Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Mancini
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Mancini » 04 sep 2013, 17:09

Prava stvar i velika hrabrost ovog novinara iz Travnika.E kada bi slijedili ovaj primjer novinari iz glavnog grada i počeli pisati o sumnjivim i smješnim utakmicama Želje i Leotara u dva navrata i o dobijanju licence Sarajeva prošle godine kao i o nekim drugim u najmanju ruku sumnjivim utakmicama to bi bila prava stvar.Ali naravno od toga nema ništa,nisu vjerovatno toliko hrabri ljudi.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 06 sep 2013, 03:09, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 sep 2013, 17:10

Mancini je napisao/la:Prava stvar i velika hrabrost ovog novinara iz Travnika.E kada slijedili ovaj primjer novinari iz glavnog grada i počeli pisati o sumjivim i smješnim utakmicama Želje i Leotara u dva navrata i o dobijanju licence Sarajeva prošle godine kao i o nekim drugim u najmanju ruku sumnjivim utakmicama to bi bila prava stvar.Ali naravno od toga nema ništa,nisu vjerovatno toliko hrabri ljudi.
O utakmici zadnjeg kola kad je Gracic prod'o utakmicu Celiku jer je znao da nece dobiti licencu.
1946

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 sep 2013, 17:19

Pošto vidim da logično zaključuješ da te pitam.Zašto će Čelik kupiti utakmicu od Olimpica kada su znali da ni oni neće dobiti licencu kao i Olimpic?Odgovori genije.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 sep 2013, 17:22

Mancini je napisao/la:Pošto vidim da logično zaključuješ da te pitam.Zašto će Čelik kupiti utakmicu od Olimpica kada su znali da ni oni neće dobiti licencu kao i Olimpic?Odgovori genije.
Da se Jagodic predstavi kao nesto nadrealno,kao sveta krava.
1946

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 sep 2013, 17:33

Za Jagodića imam slično mišljenje.A mislim da je na ovoj temi jedan forumaš pod nickom svejedno napisao nekoliko dana ranije da neće dobiti licencu ni Olimpic ni Borac a niti Čelik nego Zrinjski i čovjek je imao pravu informaciju.A jesu li tebi sumnjive one dvije tekme Leotara i Želje?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 sep 2013, 17:37

Mancini je napisao/la:Za Jagodića imam slično mišljenje.A mislim da je na ovoj temi jedan forumaš pod nickom svejedno napisao nekoliko dana ranije da neće dobiti licencu ni Olimpic ni Borac a niti Čelik nego Zrinjski i čovjek je imao pravu informaciju.A jesu li tebi sumnjive one dvije tekme Leotara i Želje?
Ma nema sta biti sumnjivo.To je stvar koju svi znaju.

Ta 2 kluba su tad imali odlicne odnose,ovima trebala 3 boda za opstanak i ovi im pustili a pritom se i rijesili Slobode koju nisu nesto pretjerano postovali.Mislim,za mene je to bio logican slijed dogadjaja samo nacin na koji je utakmica pustena pomalo smijesan.Reakcije golmana,samih igraca su odlican video materijal za seminara u kojima se pokazuje kako se igraci ponasaju kad moraju da izgube utakmicu.
1946

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 04 sep 2013, 19:54

nas trener dragan jovic danas izjavio da ce novi sampion biti zrinjski,a da ce drugo mjesto zauzeti sarajevo.

covjek zna fudbal,i ostaje mi samo da mu vjerujem.

nama predvidja plasman 5-8 mjesta i mislim da je to realno.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2013, 19:57

Armageddon2012 je napisao/la:nas trener dragan jovic danas izjavio da ce novi sampion biti zrinjski,a da ce drugo mjesto zauzeti sarajevo.

covjek zna fudbal,i ostaje mi samo da mu vjerujem.

nama predvidja plasman 5-8 mjesta i mislim da je to realno.
slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 04 sep 2013, 20:12

pa nemos ni ti stalno biti prvak,bio si triput u zadnje 4 godine (i mi jednom)...nek uzimaju malo i ove zrinje i sarajevo,kad vec ljudi ulazu za razliku od vas i od nas koji bismo se yebali al da nam ne udje :lol: :lol:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 04 sep 2013, 20:48

