Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Da,fali ovo.Ovakvo zajedništvo i borba,ovakav vođa na terenu.retro je napisao/la:Ova reprezentacija nema dusu.
A sta ako napravimo iznenađenje? Hoćete li ih opet dizati u nebo? Od finske izgubili 20 razlike, pa potom zgazili crnu goru i hrvatsku.... Mozda se scenario opet ponovi, vrijedi se barem nadati. Pricati, danas gubimo 20 razlike, i slicne stvari, nisu odlike pravog,istinskog navijaca ove reprezentacije!4stringsonly je napisao/la:Pa dobro je , ja sam kontao biće 8 kvota na nas.tepsija je napisao/la:Srbija-BiH 1,20-4,60
Da nam je sad jedan Neno...tepsija je napisao/la:Da,fali ovo.Ovakvo zajedništvo i borba,ovakav vođa na terenu.retro je napisao/la:Ova reprezentacija nema dusu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Samo da se ponovim a problemi su ostali isti uz jedan dodatni a to je forsiranje igre leđima za Mirzu. Frajer ubica iz vana a Aco ukinuo sam sebi najjče oružje plus odlična taktika Latvijca i to dovede do poraza.zaboljisportuBiH je napisao/la:Nadams e da će Andrija biti ok. Ako ne bude onda Nurkić ili Miki. Ako upadne Miki može Bavčić na pet. Inače mene nervira samo što Aco ne rotira i sotale igrače malo više. Muha zacementiran za klupu, Peršić isto. Sinan pomalo igra. Bavčić bi isto trebao malo više igrati. Čisto zbog samopouzdanja. Neko reče gore kud se Bavčić nije povrijedio. Bavčić je jedini koji može odmoriti MIrzu a da bar približno budemo opasni iz vana,a ujedno može igrati i peticu. MOžda je Andrija fizički jači ali svim ostalim Bavčić je par deka sa Andrijom a ima stvari u kojima je i bolji. JEst da se Andrija izborio za startnu peticu ali meni se nikako ne sviđa ona odbrana od pika što se forsira kad je Andrija unutra. MOramo imati više opcija. Možda se to i promijenilo ali jbg ne gledamo tekme.
Ne mislim da Aco zeli da mu ukine najbolje oruzje. Jedino sto zeli je da Mirza igra raznovrsnije i ja ne dozivljavam to kao forsiranje. Pa jucer ga nije isao sut, ali je zatp pod kosem uradio solidan posao. Naravno, govorim o toj trecoj cetvrtini. Mirzin sut u zadnje vrijeme mnogo oscilira i ne moze se jedino na njega osloniti. Sta imamo od njegovog suta ako ce fulat 7-8 suteva dok udje u ritam? Nista.zaboljisportuBiH je napisao/la:Samo da se ponovim a problemi su ostali isti uz jedan dodatni a to je forsiranje igre leđima za Mirzu. Frajer ubica iz vana a Aco ukinuo sam sebi najjče oružje plus odlična taktika Latvijca i to dovede do poraza.zaboljisportuBiH je napisao/la:Nadams e da će Andrija biti ok. Ako ne bude onda Nurkić ili Miki. Ako upadne Miki može Bavčić na pet. Inače mene nervira samo što Aco ne rotira i sotale igrače malo više. Muha zacementiran za klupu, Peršić isto. Sinan pomalo igra. Bavčić bi isto trebao malo više igrati. Čisto zbog samopouzdanja. Neko reče gore kud se Bavčić nije povrijedio. Bavčić je jedini koji može odmoriti MIrzu a da bar približno budemo opasni iz vana,a ujedno može igrati i peticu. MOžda je Andrija fizički jači ali svim ostalim Bavčić je par deka sa Andrijom a ima stvari u kojima je i bolji. JEst da se Andrija izborio za startnu peticu ali meni se nikako ne sviđa ona odbrana od pika što se forsira kad je Andrija unutra. MOramo imati više opcija. Možda se to i promijenilo ali jbg ne gledamo tekme.
Ali i taj donji razred su sve dobri suteri, koji ako dobiju dobar pas mogu itekako pogoditi(pasalic,persic,masic,sutalo,bavcic)...Ali kod nas je problem sto nema timske igre, umjesto da se lopta baca otvorenim igracima kod nas izgleda bolje da mirza i djedovic uzimaju ishitrene suteve, kao da nesta dokazuju jedan drugom..Kobe Bryant je napisao/la:Izgleda da moramo cekati ovu neninu generaciju U 19 cekati da zaigra u nekim jacim klubovima , pa ostvarimo neki rezultat![]()
Jednostavno premalo kvaliteta Teletovic ,Djedovic i malo Write i ponekad Kikanovic , ostalo je donji razred Europske kosarke
Samim tim što kažeš "iznenađenje" i tebi je jasno da je Srbija prilično bolja od nas. Najjača je na mjestu selektora.Adibhf88 je napisao/la:A sta ako napravimo iznenađenje? Hoćete li ih opet dizati u nebo? Od finske izgubili 20 razlike, pa potom zgazili crnu goru i hrvatsku.... Mozda se scenario opet ponovi, vrijedi se barem nadati. Pricati, danas gubimo 20 razlike, i slicne stvari, nisu odlike pravog,istinskog navijaca ove reprezentacije!4stringsonly je napisao/la:Pa dobro je , ja sam kontao biće 8 kvota na nas.tepsija je napisao/la:Srbija-BiH 1,20-4,60
Hahaha, drug bas pratim kosarku, pa ovo je prenos za penzionere, i one sto nemaju veze sa kosarkom.4stringsonly je napisao/la:Ljudi , ko je ova budala što prenosi Hrvatska-Gruzija?
Juče Hrvate prenosi, govori : "Koš i sl.bacanje" , a lopta nije vidjela koša.
Sad govori: "Kokoškov je trenutno u Klivilendu? KlivIlendu?!
Ovi na RTRS su dosta bolji, i emisiju imaju.Adibhf88 je napisao/la:Hahaha, drug bas pratim kosarku, pa ovo je prenos za penzionere, i one sto nemaju veze sa kosarkom.4stringsonly je napisao/la:Ljudi , ko je ova budala što prenosi Hrvatska-Gruzija?
A i od Edina sam ocekivao mnogo vise, da se covjek "uzivi" u utakmicu, a ne onako hladno. Valjda si zbog toga i doveden na tv.4stringsonly je napisao/la:Ovi na RTRS su dosta bolji, i emisiju imaju.Adibhf88 je napisao/la:Hahaha, drug bas pratim kosarku, pa ovo je prenos za penzionere, i one sto nemaju veze sa kosarkom.4stringsonly je napisao/la:Ljudi , ko je ova budala što prenosi Hrvatska-Gruzija?
Na FTV jedino vrijedi što Edin prenosi naše tekme, a sve ostalo je nula.
Pa bilo je najava i da ce jucer igrati, ali eto...Paranojaa je napisao/la:Zna li se igrali Andrija danas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.