EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Yucca
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la Yucca » 05 sep 2013, 00:08

K0MT@ sto ces ovdje na forumu jer ni ovdje mi nismo tvoji pa pises :? :roll:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 sep 2013, 00:09

Da ja malo zaspamam sportom, centri CG osim skoka uzasni bili. Dubljevic debelo podbacio. Los znak za nastavak prvenstva.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 05 sep 2013, 00:11

Sutra se nema šta očekivati. Mislim, ima, al' ta opcija nam se neće dopasti. Poraz ispod 15 razlike u ovom trenutku bi bio ravan pobjedi. Ništa nemamo bolje od komšija u ovom trenutku, tako da ne vidim gdje bi ih mogli ozbiljno ugroziti. Al' nema nepobjedivih, idemo se nadigravati sa njima, ne dati im pardona i hrabro i borbeno do kraja. Samo tako se može nešto postići.

@KOMT a ja nisam tvoj je l'? Ne kontam?!? Puca li ti **** za pravoslavcem iz Sarajeva, Zenice, Tuzle?!? Jesu l' tvoji muslimani Banja Luke, Krajine..!?
Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 sep 2013, 00:12

E moj Aco, velik si ti demagog, ali izgleda nikakav trener.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 05 sep 2013, 00:16

ArthurBishop je napisao/la:
@KOMT a ja nisam tvoj je l'? Ne kontam?!? Puca li ti **** za pravoslavcem iz Sarajeva, Zenice, Tuzle?!? Jesu l' tvoji muslimani Banja Luke, Krajine..!?
ma najbolje ignore tom skotu. chuj moja drzava Bosna, preciznije rs, hebla ga rs. o tome moze samo sanjati!!!

vidjet ce te kako ce sutra nas Sinan krstica u dzep strpati! 8-)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 sep 2013, 00:17

hodža je napisao/la:@legendo

hoćel nas Krstić uništiti pod košem ? :roll:
Ja se nadam da neće, iako sve ukazuje na to :x

Ma još uvijek imam nade da je ovo mlada ekipa koja puno oscilira i da su ih Litvanci večeras podcjenili pa eto da i mi imamo neke šanse
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 05 sep 2013, 00:18

juan je napisao/la:o ovome mozes samo sanjati, tvojaje drzava SAMO BOSNA, cisto i precizno!
a to sto MISLIS da tvoji nisu teletovic, djedovic nego tamo neki iz cacka itd, kadli tadli ces shvatiti da si u debeloj zabludi. i kad tad ces shvatiti da si ti Bosanac i kad odes u cacak....
sorry za off-topic, al sto nemogu ovo shupljiranje oko cetniteta nikako... ni u sportu to oni nemogu iskljuciti, bolesnici....
Neću majke mi nastavljati ovdje ništa, da ne popijem bananu ili se nekim zamjerim i bezveze da kvarimo temu o ovako divnom sportu... ali samo da te pitam evo, možeš odgovoriti i na privatne... Da li TI želiš da Teletovići, Đedovići, Muje, Hase, Irfani budu MOJI, a Krstići, Nedovići, Bilbije, Miloši, Lazari budu TVOJI? Da budemo ISTO?
ArthurBishop je napisao/la: @KOMT a ja nisam tvoj je l'? Ne kontam?!? Puca li ti **** za pravoslavcem iz Sarajeva, Zenice, Tuzle?!? Jesu l' tvoji muslimani Banja Luke, Krajine..!?
Moj je svako ko za sebe kaže da je Srbin. Religija nema ništa sa tim.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 05 sep 2013, 00:22

LJUDI kanite se politike i ne kvarite temu o EP.....Ne može niko nikome da nameće neke stvari..Čovjek je ono kako se on osjeća i voli ono što on želi,i koga želi....a naročito kada se radi o sportu i tu bi trebala da prestane svaka diskusija....Aj bar da jedno veliko takmičenje u SPORTU prođe u SPORTSKIM KOMENTARIMA I DISKUSIJAMA.
Mens sana in corpore sano.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 sep 2013, 00:25

legenda reala je napisao/la:

Ma još uvijek imam nade da je ovo mlada ekipa koja puno oscilira i da su ih Litvanci večeras podcjenili pa eto da i mi imamo neke šanse
Nece nas unistiti, ali ce nas devastirati, isto ko i Vucevic. :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 sep 2013, 00:26

