Ne treba ovo da bude pravilo, da stvara neki pritisak, jer utakmica se igra 90 minuta + nadoknada, ali sa psihološkog stanovišta je bitno. Da ne počnu srljati, paničiti i to.
btw. @MP8, znam li ja tebe?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ronweasley je napisao/la:Znam da zvuči kao fraza, ali bi bilo vrlo bitno da damo gol u nekih 20-25 minuta. Tu je naša šansa, da rano otvorimo utakmicu. Što duže na semaforu bude stajalo 0-0 naše šanse za pobjedu su sve manje. Ovo kažem jer svi mi poznajemo naše momke, znamo koliko rijetko smo dobijali utakmice kada nismo dali gol u prvom poluvremenu.
Ne treba ovo da bude pravilo, da stvara neki pritisak, jer utakmica se igra 90 minuta + nadoknada, ali sa psihološkog stanovišta je bitno. Da ne počnu srljati, paničiti i to.
btw. @MP8, znam li ja tebe?To kako pišeš i taj nik koji si odabrala me neodoljivo podsjeća na nekog.
Melje on moj kuvajt. Tek ce on u petak vidjet sta znaci "upast u mlin"mone je napisao/la:gotovo sam siguran da ce Hajrovic uci posljednjih 20-ak minuta, ne ranije. Mislim da ce se ipak pojacati sredina radi Hamšika koji melje, cisto sumnjam da Miske intenzivno moze odradjivat def zadatke
Cisto informativno, teren u Zenici uopste nije manji. Dimenzije terena su 105x68 i to su inace najstandardnije dimenzije. Tih dimenzija je npr i Camp Nou, Old Trafford itd..inter1 je napisao/la:Jasno je da su slovaci brzi i trkacki spremniji od nas, ali jedan od razloga zasto nam Zenica odgovara je manji teren, na kojem vise do izrazaja dolazi tehnika nego trka.
Ma dobro Latvija. Pusti se buranije.Yucca je napisao/la:ronweasley je napisao/la:Znam da zvuči kao fraza, ali bi bilo vrlo bitno da damo gol u nekih 20-25 minuta. Tu je naša šansa, da rano otvorimo utakmicu. Što duže na semaforu bude stajalo 0-0 naše šanse za pobjedu su sve manje. Ovo kažem jer svi mi poznajemo naše momke, znamo koliko rijetko smo dobijali utakmice kada nismo dali gol u prvom poluvremenu.
btw. @MP8, znam li ja tebe?To kako pišeš i taj nik koji si odabrala me neodoljivo podsjeća na nekog.
Dali smo Latviji gol u drugom poluvremenu pa na kraju dobismo 5-0 nikakve veze nema kad cemo dati gol bilo bi lakse da damo ranije jer Slovaci bi se otvorili ali nista to ne znaci
25. ili 26. tako nešto.FliX je napisao/la:U kojoj smo minuti poveli Lihtenstajn?
U 26' do tada je bila mala kriza.FliX je napisao/la:U kojoj smo minuti poveli Lihtenstajn?
Nismo niti jedan gol dali iz penala koliko se ja sjecam.valterboy je napisao/la:Do sada
Latvija na Bilinom Polju. Tad je Miske zabio za 1:1, ukupni rezultat bio 4:1Donnie Darko je napisao/la: Nismo niti jedan gol dali iz penala koliko se ja sjecam.
To sam zaboravio jbg, my badGoalgetter je napisao/la:Latvija na Bilinom Polju. Tad je Miske zabio za 1:1, ukupni rezultat bio 4:1Donnie Darko je napisao/la: Nismo niti jedan gol dali iz penala koliko se ja sjecam..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.