EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Mi mozemo nekoga dobiti kad nas ludo ide sut..kad Mirza zabije oko 30 koseva.
Razumijem ja vas da se nadate ali realno protiv Srbije nemam sta traziti tj ovo prvenstvo ja danasnjim porazom za nas zavrseno
Poceti polako praviti novu ekipu tj ubacivanje ovih maldih jer od ovih trenutno osim Mirze,Zeke i Djedovica nema fajde nazalost
Poceti polako praviti novu ekipu tj ubacivanje ovih maldih jer od ovih trenutno osim Mirze,Zeke i Djedovica nema fajde nazalost

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja sam nakon 2 minute prebacio na RTRS i gledao do kraja.Sasvim uredno obavljen prenos.Na FTV-u slika kasni u odnosu na ton.legenda reala je napisao/la:Jbo ih Samir sto godina vrte iste goste na ovim emisijama koji ne kažu ništa što ne znamo u onim uvodnim emisijama, pogledam slučajno na RTRS onu uvodnu emisiju prije i poslije utakmice, kako čovjek razumije košarku, znači sve mane,kvalitete, sve zanimljivo poslije utakmice ono svaka čast, ne znam ko je ali bravooBIHfan je napisao/la:
Jos da dodam kretene sa FTV-a, pa koji amaterizam Boze sacuvaj, ono nema ni u Šri Lanci ljudi moji.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I kako smo sa Gruzijom odigrali. Na b92 pise u rasporedu 14:30 Latvija vs Bosna i Hercegovina i ispd Gruzija vs BiH 
http://www.b92.net/sport/slovenija2013/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.b92.net/sport/slovenija2013/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 04 sep 2013, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Yucca je napisao/la:Razumijem ja vas da se nadate ali realno protiv Srbije nemam sta traziti tj ovo prvenstvo ja danasnjim porazom za nas zavrseno
Slazem se..Od narednih kvala vec poceti sa mladjim snagama,prije svih sa Burzom,Nurkicem..Vidjeti sta je sa onim Sulejmanovicem,dokle su papiri stigli,jel voljan jos uvijek da igra za nas..Ostaviti Mirzu,Zeku i Nihada..Dolaze polahko i ovi iz kadetske repke,prije svih Djedovic..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ovo je bili 17 augusta.Mislim da se nema sta dodati.Bilo bi dobro da neki igraci skinu dres i vec danas se vrate kuci.Miske10 je napisao/la:Sad za sad vrlo slabo.Nemamo plana,nemamo akcije sve se svodi na vanjski sut i individualnost.Doduse,krivim i selektora zbog prilicnog kasnjenja pocetka priprema,ne vjerujem da mu Harun nije pripremio uslove za to.Ako se nesto drasticno ne promjeni u ove dvije sedmice predvidjam poneku sporadicno dobru utakmicu i neku pobjedu ali ispadanje u prvom krugu.
Ti si kralj..pomocu koji trikova?Metanor je napisao/la:Prolazimo grupu 100% Mi zajedno sa Latvijom i Litvanijom,zapamtite sta sam napisao !
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
koliko pobjeda treba za prolaz dalje??
Neshvatljivo slaba posjeta. Gdje su ti nasi Slovenci? Radno vrijeme, mjesalica?
Pa u 14:30 im je tek druga malica.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- legenda reala
- Kontakt:
Tri pobjede za siguran prolaz dalje, u nekim kombinacijama su i dvije pobjede dovoljne, na prošlom Euobasketu u našoj grupi su i dvije bile dovoljen, koje smo i ostvarili ali Finci imali bolju koš razlikurobery20 je napisao/la:koliko pobjeda treba za prolaz dalje??

Ova naša grupa je takva da će svak svakog dobijati, tako da opet će treće mjesto biti sa dvije pobjede vjerovatno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Radno vrijeme + da se ju Jesenicama igra. Mnogo veca posjeta bi bila u Lj...floyd je napisao/la:Neshvatljivo slaba posjeta. Gdje su ti nasi Slovenci? Radno vrijeme, mjesalica?
Bice kao uvjek i u svakom sportu, fali jedan gol, jedan kos, jedna minuta, jedna pobjeda itd...nemogu da vjerujem da je to do mentaliteta samo??
prolazimo dalje u grupi i pocinjemo sutra pobjedom nad srbijom, treba samo vjerovati 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ako hocemo vidjeti drugi krug, pobjediti CG i MAK je pod morati, a onda cekati rasplet ostalih tekmi ...robery20 je napisao/la:koliko pobjeda treba za prolaz dalje??
Prvi razlog je sasvim prihvatljiv,drugi nidje veze..Pa nije Slovenija Rusija hebo ga zivot..samson je napisao/la:Radno vrijeme + da se ju Jesenicama igra. Mnogo veca posjeta bi bila u Lj...floyd je napisao/la:Neshvatljivo slaba posjeta. Gdje su ti nasi Slovenci? Radno vrijeme, mjesalica?

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
pa nije bas da su nam dali neki povod da im vjerujemo, realnoLenBias je napisao/la:prolazimo dalje u grupi i pocinjemo sutra pobjedom nad srbijom, treba samo vjerovati

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
The next three matches will be won by BosniaLenBias je napisao/la:prolazimo dalje u grupi i pocinjemo sutra pobjedom nad srbijom, treba samo vjerovati

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I jedna pobjeda na ovom turniru je uspjeh
sto ne znaci da treba odmah nakon prve izgubiti vjeru, stvarno mi je vise dosta toga na svakom korakumiki_92 je napisao/la:pa nije bas da su nam dali neki povod da im vjerujemo, realnoLenBias je napisao/la:prolazimo dalje u grupi i pocinjemo sutra pobjedom nad srbijom, treba samo vjerovati

Closed mouths don't get fed on this boulevard.