EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la _dreamer_ » 04 sep 2013, 18:00

Jest on nas u kvalama doveo do prvog mjesta, ali smo izgubili kuci od gruzije, a sekunda je falila da izgubimo i od latvije. Latvija nas je pojela kuci, a protiv gruzije u gostima nas je izvukla luda suterska noc ako se sjecam. No sve u svemu nismo pokazali nista specijalno, ali se ta cinjenica opravdavala malim brojem igraca i povredama.

Eh sada, svi smo ocekivali da cemo sada biti barem za 20% jaci jer smo dobili na sirini. Koliko sam shvatio, onaj drugi Bertans koji je ujedno i ponajbolji igrac Latvije nije igrao, i uprkos svemu tome ljudi nas poderu.

Izvinite molim vas, ali kad poravnamo racune, ja ne vidim zasto bi neko Aci trebao reci svaka cast. Mi vise smo spletom sretnih okolnosti uzeli to mjesto nego sto smo izdominirali grupu. A tako neki ovdje pokusavaju da predstave situaciju.

I dok su Latvijci podigli igru na visi nivo, mi to ocigledno nismo. Koga da krivim za to? Pa naravno da cu Acu. Sta su to oni radili citavo vrijeme, ako protiv Latvije sakupe 4 asistencije. Pa Zack bi trebao sam minimalno imati toliko po utakmici, minimalno.

Nemojte molim vas da se zamajavamo i da Acu opravdavamo kroz neke stvari. Vidjelo se danas da ekpia nema hemije, da se igra na silu. Ako neko zeli da vjeruje da se to moze preko noci promijeniti, bujrum. Ja u to ne mogu vjerovati, mada su cuda moguca. Moguce je da imamo 4 luda suterska dana i da dobijemo sve preostale utakmice. Ali to nece promijeniti cinjenicu da nema sistema u igri, da nema lakih, izradjenih poena. Barem ih danas nije bilo. Ako i jeste, dovoljni su prsti dvije ruke da se nabroje.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 04 sep 2013, 18:01

Jbg,poraz,ali idemo dalje..Zack nesto slabije izdanje,nije bas djelio lopte.Nihad trudio se,par gresaka ,ali sasvim ok partija.Shutalo,njemu ovdje nije mjesto,ali nemamo boljeg.Mirza ,kada ga je krenulo nasi ga zasutavise,inace solidna partija.Kikanovic ima ogromnih problema sa pick and rollom,napad sasvim ok..Klupa ,jedino Gordic igrao nesto.
Idemo pokusati iznenadi nekog od favorita,jos nije gotovo.

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 04 sep 2013, 18:36

lumani je napisao/la:Jbg,poraz,ali idemo dalje..Zack nesto slabije izdanje,nije bas djelio lopte.Nihad trudio se,par gresaka ,ali sasvim ok partija.Shutalo,njemu ovdje nije mjesto,ali nemamo boljeg.Mirza ,kada ga je krenulo nasi ga zasutavise,inace solidna partija.Kikanovic ima ogromnih problema sa pick and rollom,napad sasvim ok..Klupa ,jedino Gordic igrao nesto.
Jesi ti normalan jesi li :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Mirza ,kada ga je krenulo nasi ga zasutavise :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mirza se od pocetka utakmice ponasao kao hajde da ovo odradim pa da idem........ nema borbe nema nicega i ne ponasa se kao kapiten ;)
Zadnja izmjena: MT3, dana/u 04 sep 2013, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 04 sep 2013, 18:39

Kao nekom ko voli košarku, strašno mi je teško pao ovaj poraz. Nadam se da će se malo trznuti i početi igrati odbranu. :(
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 04 sep 2013, 18:41

MT3 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Jbg,poraz,ali idemo dalje..Zack nesto slabije izdanje,nije bas djelio lopte.Nihad trudio se,par gresaka ,ali sasvim ok partija.Shutalo,njemu ovdje nije mjesto,ali nemamo boljeg.Mirza ,kada ga je krenulo nasi ga zasutavise,inace solidna partija.Kikanovic ima ogromnih problema sa pick and rollom,napad sasvim ok..Klupa ,jedino Gordic igrao nesto.
Jesi ti normalan jesi li :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Mirza ,kada ga je krenulo nasi ga zasutavise :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mislim da je želio reći, da ga je krenulo u trećoj četvrtini, i taman smo počeli stizati i onda da odličan pas za mašića, ovaj ne zna položiti. Asistira Đedoviću, ovaj fuli i vidjelo se na njemu kako se iznervirao. Onda u odbrani, kako je samo Šutalo dva puta pustio Latvijce da prođu...Nije se Mirza pokazao danas, ali kako su igrali ovi s klupe, dobro nije puk'o i sve ih pošamar'o :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 sep 2013, 19:04

Ako aco izleti nakon ovog EB , a mislim da hoce . MIslim da bi bilo dobro da neno preuzme repku , odlicno vodi mlade a i u grckoj se pokazao kao ok trener nista necemo izgubit sasvim sigurno...

