Eurobasket Slovenia 2013

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

Blaszczykowski
Kontakt:

Re: Eurobasket Slovenia 2013

Post Postao/la Blaszczykowski » 05 sep 2013, 14:39

Admir_Sa je napisao/la:ne kontam reprezentaciju Hrvatske nikako, šta je tu problem, pa imaju igrace koju stvarno igrali dobro u svojim klubovima i individualno su skroz ok, a onda vidim na terenu nidje veze sa vezom danas :roll:
Osnovni problem hrvatske reprezentacije je manjak kvalitete, koji je na ovom prvenstvu još izraženiji usljed nekolicine otkaza i ozljeda ponajboljih hrvatskih košarkaša. Ne znam di ti vidiš individualnu kvalitetu u ovoj reprezentaciji? :roll: Izuzev Bogdanovića, Tomića i Ukića, te donekle Žorića, ostatak ove momčadi je čisti prosjek, a neki i ispod toga. Šarića se nastoji medijski isforsirati, ali ono što on daje na parketu je daleko od slike koju neki mediji nastoje stvoriti o njemu. Da ti približim, nešto slično bh mediji rade sa Pjanićem za kojeg bi čovjek čitajući ovaj portal rekao da je u najmanju ruku rang jednog Fabregasa. Na sve to se nakalami neko nerealno očekivanje, a onda imamo ovakav debakl.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 sep 2013, 14:52

Latvijci vode protiv CG :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 sep 2013, 14:53

Sta bi nama odgovaralo sto se tice ostalih rezultata u nasoj grupi?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 sep 2013, 14:59

Consigliere je napisao/la:Sta bi nama odgovaralo sto se tice ostalih rezultata u nasoj grupi?
Kad bi u istoj utakmici oba tima mogla da izgube onda bi nam to možda bilo dovoljno za treće mjesto.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 05 sep 2013, 15:02

čime se hrani ovaj hickman :mrgreen:
taman kontam vučević će proradit, nije poena dao :roll: :roll:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 sep 2013, 15:04

DukeOfWellington je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Sta bi nama odgovaralo sto se tice ostalih rezultata u nasoj grupi?
Kad bi u istoj utakmici oba tima mogla da izgube onda bi nam to možda bilo dovoljno za treće mjesto.
Humor?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 05 sep 2013, 15:08

auu sto Repesa psuje :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 05 sep 2013, 15:09

Sta ga psuje Repesa konj.

Trpaju nas Gruzijski nigeri, mi 2 minute kosa nemozemo dat :lol: ali bar cemo prec 40 poena.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 sep 2013, 15:14

Kako zalosno igramo i koje mi on antitalente i debile vodi na prvenstvo poput Delasa i Markote i slicnih, a ostavlja po strani one koji ustvari MOGU pomoci, pogotovo pored ovako indisponiranog Tomica, pa to je naprosto nevjerovatno. Za ostale kolektivne sportove makar znam da mozemo vise i s razlogom ocekujem vise i imam nade da ce biti bolje, al ovdje se samo nerviram iz nekog gadjenja i saznanja da ovo i ne moze bolje, zar je to reprezentacija koja je imala jednog Drazena Petrovica, zalost i tuga...
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 05 sep 2013, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 sep 2013, 15:15

Consigliere je napisao/la: Humor?
Kuknjava.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 05 sep 2013, 15:16

Hrvati kao i mi, bezvoljni, bez zara, slabi fizicki, itd

High

Post Postao/la High » 05 sep 2013, 15:17

Naljutiše Repešu bez razloga... Očekujem bolje drugo poluvrijeme.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 sep 2013, 15:18

