Rekonstrukcija stadiona u BiH

Murga
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Murga » 02 sep 2013, 18:13

Vils je napisao/la:
Murga je napisao/la:Nemam FTV da gledam, bice neki snimak kasnije vjerovatno, hvala :)

Taj covijek postao glavni gitarista blakana. Znam prije par godina kad smo pricali preko YouTube kad je isao po takmicenjima i sa Emir Hot-om iz Engleske se druzio. Druze se i dan danas ja mislim.
Imenjak ti, Murga, razvaljuje! :mrgreen: A on i Emir skupa ubitačan tandem. Baš me iznenadilo kada sam vidio da je svirao na otvaranju centra, ustvari, ne bi trebalo da iznenađuje, zaslužuje u potpunosti i logično je. ;)
Ma meni sega bilo, ja nesto trazio oko gitare a nick mi BMuris i naletim slucajno na njega a njemu nick MurisV, e reko imenjak naleti slucajno na tebe i super su ti stvari hehe. Vidim i na otvorenju je svirao jednu svoju stvar.

@Independent - hvala na videu jarane. Lijepo je ono napravljeno i uradjeno za otvaranje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 02 sep 2013, 18:14

slika

Kojeg qurca su Suljaković i Čeko na otvaranju centra, mislio sam da su ovi grobari BH fudbala daleko od saveza! :evil: :roll:

p.s. u pozadini i Bevandina ćela razvaljuje :x

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 02 sep 2013, 18:17

jel i ovo i iljo s naocalama iznad colakovica?
uskoro ce bit imenovan za direkotra ovog centra Begagic ;)
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 02 sep 2013, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 sep 2013, 18:19

Zamislite da smo ovu donaciju dobili prije 3-4 godine. Do sad bi WC imali izgradjen, i to vjerovatno vanjski.
Celik!3,2,2.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 02 sep 2013, 18:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Zamislite da smo ovu donaciju dobili prije 3-4 godine. Do sad bi WC imali izgradjen, i to vjerovatno vanjski.
Uz ponosan komentar "Vidite li vi sta smo mi uradili za BiH fudbal? Nista nece samo, zato smo mi (banda) tu"
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 02 sep 2013, 18:24

ciza je napisao/la:jel i ovo i iljo s naocalama iznad colakovica?
Jest yebo ga konj svojim dokoljenkom! Ne znam samo kako mi je on promakao na slici... :x :lol:

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 02 sep 2013, 18:54

Ovaj Centar i jeste "realizovan" za vrijeme Sulje i co. Izmangan, isprosen ili kako vec nazvati :mrgreen:
Papirologija je njihovo djelo :P
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 02 sep 2013, 19:08

Evo Huso Smajlović rekao da se ćeka samo da UEFA pristane i da pomogne sa sredstvima kako bi mogla pocet rekonstrukcija Bilinog polja u tri faze, kažu da će se ubrzo i to znati.Ovo se traži 8-)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 03 sep 2013, 17:34

Počela obnova svlačionica za polaznike Omladinskog pogona FK Sarajevo

Kao što je i najavljeno prije par mjeseci, započeti su radovi na obnovi svlačionice na stadionu "Asim Ferhatović-Hase", namijenjene polaznicima Omladinskog pogona FK Sarajevo.
U saradnji sa sponzorom kluba, firmom JUB, radovi su započeti, a početkom naredne sedmice se očekuje njihov završetak, što će zasigurno ponajviše obradovati naše omladince.
"Prije nekoliko dana je krenula obnova svlačionica za polaznike Omladinskog pogona FK Sarajevo, koju radi firma JUB. Zahvalni smo im na tome mnogo. Za 4-5 dana biti će završena obnova kompletne svlačionice. Konačno, naši omladinci imati će pristojne i adekvatne svlačionice, onako kako i zaslužuju.", kazao je Almir Hurtić, koordinator Omladinskog pogona FK Sarajevo.
Na inicijativu Fudbalskog kluba Sarajevo, nakon više od 15 godina nerestauriranja, naši omladinci će konačno dobiti prikladnu svlačionicu!
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/pocela ... ajevo/1173" onclick="window.open(this.href);return false;
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 sep 2013, 19:26

