Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Poštujem.Otelo je napisao/la:@marsal 3 kola su malo,to priznajem al se mora uzeti sve u obzir:Vas je dolazak Ozila pojacao za 20-30% (mozda i vise),Tottenham nece biti u TOP formi najvjerovatnije do Boxinga jer treba vremena za uigravanje,City se uigrava,Chelsea Mourinho poznaje odlicno i oni nece gubit vrijeme na to.United,ja u Moyesa nisam siguran no sve je moguce a Liverpool izgleda nikad sigurnije na terenu.Ne igramo najljepse i najbolje al za sad pobjedjujemo.
Moguca je i normalna raspravaMarsal je napisao/la:Poštujem.Otelo je napisao/la:@marsal 3 kola su malo,to priznajem al se mora uzeti sve u obzir:Vas je dolazak Ozila pojacao za 20-30% (mozda i vise),Tottenham nece biti u TOP formi najvjerovatnije do Boxinga jer treba vremena za uigravanje,City se uigrava,Chelsea Mourinho poznaje odlicno i oni nece gubit vrijeme na to.United,ja u Moyesa nisam siguran no sve je moguce a Liverpool izgleda nikad sigurnije na terenu.Ne igramo najljepse i najbolje al za sad pobjedjujemo.
Ajde da makar u namjeri da nešto ismiješ ne ispadneš toliko puta glup,pa bi se i reklo..nerkolfc je napisao/la:Ne znam sto se trudis ? Ne mozes ti nikome objasniti jer ljudi vjerovatno pogledali zadnji put utakmicu Liverpoola kad smo izgubili od Lyona u LP 2:1 i misle da otkad nam je Torres otisao da smo propali . Cast izuzetcima . Na ovoj temi ti je vjerovatno bolje da ne pises svoje misljenje o Liverpoola jer je ovdje svima smijesna mogucnost da LFC zavrsi ispred njih jer oni imaju Girouda u napadu i Ščešnog na golu . Zastrasujuce . Mi nismo nista posebno kad usporedimo nase igrace s' igracima Citya , Chelsea pa i Uniteda . Dobili smo 3 utakmice na srecu i prvi smo na tabeli zahvaljujuci greskama Aggera i naravno sreci , bez primljenog gola to sam zaboravio pridodati sreci . Arsenal ima 3 boda manje , al' pazi , imaju ih zbog toga jer su kvalitetniji . Nemojmo zaboraviti najbolju odbranu lige prosle sezone , dostignuce za 4 mjesto . Nema veze sto je United primio vise golova , bitno je da su oni imali najbolju odbranu i vjerovatno im je to neki dokaz da su ove sezone kvalitetniji i spremniji za titule .Otelo je napisao/la:Nisam rekao da cemo biti tu,mozemo zavrsiti i 6. al prosle godine nas je malo ko nadigrao i ove godine cemo biti jaci i bolji protivnik svima,a ovaj gore raspored sam bubnuo.
Jednostavno na terenu,barem za sad nema neke razlike u igri te kvaliteti iste.
Iskreno,napredak u igri Liverpula je vidljiv od dolaska Rodgersa ali i dalje tu ima dosta oscilacija a rekao bi i manjka kvaliteta za TOP4..Dovoljno je pogledati klupu Liverpula u mecu protiv Mancestera i vidjeti da tu nema sirine u rosteru i sumnjam da ta djecurlija moze dati znacajniji doprinos..nerkolfc je napisao/la: Ne znam sto se trudis ? Ne mozes ti nikome objasniti jer ljudi vjerovatno pogledali zadnji put utakmicu Liverpoola kad smo izgubili od Lyona u LP 2:1 i misle da otkad nam je Torres otisao da smo propali . Cast izuzetcima . Na ovoj temi ti je vjerovatno bolje da ne pises svoje misljenje o Liverpoola jer je ovdje svima smijesna mogucnost da LFC zavrsi ispred njih jer oni imaju Girouda u napadu i Ščešnog na golu . Zastrasujuce . Mi nismo nista posebno kad usporedimo nase igrace s' igracima Citya , Chelsea pa i Uniteda . Dobili smo 3 utakmice na srecu i prvi smo na tabeli zahvaljujuci greskama Aggera i naravno sreci , bez primljenog gola to sam zaboravio pridodati sreci . Arsenal ima 3 boda manje , al' pazi , imaju ih zbog toga jer su kvalitetniji . Nemojmo zaboraviti najbolju odbranu lige prosle sezone , dostignuce za 4 mjesto . Nema veze sto je United primio vise golova , bitno je da su oni imali najbolju odbranu i vjerovatno im je to neki dokaz da su ove sezone kvalitetniji i spremniji za titule .
Prvi post sam pisao malo iznerviran jer svi napali momka jer je napisao da bi Liverpool imao neke šanse da završi u top 4 . Gledam Arsenal , vjerovali ili ne , gledam , ne iznosim neku statistiku jer po tim nekim statistikama Lucas Leiva je najbolji def vezni u ligi , a svi znamo da nije takochily-rz je napisao/la:Iskreno,napredak u igri Liverpula je vidljiv od dolaska Rodgersa ali i dalje tu ima dosta oscilacija a rekao bi i manjka kvaliteta za TOP4..Dovoljno je pogledati klupu Liverpula u mecu protiv Mancestera i vidjeti da tu nema sirine u rosteru i sumnjam da ta djecurlija moze dati znacajniji doprinos..nerkolfc je napisao/la: Ne znam sto se trudis ? Ne mozes ti nikome objasniti jer ljudi vjerovatno pogledali zadnji put utakmicu Liverpoola kad smo izgubili od Lyona u LP 2:1 i misle da otkad nam je Torres otisao da smo propali . Cast izuzetcima . Na ovoj temi ti je vjerovatno bolje da ne pises svoje misljenje o Liverpoola jer je ovdje svima smijesna mogucnost da LFC zavrsi ispred njih jer oni imaju Girouda u napadu i Ščešnog na golu . Zastrasujuce . Mi nismo nista posebno kad usporedimo nase igrace s' igracima Citya , Chelsea pa i Uniteda . Dobili smo 3 utakmice na srecu i prvi smo na tabeli zahvaljujuci greskama Aggera i naravno sreci , bez primljenog gola to sam zaboravio pridodati sreci . Arsenal ima 3 boda manje , al' pazi , imaju ih zbog toga jer su kvalitetniji . Nemojmo zaboraviti najbolju odbranu lige prosle sezone , dostignuce za 4 mjesto . Nema veze sto je United primio vise golova , bitno je da su oni imali najbolju odbranu i vjerovatno im je to neki dokaz da su ove sezone kvalitetniji i spremniji za titule .
Ne,meni je tesko zamisliti Liverpula ispred Arsenala jer je to bio slucaj samo jednom u zadnjih 15 godina,jer mi imamo ,Ramseya,Wilsherea,Santija,Walcota,Ozila, naspram koga ? Hajde prva postava i nekako ma da ste i tu daleko losiji na sredini terena al ko su brate ovi klinci na klupi? Flanagan,Ibe,Jones,Kely,Wisdom naspram Rosickog,Flaminija,Artete,Ox/a,Podolskog,Diabya.. Ko je lud ovdje ?
Ovo je Arsenal koji poslije dugo godina ulazi u sezonu bez i jednog znacajnog izostanka,ekipa koja je imala citavu proslu sezonu za uigravanje,i naravno ekipa pojacana mozda i najboljom desetkom na svijetu..
hahahanedim1993 je napisao/la:
barem 90% nas je ovako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.