Sreca samo sto imamo vise ''Teletovica'' na terenu, ne trebamo se oslanjati na jednogNoName je napisao/la: A Pape sve više liči na Acu Petrovića, ko yebe odbranu samo trpaj naprijed

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sreca samo sto imamo vise ''Teletovica'' na terenu, ne trebamo se oslanjati na jednogNoName je napisao/la: A Pape sve više liči na Acu Petrovića, ko yebe odbranu samo trpaj naprijed
U pravu si! Previse me plasi ovaj nas optimizam. Uvijek nas je skupo kostaomostar0606 je napisao/la:Bez obzira koliko znali mi svoj kvalitet i kolik oga svi ostali, pa i Slovaci znali, mislim da nije smio ovo uraditi, jer se euforiaj taman smirila: povreda Vranjesa, Zukanovica, Mujdze, Pandza bio skoro pa upitan, ovo malo sa Dzekom, pocela se uvlaciti nervoza, ali i boje bi bilo da je ostalo tako, jer su Zmajevi do sad uvijek tu nervozu pobjeđivali na terenu. Sad sve ukupno i realno gledajuci, vise sm ose bojali iznenađenja u Latviji, nego sada. Ja bi ovakve izjave dao pred Zilinu, i to kad bi smo u Zenici razvalili Slovake...
+1viKK je napisao/la:boga mi , ovaj optimizam sušića stvara neku euforičnu atmosferu koja mi se nimalo ne sviđa .. kao što napisa netko , više smo se plašili prije gostovanja u latviji , nego sada . a nekako , baš kada svi vjerujemo da ćemo pobijediti , i da ćemo odigrati super utakmicu , postići golove , mi teško kiksamo . sjećam se baš prije utakmice sa grčkom , dan prije je većina nas bila u strahu od kiksa i nismo bili ovoliko samouvjereni , a o sušiću da ne govorim .. a sada nekako svi vjerujemo već u pobjedu i plasman , a ja se sve više bojim .
viKK je napisao/la:boga mi , ovaj optimizam sušića stvara neku euforičnu atmosferu koja mi se nimalo ne sviđa .. kao što napisa netko , više smo se plašili prije gostovanja u latviji , nego sada . a nekako , baš kada svi vjerujemo da ćemo pobijediti , i da ćemo odigrati super utakmicu , postići golove , mi teško kiksamo . sjećam se baš prije utakmice sa grčkom , dan prije je većina nas bila u strahu od kiksa i nismo bili ovoliko samouvjereni , a o sušiću da ne govorim .. a sada nekako svi vjerujemo već u pobjedu i plasman , a ja se sve više bojim .
Dobro je covjek rekao.Kad god smo imali priliku da nesto napravimo nismo je iskoristili.Ovo bi mogao biti samo jedan u nizu takvih slucajeva.Na nama je da to promijenimo.Mozda mi pobjedujemo Latviju i njima slicna te smo prvi u grupi,ali na ovakvim utakmicama,kao sto je ona sutra,se zaradjuje respekt kod velikih.dinoze je napisao/la:BiH nije Španija ni Njemačka. Ima kvalitet, ali ne za velike utakmice
Slovački golman Jan Mucha, koji je posljednje tri godine proveo u Evertonu, prešao je u redove ruske Samare.
U velikom intervjuu za slovačku Pravdu govorio je i o predstojećem dvomeču protiv BiH.
- Sad ste koncentrisani na utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom. Svi se slažu da je riječ o izuzetno jakom protivniku?
“Naravno, ali to nije ni Španija ni Njemačka pa da ne možemo igrati s njima.
Trenutno doživljavaju svoje velike trenutke, imaju kvalitet, ali ne i za velike utakmice.
Sigurno su u dobro raspoloženi i nadaju se pobjedi. To je dobro, neka i dalje tako osjećaju”.
- Njihova najveća snaga leži u odličnoj napadačkoj liniji. Šta Vi mislite?
“Bosanci imaju fantastičan napad, ali bismo mi to mogli iskoristiti.
Znamo mi njih dobro, svi oni igraju u jakim europskim timovima.
Imamo i potrebno iskustvo, jer smo prije tri godine igrali s njima. Istina tad smo ubilježili poraz, ali smo i bili u prilici vidjeti sve njihove slabosti.
To je bivša jugoslavenska škola i uvijek je teško igrati protiv njih”
Asmir Begović brani u Premiershipu, za ekipu Stoke Cityja. Kako ste ga Vi ocijenili?
“Veliki golman, znam ga lično. On je jako dobar momak i ne prima puno golova.
Ima sjajne reflekse. To je jedan od najboljih golmana u Premier ligi”.
- Šta može uraditi slovački tim?
“Vidim da su igrači složni i da se javlja zajedništvo, što je vrlo važno. Moramo ostati na zemlji i početi od nule.
Mi pokušavamo nešto drugo jer nemamo izbora u ovoj situaciji. Možda je kasno, ali kad vas krene, nikad se ne zna”.
samo fali ono : "yebaćemo im majku!"Amar Dzeko je napisao/la:Vidi Papeta ko Ćiro vaktile
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.