EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

grgr
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la grgr » 04 sep 2013, 19:42

Ma ne znam jel mi u zivotu ikad gore poraz pao stvarno ko da mi je neko umro , imam ispit sutra nema sanse da mogu i pogledat da ponovim. Ne znam sta osjecam toliko toliko sam cekao ovo prvenstvo vjerovao sam da mozemo i ljudi su nam potopili gotovo sve nade u 40 minuta. Ne znam sta da kazem i kolko god da se popravimo i dobijemo utakmica zapatite da ce nas ova tekma izbacit , i stvarno ne mogu da vjerujem idalje . Ne znam kako cu zaspat veceras al majke mi mile...

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 04 sep 2013, 19:43

Ma nista nebrinite sutra deremo srbe glat
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2013, 19:44

Smijesno je sto smo toboze dobili te nove igrace , a rotacija od 7 igraca ostala ista :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 04 sep 2013, 19:44

Ozbiljna kosarka se ne igra bez centra i sa 8 igraca u rosteru,pametnom dosta.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 04 sep 2013, 19:46

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Budi zmaj, rigaj vatru i puši ga od Latvije

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 04 sep 2013, 19:56

MT3 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Jbg,poraz,ali idemo dalje..Zack nesto slabije izdanje,nije bas djelio lopte.Nihad trudio se,par gresaka ,ali sasvim ok partija.Shutalo,njemu ovdje nije mjesto,ali nemamo boljeg.Mirza ,kada ga je krenulo nasi ga zasutavise,inace solidna partija.Kikanovic ima ogromnih problema sa pick and rollom,napad sasvim ok..Klupa ,jedino Gordic igrao nesto.
Idemo pokusati iznenadi nekog od favorita,jos nije gotovo.
Jesi ti normalan jesi li :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Mirza ,kada ga je krenulo nasi ga zasutavise :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mirza se od pocetka utakmice ponasao kao hajde da ovo odradim pa da idem........ nema borbe nema nicega i ne ponasa se kao kapiten ;)

Nisi shvatio post :oops: ne zanosi se..

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 04 sep 2013, 19:58

Nema se vise reci, Aco je jedini i iskljucivi krivac. Pripremne utakmice su nam bile katastrofa, od samog biranja turnira, odlaska na isti, tajminga priprema, zatim 3 utakmice u 3 dana protiv evropskih velesila. Na ovom turniru u Grckoj Aco je maksimalno istrosio nase igrace, pojedini su mu igrali po 35 minuta na nebitnim utakmicama, otuda je doslo do povrede Stipanovica na koju ce se nas dragi strucnjak i odlican govornik ispred mikrofona vaditi do kraja prvenstva.

Da je Aco imalo koristio svoj mozak odmorio bi najbolje igrace nepotrebnog tumaranja po Grckoj i to 5 dana pred pocetak prvenstva. Iako tu Savez snosi krivicu ipak je selektor taj zbog kojeg glavni igraci nisu mogli hodati i padali u besvijest nakon pripremnih utakmica. Ali eto, bitno je da ima odlican alibi u slucaju Stipana :roll:

**** ga Akropolis turnir usta
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 04 sep 2013, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 sep 2013, 19:59

Sto je najgore, napravicemo jedno iznenadjenje, tucemo nekoga jaceg, jer Mirza ne moze imati puno ovako losih utakmica u nizu, i svi cemo se ponovo naloziti a onda ce nam faliti pobjeda protiv Latvije za iskorak.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 04 sep 2013, 20:02

Ev i mene sa tekme...najvise sam razocaran nasim navijacima, ocekivao sam vise nas, al nazalost i ono sto je doslo me je razocaralo, nema navijanja....

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 sep 2013, 20:08

Ma jasno je kao dan. Nemamo širinu na klupi, tako da nema ni rotacije (drugim riječima, Acini igrači ne funkcioniraju). Nemamo kvalitetnog centra, tako da nema skoka (bilo ofanzivnog, bilo defanzivnog), blokada i općenito dobre igre pod košem. Plus što imamo preofanzivno orijentisanog trenera, koji nije neki taktičar za postaviti ekipu kako treba. Izuzev Teletovića, Wrighta i možda Đedovića, u ekipi nemaš nikog za koga bi se mogao nadati da bi nosio tim do pobjede.