Dosadni ste s tim glupostima vise, pobogu :shock: Kako vam ne dosadi
15.10 - 15.06 ...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 sep 2013, 00:26

djoleprijedor je napisao/la:LJUDI kanite se politike i ne kvarite temu o EP.....Ne može niko nikome da nameće neke stvari..Čovjek je ono kako se on osjeća i voli ono što on želi,i koga želi....a naročito kada se radi o sportu i tu bi trebala da prestane svaka diskusija....Aj bar da jedno veliko takmičenje u SPORTU prođe u SPORTSKIM KOMENTARIMA I DISKUSIJAMA.
+1 i veliki pozdrav tebi. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 05 sep 2013, 00:27

legenda reala je napisao/la:

znači eventualna granica od 14,15 p ne bi trebala biti problem ? :mrgreen:

te eventualne oscilacije su jedina šansa...mada, drugi krug je 99 % izgubljen :roll:
FORZA MARŠAL !!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 sep 2013, 00:27

Je li bila barem jedna tema a da niste raspravljali ko je ciji?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 05 sep 2013, 00:30

storm_raider je napisao/la:
djoleprijedor je napisao/la:LJUDI kanite se politike i ne kvarite temu o EP.....Ne može niko nikome da nameće neke stvari..Čovjek je ono kako se on osjeća i voli ono što on želi,i koga želi....a naročito kada se radi o sportu i tu bi trebala da prestane svaka diskusija....Aj bar da jedno veliko takmičenje u SPORTU prođe u SPORTSKIM KOMENTARIMA I DISKUSIJAMA.
+1 i veliki pozdrav tebi. :)
Pozz i tebi drug ;) MENS SANA IN CORPORE SANO! :D
Mens sana in corpore sano.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 05 sep 2013, 00:33

Izvinjavam se stvarno modovima i običnim "smrtnicima" što trujem temu ovim po sto prvi put. :) Neću više, imate me na PP za dalju raspravu.

Ko prati basket zna kakav je poznavalac Edin Avdić, ovi što malo manje prate, znaju ga kao komentatora sa Arene, inače piše kolumne za Mondo, pa je prije desetak dana bacio i 2 za ovo prvenstvo. Stvarno je milina čitati njegove tekstove, bacite oko koga zanima.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 sep 2013, 00:35

K0MT je napisao/la:Izvinjavam se stvarno modovima i običnim "smrtnicima" što trujem temu ovim po sto prvi put. :) Neću više, imate me na PP za dalju raspravu.

Ko prati basket zna kakav je poznavalac Edin Avdić, ovi što malo manje prate, znaju ga kao komentatora sa Arene, inače piše kolumne za Mondo, pa je prije desetak dana bacio i 2 za ovo prvenstvo. Stvarno je milina čitati njegove tekstove, bacite oko koga zanima.

vala me zaj*bo na kladinoci ko niko nikad XD fol njemacka najgora ja hendkiep na francuze oni ih dobise ,stavim izrael 1 dobi ih britanija a fol kaze sastav im ko sastav hulla XD
=\_1921_/=

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 sep 2013, 00:35

Puma je napisao/la:
Nece nas unistiti, ali ce nas devastirati, isto ko i Vucevic. :mrgreen:
Ma nema veze Crnogorce ćemo mi devastirati vanjskim šutem, mogu oni skakati kolko hoće :P

hodža je napisao/la:
znači eventualna granica od 14,15 p ne bi trebala biti problem ? :mrgreen:

te eventualne oscilacije su jedina šansa...mada, drugi krug je 99 % izgubljen :roll:

Pa ako nas je ovaj Latvijac ovako natrpo danas iz reketa ne bi ni Krstić trebo imati problema, svima je jasno da ga Kikan ne može braniti ;)

Ma ima i drugih, da Mirza,Zak,Nihad pogode 20+ poena, da Kikan i još neko se priključe sa po 5-10 i eto :P dobra Mirzina partija lomi protivnika i ubija mu moral
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 sep 2013, 02:01

invincible1921 je napisao/la:DOK srbija treba da bude primjer timosg duha i pravog trenera kako se manjak kvaliteta nadoknadjuje borbenoscu zalaganjem i trenerskim umijecem
Samo sto kod njih svi igraci koji su u rosteru vole zemlju za koju igraju, a nisu samo iz licnog interesa tu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

High

Post Postao/la High » 05 sep 2013, 10:41

Kvota na pobjedu Srbije je 1,20, a na pobjedu naše selekcije 4,60. Koliko sam samo čekao ovo Prvenstvo i nadao se dobrom rezultatu našeg tima, a izgleda da nije vrijedilo toliko čekati... Valjda prijenos večeras bude kako treba - bar to.

P. S. Šteta što naši momci nemaju veću podršku sa tribina.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 sep 2013, 11:01

Svaka čast svakom ko ovo večeras može gledati. Ja ne mogu, jbg ostarilo se, da mi je ovo srce sačuvat i za druge stvari.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.