Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
ma najbolje ignore tom skotu. chuj moja drzava Bosna, preciznije rs, hebla ga rs. o tome moze samo sanjati!!!ArthurBishop je napisao/la:
@KOMT a ja nisam tvoj je l'? Ne kontam?!? Puca li ti **** za pravoslavcem iz Sarajeva, Zenice, Tuzle?!? Jesu l' tvoji muslimani Banja Luke, Krajine..!?
Ja se nadam da neće, iako sve ukazuje na tohodža je napisao/la:@legendo
hoćel nas Krstić uništiti pod košem ?
Neću majke mi nastavljati ovdje ništa, da ne popijem bananu ili se nekim zamjerim i bezveze da kvarimo temu o ovako divnom sportu... ali samo da te pitam evo, možeš odgovoriti i na privatne... Da li TI želiš da Teletovići, Đedovići, Muje, Hase, Irfani budu MOJI, a Krstići, Nedovići, Bilbije, Miloši, Lazari budu TVOJI? Da budemo ISTO?juan je napisao/la:o ovome mozes samo sanjati, tvojaje drzava SAMO BOSNA, cisto i precizno!
a to sto MISLIS da tvoji nisu teletovic, djedovic nego tamo neki iz cacka itd, kadli tadli ces shvatiti da si u debeloj zabludi. i kad tad ces shvatiti da si ti Bosanac i kad odes u cacak....
sorry za off-topic, al sto nemogu ovo shupljiranje oko cetniteta nikako... ni u sportu to oni nemogu iskljuciti, bolesnici....
Moj je svako ko za sebe kaže da je Srbin. Religija nema ništa sa tim.ArthurBishop je napisao/la: @KOMT a ja nisam tvoj je l'? Ne kontam?!? Puca li ti **** za pravoslavcem iz Sarajeva, Zenice, Tuzle?!? Jesu l' tvoji muslimani Banja Luke, Krajine..!?
Nece nas unistiti, ali ce nas devastirati, isto ko i Vucevic.legenda reala je napisao/la:Ja se nadam da neće, iako sve ukazuje na tohodža je napisao/la:@legendo
hoćel nas Krstić uništiti pod košem ?![]()
Ma još uvijek imam nade da je ovo mlada ekipa koja puno oscilira i da su ih Litvanci večeras podcjenili pa eto da i mi imamo neke šanse
+1 i veliki pozdrav tebi.djoleprijedor je napisao/la:LJUDI kanite se politike i ne kvarite temu o EP.....Ne može niko nikome da nameće neke stvari..Čovjek je ono kako se on osjeća i voli ono što on želi,i koga želi....a naročito kada se radi o sportu i tu bi trebala da prestane svaka diskusija....Aj bar da jedno veliko takmičenje u SPORTU prođe u SPORTSKIM KOMENTARIMA I DISKUSIJAMA.
znači eventualna granica od 14,15 p ne bi trebala biti problem ?legenda reala je napisao/la:Ja se nadam da neće, iako sve ukazuje na tohodža je napisao/la:@legendo
hoćel nas Krstić uništiti pod košem ?![]()
Ma još uvijek imam nade da je ovo mlada ekipa koja puno oscilira i da su ih Litvanci večeras podcjenili pa eto da i mi imamo neke šanse
Pozz i tebi drugstorm_raider je napisao/la:+1 i veliki pozdrav tebi.djoleprijedor je napisao/la:LJUDI kanite se politike i ne kvarite temu o EP.....Ne može niko nikome da nameće neke stvari..Čovjek je ono kako se on osjeća i voli ono što on želi,i koga želi....a naročito kada se radi o sportu i tu bi trebala da prestane svaka diskusija....Aj bar da jedno veliko takmičenje u SPORTU prođe u SPORTSKIM KOMENTARIMA I DISKUSIJAMA.
K0MT je napisao/la:Izvinjavam se stvarno modovima i običnim "smrtnicima" što trujem temu ovim po sto prvi put.Neću više, imate me na PP za dalju raspravu.
Ko prati basket zna kakav je poznavalac Edin Avdić, ovi što malo manje prate, znaju ga kao komentatora sa Arene, inače piše kolumne za Mondo, pa je prije desetak dana bacio i 2 za ovo prvenstvo. Stvarno je milina čitati njegove tekstove, bacite oko koga zanima.
Ma nema veze Crnogorce ćemo mi devastirati vanjskim šutem, mogu oni skakati kolko hoćePuma je napisao/la:
Nece nas unistiti, ali ce nas devastirati, isto ko i Vucevic.
hodža je napisao/la:
znači eventualna granica od 14,15 p ne bi trebala biti problem ?![]()
te eventualne oscilacije su jedina šansa...mada, drugi krug je 99 % izgubljen
Samo sto kod njih svi igraci koji su u rosteru vole zemlju za koju igraju, a nisu samo iz licnog interesa tu.invincible1921 je napisao/la:DOK srbija treba da bude primjer timosg duha i pravog trenera kako se manjak kvaliteta nadoknadjuje borbenoscu zalaganjem i trenerskim umijecem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.