Armageddon2012 je napisao/la:naravno da nije,jer da malo pazljivije pratis ligu znao bi da taj rezultat u tom momentu nije odgovarao ni jednima ni drugima....gosk je u istom terminu gostovao u prijedoru i u sudijskoj nadoknadi pogodio precku,a da je uslo to za 1-2,travnik bi se mogao yebati sa tim bodom....a koliko je borcu "odgovarao"taj bod,ne trebam ni komentarisati.
Borac je tim bodom Travniku ostavio GOŠK bez šansi u zadnjem kolu i da su pobjedili Borca i ti to znaš.Znači Borac je pustio Travniku ,jer je u tom slučaju pobjedom u Gabeli u zadnjem kolu obezbjedio Evropu koje je otpala za zelenim stolom.Travnik je zadnju igrao sa Zvjezdom i da je Borac dobio Travnika GOŠK bi trgao protiv Borca zadnju i nebi im pustio da ih tako lako dobiju.Niste vi glupi kao ni ovi moji ovdje.
Jbg. tako je bilo... ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 04 sep 2013, 20:52

znas i sam da su se utakmice borac-travnik i rudar-gosk igrale istovremeno,kao sto se i igraju sve u tih zadnjih nekoliko kola.

sta bi bilo da sa tom tvojom teorijom da je igrac goska u sudisjkoj nadoknadi u prijedoru pogodio gol umjesto precke i da nije zavrseno 1-1 nego 1-2?

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 04 sep 2013, 22:30

Za koji medij je izjavio to Jović ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 sep 2013, 02:15

Izjavio za njegove privatne potrebe pametovanja po forumu.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 05 sep 2013, 09:02

hearts je napisao/la:Za koji medij je izjavio to Jović ?
BLIC...ja čitao u jučerašnjem štampanom izdanju,a možda ima i na netu da se nađe...tako,pričao o svemu pomalo,kako mu je drago što su "njegovi" klubovi na vrhu,kako za zrinjski i sarajevo vjeruje i da će ostati na prva dva mjesta jer su najjači,dok za borac to ove sezone nije realno zbog previše mladih igrača...ali kaže da su oni boagatstvo borca i da je ovo jedini ispravan put.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 05 sep 2013, 09:32

Head je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Prava stvar i velika hrabrost ovog novinara iz Travnika.E kada slijedili ovaj primjer novinari iz glavnog grada i počeli pisati o sumjivim i smješnim utakmicama Želje i Leotara u dva navrata i o dobijanju licence Sarajeva prošle godine kao i o nekim drugim u najmanju ruku sumnjivim utakmicama to bi bila prava stvar.Ali naravno od toga nema ništa,nisu vjerovatno toliko hrabri ljudi.
O utakmici zadnjeg kola kad je Gracic prod'o utakmicu Celiku jer je znao da nece dobiti licencu.

:shock: kad procitam ovako nesto onda stvarno vidim da vecina vas nema pojma o bh. fudbalu..
Volim te Bosno!!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 05 sep 2013, 11:56

Head je napisao/la:
Jesi gledao kupljenu utakmicu? :)
Čelik Zenica 1945

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 sep 2013, 09:17

Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanak
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 06 sep 2013, 09:35

Kevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanak
Sarajevo osvojiti, pa kada je Sarajevo osvojilo, oni jedan lošiji rezultat i propadaju, kao i obično. Varaju se, nagomilali poluigrače, to je ništa. Nema tu kvalitete, oni Suljića neće moći nadomjestiti, Suljić kakav god, sve je on vukao naprijed. Imao je tu energiju, teško da će zamjena to imati, Travančić ili neki drugi igrač jednostavno nemaju tu energiju i eksplozivnost, neozbiljan su klub, najboljeg igrača prodaju kada idu na rezultat, to je žalosno ili smiješno .?
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...

jastaba
Kontakt:

Post Postao/la jastaba » 06 sep 2013, 09:44

Sta ima Sk prime, Newbot :mrgreen:

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 06 sep 2013, 11:45

Kevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanak
Nemoj biti tako siguran. :) Više od svega bi volio da moj Borac osvoji, ali problemi su još uvijek tu,a kada imaš probleme onda nisi koncentrisan isključivo na teren i loptu... Ipak od nečega se mora živjeti.

Ako smijem primjetiti ovo prvenstvo nešto kvalitetnije nego prošlo,barem za sada.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.