Ibisevic je sad trentuno pred Mandzukicom i to sazluzeno i vjerujem da ce tako i ostati do kraje sezone.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
pogledaj igrace iza Mandze, pogle' iza Ibisevica. Ne kazem da je ovaj prvi losiji, ali su minimum bara-baraAlenHalilovic je napisao/la:Samo Ibisevic zna fulat a Dzeko i pogotovo Mandzukic ne fulaju kao Ibisevic?![]()
Ibisevic je sad trentuno pred Mandzukicom i to sazluzeno i vjerujem da ce tako i ostati do kraje sezone.
Consigliere je napisao/la:Vrlo je jednostavno, da je klasa kakvom ga se ovdje predstavlja, vec bi igrao u nekom boljem klubu. Pa nisu valjda svi slijepi osim nas.![]()
Ponavljam: ima strasan osjecaj za prostor, finishing... i to bi bilo to. U top evropskoj ekipi, sa jednim napadacem tesko da bi imao mjesta.
dajte tog istog vedu u stoke,west ham pa ce trpati 1-3 po sezoniJTS je napisao/la:Vedo definitivno ima bolji osjećaj za prostor, bolji nos za gol ima .. a kao strijelci, pa tu su u 10 deka obojicaostale kvalitete su na strani Edina
ko zna gdje bi Vedo danas bio da se nije povrijedio, on bi tu sezonu sigurno završio sa 30 golova .. nakon njegove povrede, Hoffe je naglo pao na tabeli, loše su igrali .. to dovoljno govori šta je Vedo značio za tu ekipu
dajte Vedu u Bayern Munchen, Dortmund, trpati će hladno 20+ po sezoni
ma ne bi brate da me se pogresno shvati,ali mrzim ta prenapucavanja pogotovo od strane novinara NAS JE PA BILJEZI MU BILO STA.Ko pjanic u lyonu kad je igro kaze UCESTOVO U AKICIJI KOD GOLAJTS je napisao/la:ja bih ipak rekao da ne bi zabio niti jedan gol ..
JTS je napisao/la:čovjek je takav napadač, glavna odlika mu je da zna zabijati golove i zdravo .. daj mu loptu i zabit' će gol .. niko ne tvrdi da je on vrhunski finisher kao recimo Henry, ali sigurno da je odličan finisher
u kako debilnoj ekipi igra, 15 golova prošle sezone je aminzbog toga kažem, da on ima igrače koji igraju za njega, da ga trpaju loptama, onda bi i on nemilosrdno trpao golmane
dovoljno je pogledati njegove golove kroz karijeru, skoro sve na osjećaj .. lopta-gol, simple as that
možda nije brz, možda nije 'jak' na lopti, beskoristan van 16 m, itd (to sigurno umanjuje njegovu vrijednost), ali je odličan finisher i kad ima ekipu iza sebe, trpati će bilo koga
sve to što Vedo nema, Edin ima, zato i igra za Man City .. ali opet se vraćam, da nije bilo one povrede, neki veliki klub bi sigurno kupio igrača koji bi zabio 30 golova u sezoni
kad je onaj panj Demba Ba došao do Chelseaja, sve ti je jasno .. a kad je Vedo trpao za Hoffe, Demba Ba je bio u njegovoj sjeni .. Vedo i Obasi su nosili tu ekipu, a na kraju ovaj panj napravi najbolju karijeru
harnik, gentner, i.traore ili maxim vs robben, ribery, kroos, schweiniBosniacum Lilium je napisao/la:pogledaj igrace iza Mandze, pogle' iza Ibisevica. Ne kazem da je ovaj prvi losiji, ali su minimum bara-baraAlenHalilovic je napisao/la:Samo Ibisevic zna fulat a Dzeko i pogotovo Mandzukic ne fulaju kao Ibisevic?![]()
Al' bi zato imao trenera kojeg nema ni Barcelona " onclick="window.open(this.href);return false;iVar je napisao/la:harnik, gentner, i.traore ili maxim vs robben, ribery, kroos, schweiniBosniacum Lilium je napisao/la:pogledaj igrace iza Mandze, pogle' iza Ibisevica. Ne kazem da je ovaj prvi losiji, ali su minimum bara-baraAlenHalilovic je napisao/la:Samo Ibisevic zna fulat a Dzeko i pogotovo Mandzukic ne fulaju kao Ibisevic?![]()
Ibisevic je sad trentuno pred Mandzukicom i to sazluzeno i vjerujem da ce tako i ostati do kraje sezone.![]()
![]()
i kažu stručnjaci bolji mandžuka...stan' budite realni, mandžuka je bio lošiji dok je bio u wolfsburgu jel tako? i nemojte onda govorit', bolji sam od sebe...sve je do ekipe..i ja da igram u vrbanjuši ne bi doš'o do šesnaesterca, a da me stave u barcelonu, visio bi tamo 100%
Zanimljivo....jos kad bi bilo istina, super bi bilo. Nekad u klubu izgleda tako, ali Dzeko gine za ovu repku. To sto ti i josneki to ne vide, nije Dzekin problem nego vas.Batko je napisao/la:Ibisevic je bolji u jednoj stvari a to je da se UVIJEK bori i daje maksimum od sebe dok Dzeko nekada izgleda nezainteresovan.....
Ne bih rekao da gine svaki mec. Recimo prosle kvale, kuci Albanija i vani pa Rumunija vani, ne bi rekao da je ginuo...soccerfan je napisao/la:Zanimljivo....jos kad bi bilo istina, super bi bilo. Nekad u klubu izgleda tako, ali Dzeko gine za ovu repku. To sto ti i josneki to ne vide, nije Dzekin problem nego vas.Batko je napisao/la:Ibisevic je bolji u jednoj stvari a to je da se UVIJEK bori i daje maksimum od sebe dok Dzeko nekada izgleda nezainteresovan.....
Volim ih i ja obojicu ali meni eto bas Vedo nekad zapadne za oko kako se ne trudi i jednostavno igra ko da 10 dana u najmanju ruku hljeba okusio nije.Batko je napisao/la:Ne bih rekao da gine svaki mec. Recimo prosle kvale, kuci Albanija i vani pa Rumunija vani, ne bi rekao da je ginuo...soccerfan je napisao/la:Zanimljivo....jos kad bi bilo istina, super bi bilo. Nekad u klubu izgleda tako, ali Dzeko gine za ovu repku. To sto ti i josneki to ne vide, nije Dzekin problem nego vas.Batko je napisao/la:Ibisevic je bolji u jednoj stvari a to je da se UVIJEK bori i daje maksimum od sebe dok Dzeko nekada izgleda nezainteresovan.....
Volim Dzeku ali cinjenica je da nekada izgleda nezainteresovan, istina, zadnjih godinu i pol nije tako bilo u repki, mada mislim da je mogao biti malooo bolji u Grckoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.