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 04 sep 2013, 19:08

Šteta zbog ovog poraza ako smo ikog trebali dobiti trebali smo njih

Al ja vjerujem da cemo mi skinit sutra Srbe jer mi mozemo dobiti jaku repku a sa slabim uvijek na guzove dobijamo

jel neko slucajno negdje postavio snimak utakmice il da se ima za skinit.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 sep 2013, 19:10

BelminM23 je napisao/la:Šteta zbog ovog poraza ako smo ikog trebali dobiti trebali smo njih

Al ja vjerujem da cemo mi skinit sutra Srbe jer mi mozemo dobiti jaku repku a sa slabim uvijek na guzove dobijamo

Nemoj jarane gledat snimak u hitnoj ces zavrsit :D

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 04 sep 2013, 19:18

grgr je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Šteta zbog ovog poraza ako smo ikog trebali dobiti trebali smo njih

Nemoj jarane gledat snimak u hitnoj ces zavrsit :D
a i ja to kontam džaba se opet nervirati...
i ovako sam svako malo gledo na mobitel koji je rezultat :( al kad god pogledam tacno bi bolje bilo da nisam gledo :(

Kad uvijek mi rano igramo utakmice a ja se moram skolovat da je bar protiv srba tamo poslije 8 da gledam kod kuce

Al nema veze gledat cu sa prijateljem utakmicu on za Srbiju navija ja za BiH :D

Idemo sad sve redom da gazimo

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 sep 2013, 19:20

Može li barem kraći pregled naše igre, neda mi se čitati 20+ stranica. Jesu li opet igrači zaboravili da postoji odbrana? Je li Aco opet radio taktičke pogreške? Ko je bio dobar, ko nije?

Uglavnom, ukoliko bi Petrović otišao, moja želja je Nenad Marković. Sramota je ovako gubiti od Latvijaca. S ovim porazom smo se pozdravili sa sljedećem rundom.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 sep 2013, 19:26

Claus je napisao/la:Može li barem kraći pregled naše igre, neda mi se čitati 20+ stranica. Jesu li opet igrači zaboravili da postoji odbrana? Je li Aco opet radio taktičke pogreške? Ko je bio dobar, ko nije?

Uglavnom, ukoliko bi Petrović otišao, moja želja je Nenad Marković. Sramota je ovako gubiti od Latvijaca. S ovim porazom smo se pozdravili sa sljedećem rundom.
Pregleda igre nema jer je i nismo imali. Dodaj driblaj faul , slobodna , dribal driblaj zabij se pod kos promasi polaganje. 5 poena klupe eto sta se dalje treba pricat a da ne razumijes...

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 04 sep 2013, 19:28

Evo Đedović izjavio da još ništa nije gotovo :D Šta se sekirate :mrgreen:

Crna Gora dobila...i to se zakuhalo pravo na kraju. Hm, ni sam ne znam valja li nam ovo :lol:
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 04 sep 2013, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 sep 2013, 19:31

Vedad87 je napisao/la:Evo Đedović izjavio da još ništa nije gotovo :D Šta se sekirate :mrgreen:
Raja njega pljuje a lik je bio vise nego odlican u odbrani da su visoki igraci igrali agresivno ko on necemu bi se i nadali 6 ukradenih 5 skokova 19 poena jbg... Ne moze on puno bolje od toga i u najboljem izdanju po meni je sasvim solidno odradio posao danas on i kikan mi jedini mogu proc. Wrightu zamjerim ocajnu organizaciju u napadu koja anulira njegove poene i skokove...
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 04 sep 2013, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 04 sep 2013, 19:31

grgr je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Evo Đedović izjavio da još ništa nije gotovo :D Šta se sekirate :mrgreen:
Raja njega pljuje a lik je bio vise nego odlican u odbrani da su visoki igraci igrali agresivno ko on necemu bi se i nadali 6 ukradenih 5 skokova 19 poena jbg... Ne moze on puno bolje od toga i u najboljem izdanju po meni je sasvim solidno odradio posao danas on kikan i telka mi jedini od danas mogu proc. Wrightu zamjerim ocajnu organizaciju u napadu koja anilira njegove poene i skokove...
Slažem se s tobom u potpunosti ;) Ako je iko igrao odbranu, to je bio on ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 sep 2013, 19:32

grgr je napisao/la:
Claus je napisao/la:Može li barem kraći pregled naše igre, neda mi se čitati 20+ stranica. Jesu li opet igrači zaboravili da postoji odbrana? Je li Aco opet radio taktičke pogreške? Ko je bio dobar, ko nije?

Pregleda igre nema jer je i nismo imali. Dodaj driblaj faul , slobodna , dribal driblaj zabij se pod kos promasi polaganje. 5 poena klupe eto sta se dalje treba pricat a da ne razumijes...
Tako sam i mislio. Ako neko ima vremena za podrobniju analizu, neću se ljutiti. :mrgreen: Iako vjerujem da je svima teško pisati usljed očajne igre. :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 sep 2013, 19:36

Je li Sinanovic zdrav? Ako jeste, jel moguce da nije dobio ni sekunde? :?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 sep 2013, 19:37

Consigliere je napisao/la:Je li Sinanovic zdrav? Ako jeste, jel moguce da nije dobio ni sekunde? :?
Moguce je ... Ja sam to reko pa mogo ga je uvest da branimo pik neka digne ruke ako nista onako je covjek non stop na prazan kos isao...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 sep 2013, 19:39

Consigliere je napisao/la:Je li Sinanovic zdrav? Ako jeste, jel moguce da nije dobio ni sekunde? :?
Moguce je.Ako Aco nastavi sa ovom rotacijom zadnju tekmu ne moramo ni igrati,jer svakako niko nece moci ni da hoda,a kamo li igra.Dovoljno je vidjeti Zacka nakon tekme i njegovu izjavu i covjek cu sve biti jasno...

barbarezsergej
Kontakt:

Post Postao/la barbarezsergej » 04 sep 2013, 19:40

nevjerovatno tesko mi je pao poraz, ali nema veze idemo sutra pokusat dobit utakmicu a onda ko zna, najmanje sto sad treba je pljuvat momke i acu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 sep 2013, 19:41

Da Đedovic je rekao nije jos nista gotovo,igracemo "svoju igru" :lol: :lol: :lol: :cry: e ako budu igrali opet svoju igru crno nam se pise....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: mercurial i 13 gostiju.