Jadna ti majka,srčani u 32-oj

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jadna ti majka,srčani u 32-oj
bayer 04 je napisao/la:Ej vidim da ovdje ima dosta Nijemaca,a ja za 30-ak minuta polazim u školu i imam pismenu zadaću iz njemačkog,pa ukoliko neko može napisati 5-6 rečenica o temi "Tetovaže-da ili ne"...Bio bih zahvalan,ukoliko samo nešto naškrabate...Hajde,ako ima ijedan Nijemac,a da mu je trenutno dosadno...
Hvala,ali slabo mi ono prevodi,pogotovo na njemački,ali hvala u svakom slčaju...Ma kakav njemački,šta i nas sve u školi uče...Zike_HzSa je napisao/la:bayer 04 je napisao/la:Ej vidim da ovdje ima dosta Nijemaca,a ja za 30-ak minuta polazim u školu i imam pismenu zadaću iz njemačkog,pa ukoliko neko može napisati 5-6 rečenica o temi "Tetovaže-da ili ne"...Bio bih zahvalan,ukoliko samo nešto naškrabate...Hajde,ako ima ijedan Nijemac,a da mu je trenutno dosadno...
Brate da ti bude lakse !
Napisi text na Bosanskom i odo google translator i prevedi na njemacki![]()
Mislim da sam pomogao ?![]()
jeb* druge jezike, trebaš znati samo svoj jezik i eventualno engleski i to je tobayer 04 je napisao/la: Hvala,ali slabo mi ono prevodi,pogotovo na njemački,ali hvala u svakom slčaju...Ma kakav njemački,šta i nas sve u školi uče...
Boze mili.. ja joj bas prije par dana gledala film..Bosco je napisao/la:Jadna ti majka,srčani u 32-oj.Gdje danasnji svijet ode?
Ko reče da je globalno zagrijavanje , pa ovo je globalno zahlađenje.rob do bagro je napisao/la:Da li vam je mozda? zima
Jarane ovo nije normalno, krenem izac napolje kad sam osjetio hladnocu odma sam usao u kucuZagor je napisao/la:Ko reče da je globalno zagrijavanje , pa ovo je globalno zahlađenje.rob do bagro je napisao/la:Da li vam je mozda? zimaTeorija zavjere !
ni ja .. danas sam klizajuci dosla kucibambina je napisao/la:Kažu u srijedu toplije,sunny![]()
Prsti su mi ze smrzli uhh ,ne volim zimske idile
izgleda da jesiBlueSharks je napisao/la:Pa jesam li ja to jedini koji više voli zimu od ljeti
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot], soxx i 72 gosta.