Motamo sarmu za Copacabanu!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rios je napisao/la:Sve je jasno,Pape igra za gol vise..Vdijet cemo na sta ce to izaci na kraju..Hrabro u svakom slucaju..
A to je i meni privuklo pažnju.Coraco je napisao/la:Do sad Pape nije imao ovakvih izjava, valjda ne podbaci i obije nam se o glavu.![]()
Ma ko ga j..e možemo i mi nekad uzeti ulogu apsolutnog favorita, ispod tri komada ništa
Mi jesmo napadacki orjentisana ekipa,imamo sjajne igrace u tom segmentu,ali igrati na tu kartu je mac sa dvije ostrice..Vjerovatno Pape hoce da ih dotucemo za pola sata,nesto slicno kao Grcku ili Amere na Kosevu..Jbg,opet kazem hrabra odluka i nadam se uspijesnamilomlat je napisao/la:Rios je napisao/la:Sve je jasno,Pape igra za gol vise..Vdijet cemo na sta ce to izaci na kraju..Hrabro u svakom slucaju..
Tako jedino mozemo igrati. Skoro smo igracki 80% napadacka reprezentacija, nismo nesto kvalitetni nazad, i jedini nacin je svakog protivnika baciti na koljena. Slovacima svaka cast, mozda su u stanju tu i tamo prirediti poneko iznenadjenje, ali ne ovaj put. Ovaj put gube, i to sa najmanje 4 u mrezi. Pa neka i dadnu tri onda, koga je briga. Prolazimo mi ovo bez velikog srkleta.
Ima li negdje ova slika smanjena? Da je stavim na avatar.mone je napisao/la:samo da Speed Demon ne vidi terena i pobjeda je zagarantovana![]()
ronweasley je napisao/la:Ima li negdje ova slika smanjena? Da je stavim na avatar.mone je napisao/la:samo da Speed Demon ne vidi terena i pobjeda je zagarantovana![]()
Eto njega u Tottenham a onda ekspresno u Real, za nekih 115 miliona eurića.mone je napisao/la:bosanski Gareth Bale, da ga hoce Sead prodat vise da ga ne gledamo na okupljanjima repke
hehe jasta, nego da se vratimo na temuronweasley je napisao/la:Eto njega u Tottenham a onda ekspresno u Real, za nekih 115 miliona eurića.mone je napisao/la:bosanski Gareth Bale, da ga hoce Sead prodat vise da ga ne gledamo na okupljanjima repke
Zamisli samo napad: Ronaldo, Isco, Vršajević, Benzema![]()
Bili bi nezadrživi.
Sta je pishke?frankqqqqq je napisao/la:I ja čudan osjećaj imam povodom sutrašnje utakmice, strahotamajestic24 je napisao/la:Mene brate nesto steze u grudima kako se ovaj mec priblizava. Nemam pojma sto,al tako je.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.