Sutra od 18:00 prenosi Sport 1 Hungaryjasmin10 je napisao/la:prenosi li iko mladu sutra i u koliko igraju![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sutra od 18:00 prenosi Sport 1 Hungaryjasmin10 je napisao/la:prenosi li iko mladu sutra i u koliko igraju![]()
znaci bit ce neki stream aBdlegenda reala je napisao/la:Sutra od 18:00 prenosi Sport 1 Hungaryjasmin10 je napisao/la:prenosi li iko mladu sutra i u koliko igraju![]()
zasad samo to, možda sutra i neko od naših otkupi
Za plate.zgembo89 je napisao/la:pa ni face ni bht1 pa majka mu stara za sto ide pretplata
pa sta mislis ko ce platiti one silne serije,koga boli qrac za utakmice,najbitnije je nakupovati onih jeftinih serija da imaju sta prikazivati po citav dan(plus da dodam da su vijesti i razni dnevnici svako sat vremena pa se termin za prenos utakmice i ne moze naci nikako,hebem im hljeb i njima i serijamazgembo89 je napisao/la:pa ni face ni bht1 pa majka mu stara za sto ide pretplata
to kraljudubioza je napisao/la:http://www.sportcategory.com/c-1.html
evo ovdje ima
uglavnom skoro na svim ovim starnicama gdje imaju linkovi za live stream ima i nasa tekma
Izvini ali nevidim logiku da Čajić igra na toj poziciji umjesto Zakarića koji je za klasu odskakao od većine na zadnjoj tekmi u Mostaru.jasmin10 je napisao/la:moje misljenje ko ce poceti utakmicu![]()
-------------------------------jajalo---------------------------
----cimirot-----------jakupovic----kovacevic---------bevab----
------------------------grahovac--prcic-------------------------
----duljevic----------------------------------cajic--------------
-----------------atajivc-------maletic-------------------
ma znam da je zakaric bio za klasu bolji od cajica, ali posto je cajic igrao zadnju, nesto mislim da bi mogao poceti i danas. mada i ja bih volio da zakaric budu medju starterima.anel81m je napisao/la:Izvini ali nevidim logiku da Čajić igra na toj poziciji umjesto Zakarića koji je za klasu odskakao od većine na zadnjoj tekmi u Mostaru.jasmin10 je napisao/la:moje misljenje ko ce poceti utakmicu![]()
-------------------------------jajalo---------------------------
----cimirot-----------jakupovic----kovacevic---------bevab----
------------------------grahovac--prcic-------------------------
----duljevic----------------------------------cajic--------------
-----------------atajivc-------maletic-------------------
Ne prenosi niko, ovi nasi novinari haman ni ne znaju da se igra tekma, sramota za nasu televiziju, popisam ih sve od reda.ceze je napisao/la:Ko prenosi ovu tekmu, tačnije prenosi li iko ?
Još tačnije, hoće li biti neki stream?
http://firstrownow.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;ceze je napisao/la:Ko prenosi ovu tekmu, tačnije prenosi li iko ?
Još tačnije, hoće li biti neki stream?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.