Sta li na ovo kaze reis Ceric?Admir_Sa je napisao/la:Cuj Bin Laden navija za arsenalSta li na ovo kaze cikcanga
![]()
![]()
Reis navija za Vrbanjushu

Meni je dovoljno da Kraljica i ja navijamo za jedini veliki engleski tim(Arsenal).
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Sta li na ovo kaze reis Ceric?Admir_Sa je napisao/la:Cuj Bin Laden navija za arsenalSta li na ovo kaze cikcanga
![]()
![]()
Reis navija za Vrbanjushu
hahahaljubav je napisao/la:Sta li na ovo kaze reis Ceric?Admir_Sa je napisao/la:Cuj Bin Laden navija za arsenalSta li na ovo kaze cikcanga
![]()
![]()
Reis navija za Vrbanjushu![]()
Meni je dovoljno da Kraljica i ja navijamo za jedini veliki engleski tim(Arsenal).
Onda ti nisi shvatio poentu ove teme.Pipita je napisao/la:Stone Island - nisi me dobro shvatio ... vjerovatno nisi znao da je ta slika sa predstavljanja filma Rambo na Santiago Bernabeu stadionu... postavio sam je i dodao "Nema sa nama zajebancije"![]()
Dobar ti avatar, svaka cast, visdi se da se razumijes u fudbal.Lily je napisao/la: hahaha
hold on.ljubav je napisao/la:Dobar ti avatar, svaka cast, visdi se da se razumijes u fudbal.Lily je napisao/la: hahaha
Ja sam, takoder, govorio da je Song ponajbolji DMC na planeti i ljudi mi se smijali, sad vidim da
ima jos pametnih ljudi.
Song mi je na avataru zbog opklade.. Izabrao ga gospodin LjubavWolverine je napisao/la:hold on.ljubav je napisao/la:Dobar ti avatar, svaka cast, visdi se da se razumijes u fudbal.Lily je napisao/la: hahaha
Ja sam, takoder, govorio da je Song ponajbolji DMC na planeti i ljudi mi se smijali, sad vidim da
ima jos pametnih ljudi.
to sto je njoj Song na avataru ne znaci da ona misli da je on najbolji defanzivni vezni (gluho bilo), ili ?
Tako je..Wolverine je napisao/la:da pogadjam. Liverpool 1-2taj part sam propustio
cikcanga dva puta ne grijeshiLily je napisao/la:Tako je..Wolverine je napisao/la:da pogadjam. Liverpool 1-2taj part sam propustio
![]()
da je pobijedio Liverpool, on bi imao avatar Torresa..
zamalo
Phill Jackson je napisao/la:Vidi se da ti je lupanje jaca strana,pola ih od nabrojanih ne navijaju,,bolje se snalazis u podjjebavanju na Liverpoolovoj temi kruškoo jedan
Phill Jackson je napisao/la:Dovoljno je rec Geri Halliwell da se neozbiljno shvati ova lista,,za Watford cura navija,,ima jos dosta gresaka,,pitaj Boga koji je debil pravio tu listu s tolkim koeficijentom umisljenosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.