Ipak, treba zadržati kakav-takav optimizam (i meni je teško, ne vidim mnogo prostora za napredak u ovako kratkog rosteru) i nadati se najbolje. Općepoznato je da naši košarkaši očajno odigraju mečeve koje bi morali dobiti, a onda iznenade snažnijeg protivnika. Mislim da bi moral momcima, u slučaju pobjede nad Srbijom, otišao u tačku. Onda, po lošem starom običaju, slijedi novo razočaranje. :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 sep 2013, 20:10

lumani je napisao/la:
MT3 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Jbg,poraz,ali idemo dalje..Zack nesto slabije izdanje,nije bas djelio lopte.Nihad trudio se,par gresaka ,ali sasvim ok partija.Shutalo,njemu ovdje nije mjesto,ali nemamo boljeg.Mirza ,kada ga je krenulo nasi ga zasutavise,inace solidna partija.Kikanovic ima ogromnih problema sa pick and rollom,napad sasvim ok..Klupa ,jedino Gordic igrao nesto.
Mirza ,kada ga je krenulo nasi ga zasutavise :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mirza se od pocetka utakmice ponasao kao hajde da ovo odradim pa da idem........ nema borbe nema nicega i ne ponasa se kao kapiten ;)

isto to sam im za mirzu i ja rekao ali ne mozes dokazati ljudima
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 04 sep 2013, 20:12

ej koliko prolazi ekipa u 2 krug

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 04 sep 2013, 20:12

lumani je napisao/la:
MT3 je napisao/la:

sta hoces da kazes da je promasaj Masica izbacio Mirzu iz ritma ili sta :?: :roll: nije Mirza pocetnik jbt :roll: pa zar taj Mirza nije najbolja 4 u Evropi i zar on ne igra u NBA
Sto se tice navijaca mediji su to napuhali ja sam mislio bice puna dvorana nasih a ono vise latvijaca i jos su bili glasniji :? Makedonci imaju odlicnu podrsku 4.000 navijaca
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 sep 2013, 20:14

EdoBa je napisao/la:ej koliko prolazi ekipa u 2 krug
Tri.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 04 sep 2013, 20:30

@MT3

Kakve veze ima gdje igra Mirza :?: Pogledaj brojke ostalih nba igraca.Ne pricam samo o promasaju Masica,nego su svi divljali kada smo ih stigli i Kikanovic koji bez veze uze sut sa poludistance.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 sep 2013, 20:37

Sta bolan pricate o ucinku pojedinaca..Danas smo ko ekipa izgleda ko qrcina velika..Pa 4 ass. za citavu utakmicu..Eto ti ekipe,uigranih akcija..Pa u historiji EP-a se to nije desilo siguran sam..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 sep 2013, 20:43

Ja sam vjecti optimista. Kad sm gubili 10 razlike a jos minut ja sam se nadao preokretu. Nista nije gotovo, Srbija nije jaka toliko koliko mislimo. Nisu oni igrali prtiv extra jakih ekipa. Vidjet cemo veceras kako igraju. Mozemo i Crnu Goru dobit. Mozda vec Makedonija do nase tekm ispadnu, pa protiv nas rasterecno odigraju, mozda tu budemo ima li sansu. Kako god, idemo dalje
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 sep 2013, 20:46

ma ja sam optimista al ova reprezentacija nema budunsot sa ovakvim nacinom igre rada i vodjenja.Ne znam mozda jeste petorivc strucnjak ,ali brate 20 poena za poluvrijeme nam daje fraer za kojeg nikad nisam cuo i to iz IDENTICNIH AKCIJA ,i ti nisi u stanju nesto da uradis da to zaustavis ,ko da je KARL MALONE :S o napadu nez ni sta bi reko,daj loptu teltovicu ili djedovicu pa sta urade i jos se nadaj kojem kosu wrighta iz kontre nijedne akcije nismo imali,teletovicu svaka cast kolko god mu neki zamjerali al sta ocekviati od covjeka ,dao e 18 poena mozda je mogo jos koji ali zar treba da postigne 40 da bi mi pobijedili ,realno izgubili smo od ekipe koja je puno manje kvalitetna od nas i po menie glavni krivac je PETROVIC i odnos igraca prema reperzentaciji .Mozda ce te me napast ali dokaz kakav je trener je to da cedevitu najskuplju ekipu NLB lige nije uspio u play off odvest ...jesam frustiran jesam iznerivram ali ja ne vidim kako mi ikoga mozemo dobit sa ovakvom igrom :twisted:
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2013, 20:54

MT3 je napisao/la: Sto se tice navijaca mediji su to napuhali ja sam mislio bice puna dvorana nasih a ono vise latvijaca i jos su bili glasniji :? Makedonci imaju odlicnu podrsku 4.000 navijaca
Zar ih danas nije bilo oko 1500?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 sep 2013, 20:54

Unofficialpage je napisao/la:Ja sam vjecti optimista. Kad sm gubili 10 razlike a jos minut ja sam se nadao preokretu. Nista nije gotovo, Srbija nije jaka toliko koliko mislimo. Nisu oni igrali prtiv extra jakih ekipa. Vidjet cemo veceras kako igraju. Mozemo i Crnu Goru dobit. Mozda vec Makedonija do nase tekm ispadnu, pa protiv nas rasterecno odigraju, mozda tu budemo ima li sansu. Kako god, idemo dalje
svaka cast, tako i treba, sto vezano za ovo sto kroz zivot, drago mi je da nisam jedini na forumu :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MElloo i 10 gostiju.