu atmosferu koja mi se nimalo ne sviđa .. kao što napisa netko , više smo se plašili prije gostovanja u latviji , nego sada . a nekako , baš kada svi vjerujemo da ćemo pobijediti , i da ćemo odigrati super utakmicu , postići golove , mi teško kiksamo . sjećam se baš prije utakmice sa grčkom , dan prije je većina nas bila u strahu od kiksa i nismo bili ovoliko samouvjereni , a o sušiću da ne govorim .. a sada nekako svi vjerujemo već u pobjedu i plasman , a ja se sve više bojim .
Upravo ove njegove izjave tipa "Mi smo jedna od najboljih reprezentacija svijeta" ili "Imamo najbolje tehničare svijeta" igračima pokazuje da on kao vođa reprezentacije misli da ih možemo dobitit lako i na individualni kvalitet. I kao što neko reče, više smo strahovali od gostovanja u Latviji nego sada, a to nije dobro jer je Slovačka daleko bolja reprezentacija bez obzira na rezultate u zadnji par tekmi.
Došao im je novi trener koji bi mogao izazvati pozitivan šok. Istina je da oni imaju jako male šanse za prolazak dalje, ali ova pobjeda bi im mogla donijeti mir i veliku dozu samopouzdanja u reprezentaciji ako ništa za naredne kvalifikacije.
Usudio bih se reći da su u sličnoj psihološkoj situaciji kao Srbi pred tekmu sa Hrvatskom. Doduše bez problema u Savezu.
Da se ogradim odmah jer znam da pojedinici čekaju da neko kaže nešto loše o Papetu, niti sam protiv njega, niti se ne slažem sa njegovim izjavama, samo smatram da bi nam se ova velika doza samopouzdanja mogla obiti o glavu. Iskreno se nadam da neće biti tako.