O ovom problemu omladinaca na Kosevu sam i ja pisao, kao i to da je to sljedece sto ce se raditi na stadionu. Drago mi je da je i to dosli na red, jer je stvarno za povratit kada se pogleda kakve su te svlacionice.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 04 sep 2013, 01:32

sagitarius je napisao/la:Evo Huso Smajlović rekao da se ćeka samo da UEFA pristane i da pomogne sa sredstvima kako bi mogla pocet rekonstrukcija Bilinog polja u tri faze, kažu da će se ubrzo i to znati.Ovo se traži 8-)
Sve je spremno,Huso ceka izbore.Ista prica,razmisli malo. :D
Prvo ide sjever a parking ide kod Bis Tursa. ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 04 sep 2013, 01:55

AgresivnoDjubre je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:Evo Huso Smajlović rekao da se ćeka samo da UEFA pristane i da pomogne sa sredstvima kako bi mogla pocet rekonstrukcija Bilinog polja u tri faze, kažu da će se ubrzo i to znati.Ovo se traži 8-)

Ma samo nek se radi , libo me što on to radi izbora, ionak ne idem glasat xD
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 04 sep 2013, 08:40

Ispravite me ako grijesim al mislim da je Husi ovo posljednji mandat jer nakon ovog nije mu vise dozvoljeno da bude nacelnik. Sjecam se pred pocetak posljenjih izbora da je bilo price oko toga. Znaci ako je to istina onda ta prica oko cekanja izbora pada u vodu.
Republika Zenica

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 04 sep 2013, 09:03

dubioza je napisao/la:
Ispravite me ako grijesim al mislim da je Husi ovo posljednji mandat jer nakon ovog nije mu vise dozvoljeno da bude nacelnik. Sjecam se pred pocetak posljenjih izbora da je bilo price oko toga. Znaci ako je to istina onda ta prica oko cekanja izbora pada u vodu.
Ma to se pričalo i pred prošle izbore. Ne vjerujem da ima ograničenje koliko mandata neko može biti gradonačelnik. A što se tiče korelacije između izbora i izgradnje, to je normalna stvar svugdje u demokratskim zemljama. Biraš ljude da prave, grade i zapošljavaju. Huso to radi i samo to je bitno, a zbog čega to radi i nije pretjerano. Samo još da se poradi više na zapošljavanju, Zenica bi se preporodila.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 04 sep 2013, 09:25

Vec smo usli u svijet politike. Kako god, zasto cekati jos 2-3 godine za sljedece izbore. Svakako tom covjeku trenutno u zenici niko ravan nije i na sljedecim izborima ako se kandiduje opet pobijedjuje. Zato bolje sto prije poceti sa radovima na prosirenju Bilinog.
Republika Zenica

ETSman
Kontakt:

Post Postao/la ETSman » 04 sep 2013, 21:52

Ovaj stadion u Tuzli, hoceli vise gotov biti? :D Vec deset godina prave!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 sep 2013, 22:12

ETSman je napisao/la:Ovaj stadion u Tuzli, hoceli vise gotov biti? :D Vec deset godina prave!
Nije budžet Tuzle isti k'o u Londona pa da bi to niknulo k'o gljiva. A početak radnji je 2009. godina.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 04 sep 2013, 22:52

dubioza je napisao/la: Ispravite me ako grijesim al mislim da je Husi ovo posljednji mandat jer nakon ovog nije mu vise dozvoljeno da bude nacelnik. Sjecam se pred pocetak posljenjih izbora da je bilo price oko toga. Znaci ako je to istina onda ta prica oko cekanja izbora pada u vodu.
Nije mu zadnji mandat.Moze on koliko hoce.Nezavisni kandidat i to je to.
Ja ti kazem da je do izbora i prica ne pada u vodu.

Mora se oko politike,kad je ovo sve postala politika.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 04 sep 2013, 23:01

ETSman je napisao/la:Ovaj stadion u Tuzli, hoceli vise gotov biti? :D Vec deset godina prave!
Ni za 100 godina neće biti gotov :D Ima još i istočna tribina !
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 sep 2013, 23:12

HeavensWonder je napisao/la:
Ni za 100 godina neće biti gotov :D Ima još i istočna tribina !
I posalije istocne se rusi zapad pa se radi isti ko istok, pa na kraju jug, to tamo gdje su svlacionice sad.

Ima tu jos posla za 3 Jasminova mandata, sve mu njegovo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.