BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Goalgetter
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 05 sep 2013, 13:46

Sutra je petak, svugdje u svijetu sasvim obican dan, nama u Bosni je puno vise od toga.

Motamo sarmu za Copacabanu! :lol:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 sep 2013, 13:46

Ja se ne sikiram nesto narucito, Slovaci su slicni nama samo sto mi imamo bolje individualce i **** bolji smo po igracima po svemu. Nisu nesto narucito brzi plus nemaju Altidora, jedino ako se bas podrepi da nece u go, a vala brate dosta nam se podrepljavalo, vakat je da nas jedne kvalifkacije Bog isprati do kraja.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 05 sep 2013, 13:55

Rios je napisao/la:Sve je jasno,Pape igra za gol vise..Vdijet cemo na sta ce to izaci na kraju..Hrabro u svakom slucaju..

Tako jedino mozemo igrati. Skoro smo igracki 80% napadacka reprezentacija, nismo nesto kvalitetni nazad, i jedini nacin je svakog protivnika baciti na koljena. Slovacima svaka cast, mozda su u stanju tu i tamo prirediti poneko iznenadjenje, ali ne ovaj put. Ovaj put gube, i to sa najmanje 4 u mrezi. Pa neka i dadnu tri onda, koga je briga. Prolazimo mi ovo bez velikog srkleta.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 05 sep 2013, 13:59

Samo za gol više, to nam je u DNK, imamo igrače za takvu igru i nemamo se čega plašiti. Jedino ako se potrefi neki maler, pa da nijedna neće u gol. U tom slučaju nije do nas. Sve ostalo je pod našom kontrolom. Znači, napadom se branimo. Napad je naša odbrana i tim napadom ćemo i da pobijedimo Slovake. Oba puta. 8-)
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 sep 2013, 14:00

Do sad Pape nije imao ovakvih izjava, valjda ne podbaci i obije nam se o glavu. :)
Ma ko ga j..e možemo i mi nekad uzeti ulogu apsolutnog favorita, ispod tri komada ništa :mrgreen:

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 05 sep 2013, 14:03

Coraco je napisao/la:Do sad Pape nije imao ovakvih izjava, valjda ne podbaci i obije nam se o glavu. :)
Ma ko ga j..e možemo i mi nekad uzeti ulogu apsolutnog favorita, ispod tri komada ništa :mrgreen:
A to je i meni privuklo pažnju. :D Pape me totalno iznenadio. Uvijek je bilo ono suzdržano, lijepo se priča o protivniku, hvali se protivnik...a sad odjednom izjava:"Ovo je jedna od najboljih reprezentacija svijeta." :D Možda je to i realno ali mi na Papeta ne liči. :D
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 05 sep 2013, 14:05

samo da Speed Demon ne vidi terena i pobjeda je zagarantovana :mrgreen:

slika

Rios

Post Postao/la Rios » 05 sep 2013, 14:05

milomlat je napisao/la:
Rios je napisao/la:Sve je jasno,Pape igra za gol vise..Vdijet cemo na sta ce to izaci na kraju..Hrabro u svakom slucaju..

Tako jedino mozemo igrati. Skoro smo igracki 80% napadacka reprezentacija, nismo nesto kvalitetni nazad, i jedini nacin je svakog protivnika baciti na koljena. Slovacima svaka cast, mozda su u stanju tu i tamo prirediti poneko iznenadjenje, ali ne ovaj put. Ovaj put gube, i to sa najmanje 4 u mrezi. Pa neka i dadnu tri onda, koga je briga. Prolazimo mi ovo bez velikog srkleta.
Mi jesmo napadacki orjentisana ekipa,imamo sjajne igrace u tom segmentu,ali igrati na tu kartu je mac sa dvije ostrice..Vjerovatno Pape hoce da ih dotucemo za pola sata,nesto slicno kao Grcku ili Amere na Kosevu..Jbg,opet kazem hrabra odluka i nadam se uspijesna 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 sep 2013, 14:06

Ma yebat' ćemo im majku. :geek:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 05 sep 2013, 14:07

mone je napisao/la:samo da Speed Demon ne vidi terena i pobjeda je zagarantovana :mrgreen:

slika
Ima li negdje ova slika smanjena? Da je stavim na avatar. :mrgreen:

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 05 sep 2013, 14:07

moram jos jednu, sorry :mrgreen:
slika

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 05 sep 2013, 14:10

ronweasley je napisao/la:
mone je napisao/la:samo da Speed Demon ne vidi terena i pobjeda je zagarantovana :mrgreen:

slika
Ima li negdje ova slika smanjena? Da je stavim na avatar. :mrgreen:

smanji je u paintu.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 05 sep 2013, 14:14

dokle ce te nas patiti sa tim Speddy Demonom :lol:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 05 sep 2013, 14:20

bosanski Gareth Bale, da ga hoce Sead prodat vise da ga ne gledamo na okupljanjima repke

LFC_IRFO
Kontakt:

Post Postao/la LFC_IRFO » 05 sep 2013, 14:24

Pozdrav, malo padobransko pitanji ali me interesuje da li ce negdje biti radio prijenos, radim pa nisam u mogucnosti da pratim na tv-u.
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 05 sep 2013, 14:25

mone je napisao/la:bosanski Gareth Bale, da ga hoce Sead prodat vise da ga ne gledamo na okupljanjima repke
Eto njega u Tottenham a onda ekspresno u Real, za nekih 115 miliona eurića. :D

Zamisli samo napad: Ronaldo, Isco, Vršajević, Benzema :mrgreen:

Bili bi nezadrživi. 8-)

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 05 sep 2013, 14:29

ronweasley je napisao/la:
mone je napisao/la:bosanski Gareth Bale, da ga hoce Sead prodat vise da ga ne gledamo na okupljanjima repke
Eto njega u Tottenham a onda ekspresno u Real, za nekih 115 miliona eurića. :D

Zamisli samo napad: Ronaldo, Isco, Vršajević, Benzema :mrgreen:

Bili bi nezadrživi. 8-)
hehe jasta, nego da se vratimo na temu :) sta mislite kako cemo izgledati bez pravog def veznog (tj bez Rahimica i Zahirovica) protiv Hamsika?

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 05 sep 2013, 14:35

Pa sad sam gore napisao. Napad je naše najjače oružje, za napadačku igru imamo najbolju podlogu. Zašto to maximalno ne iskoristiti? Zašto gušiti toliki napadački potencijal? Grotlo Bilinog polja, ENORMNA napadačka snaga(dosta smo se stidili, vrijeme je da postanemo svijesni svog kvaliteta), protivnik koji se MORA otvoriti i napasti.

Iskreno, mislim da je ova Papetova odluka jedina logična. U slovačkoj bi to bio rizik i tamo ćemo taktizirati. Ovdje idemo na blitzkrieg. 8-)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 sep 2013, 14:40

Kad bi ubacili Vrsajevica u prvu postavu,mozda bi tu mogli vidjeti nasu sansu.
Stavimo ga na krilo,umjesto Senada ili tako nesto,oni vide sastav i svi kolektivno crknu (bukvalno) od smjeha.
Onda se ne moramo ni plasiti za Zilinu,dobili smo 6 bodova,a nismo ni izasli na teren.
Keep walking.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 sep 2013, 14:53

frankqqqqq je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Mene brate nesto steze u grudima kako se ovaj mec priblizava. Nemam pojma sto,al tako je.
I ja čudan osjećaj imam povodom sutrašnje utakmice, strahota :?
Sta je pishke? :D

A Pape sve više liči na Acu Petrovića, ko yebe odbranu samo trpaj naprijed :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.