Sinoć sam, prvi put nakon sp 2010. i one čuvene Teove trojke protiv Španaca, bio prezadovoljan igrom košarkaša Dobro bilo je i sporadičnih bljeskova kao recimo ona tekma sa Francuzima sa prošlog prvenstva, ali što je dugo, dugo je.
Srbija maestralna većim dijelom utakmice, odbrana vrhunska, požrtvovanje na nivou, momci supermotivisani, bacanja po parketu ta svaku loptu, maksimalno naoštreni i željni pobjede. Ko što rekoh, prezadovoljan sam. Užasno bitan trijumf zbog milion razloga, a najbitniji su da je pobjeđen direktni rival za prolazak u drugu fazu ali i za četvrtfinale, te što će pobjeda sa otvaranja pozitivno uticati na mladi tim Srbije.
Pogibijuu odbrani jesam očekivao, ali da će Srbija u najvećem dijelu meča imati punu kontrolu igre i rezultata, to nisam, da budem iskren. Bilo je i momenata kad su pojedini mladi igrači zasrljali, prije svih Kalinić i Bogdanović, ali ispraviće to Duda.
Realno gledajući, ni Litvanci nisu imali svoje veče, tačnije nije ih služio šut (a koko izgleda kad imaju veče i kad ih služi šut, Srbija je osjetila na prošlom prvenstvu). Braća Lavrinovići (iliti neviđeni bacaroši kako ih sinoć nazva Ivković na jednom time outu) :lol: i Kleiza su mašili mnogo otvorenih šuteva, pod košem nisu mogli ništa jer je Krstić držao čas Valančijunasu i kompaniji. Jedini koji je bio na visini je Kalnietis, ali i on je veći dio utakmice vukao sam.
Nedović sjajan, Bjelica takođe, Katić, Bogdanović, Anđušić, Kalinić, ma svi koji su igrali su imali neku svoju rolu. Pobijedio je sinoć tim ko što je i pobjedio u utakmici BiH sa Letonijom ili Njemaca sa Francuskom.
Danas očekujem pobjedu Srbije protiv BiH, sličnu kao i sinoć na mali broj koševa, bez velike koš razlike, ali sa igrom i kontrolom rezultata koju će Srbija imati čitav meč. Što neko reče iznad, do nekih desetak razlike maksimalno. U pobjedu sam siguran prije svega zbog igre koje su današnji rivali pokazali juče, ali što je još bitnije, Duda neće dozvoliti apsolutno nikakva opuštanja, što se vidi i iz izjava igrača nakon sinoćnje tekme.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 05 sep 2013, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 05 sep 2013, 15:21

Stvar je vrlo prosta. Hrvatska ne igra obranu, nema igrača koji bi znao odigrati obranu. Pa ekipa sa hakla iz kvarta bi daleko čvršće i agresivnije odigrala.
Ako ništa drugo, u napadu je puno bolje nego jučer, ima dobrih akcija, čistih šuteva.. Ali fu.king Andrić ne bi mogao pogoditi ni bunar. Pa klinci od 16 godina zakucaju, a on ga ide na polaganje, konju jedan nesposobni :twisted:

Jeste vidli onaj Markotin šuta :lol: :lol:

I Hrvatska puno bolje izgleda na terenu kad su unutra Draper i Šarić... Tomić totalno van igre...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 05 sep 2013, 15:26

Ja uopce nisam pratio ovo sa otkazima ni pozivima ali sta je sa Banicem i Baracom??? Pa Barac makar zbog visine bi treba bit unutra, a i izmislio je kosarku za antitalenta kao sta je Luksa Andric.

Bolje da smo onu u16 ekipu doveli na prvenstvo, momci bi se barem slomili za svaku loptu.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 05 sep 2013, 15:28

Andric ne znam sta radi na prvenstvu uopce. Kad su tu Draper i Saric dobro to izgleda. Ajmo ovo dobit, moramo!

Banic otkazao reprezentaciju, a Barac ozljedjenj. Planinic ne zeli igrat, Pop ozlijedjen.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 05 sep 2013, 15:32

Kad je otkaza onda nam netreba, g0vno.

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 sep 2013, 15:35

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako se ovo radi, može li neki tutorial?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 sep 2013, 16:12

Ma ubijte se, zalost i tuga, slavlje kao da su Spanjolsku u polufinalu dobili najmanje, protiv Gruzije u egal utakmici, ocajna predstava, ocajni igraci, ocajan pristup.

Igraci koji imaju mjesta u ovoj ekipi, a nisu tu iz ovog ili onog razloga : Zoran Planinic, Marko Popovic, Marko Tomas, Darko Planinic, Stanko Barac.

Ovo je zalosno.

Bogdanovic i Tomic jedini ozbiljni igraci, s tim da je Tomic katastrofalno usao u ovo prvenstvo i jos jednom se pokazuje kolika je debilnost bila povesti onog panja Andrica, pa i Zorica, umjesto jednog Planinica koji je za jednog i drugog izmislio centarsku poziciju, makar igra s nekim realnim zarom i zna igrati obranu.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 05 sep 2013, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 sep 2013, 16:13

Ante iz Hercegovine ima cojones.

Kako fino vidjet ovu Gruziju kako igra , sa minimum kvaliteta i rotacije jedna timska igra.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.