MA to da je molio za Ozila bas sumnjam to niko nije znao, jedino kad ej vec bilo izvjesno da je transfer gotov da je pokusavao da predomisli Pereza ali sumnjam u to. Ali zato je sigurno transfer Balea odugovlacen jer je Levy znao da ce Arsenal krenuti po neke Realove igrace koji su se cijelo ljeto dovodili u vezu sa nama a vjerovatno je on mislio na Di Mariu i Benzemu, na kraju na iznenadjenje svih Ozil je ipak bio ta meta.soxx je napisao/la:Pitanje je koliko je tacno da je trazio levy od pereza to. + ko je znao da wenger zeli ozila
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
e da l' je ovo istina ili nije Arsenal je htio da dovede i di mariu i benzemu al će to uradit na zimu ili barem jednog od njih 2, koliko je istina ne znam. Čovjek koji ima prijatelje bliske klubu tako kaže.
Vidjećemo, a i treba očekivat na zimu pojačanja, pogotovo ako ostanemo konkurentni na svim frontovima.
Vidjećemo, a i treba očekivat na zimu pojačanja, pogotovo ako ostanemo konkurentni na svim frontovima.
Vođa zna.
Ma vidjecemo njega u najjacoj ligi na svijetu (mislim na Ozila), na njemu je da se dokaze, a sa njim sada Arsenal ima sanse da se bori za LP.
Mislim da se to ne moze ocekivati. Real je imao burno ljeto gdje je ekipa iz temelja promjenjena i trenutno se svelo na dovoljan broj igraca.nedim1993 je napisao/la:e da l' je ovo istina ili nije Arsenal je htio da dovede i di mariu i benzemu al će to uradit na zimu ili barem jednog od njih 2, koliko je istina ne znam. Čovjek koji ima prijatelje bliske klubu tako kaže.
Nece vise biti ni prodaje ni kupovine, bar ne jos godinu-dvije. Ne moze klupa Reala ostati na samo dva ofanzivno orjentisana Canteranina.
Do sada sam u Engleskoj samo City pratio, a od iduceg vikenda se mora i Arsenal upratit.
Nasa sezona zavisi od Girouda. Dzabe nama svi madjionicari svijeta ako nema netko ko ce tu magiju pretvoriti u gol. Znaci zavisimo od Zironje i ozljeda svakako.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma neće nijedan trener na zimu dovesti nekog igrača koji ti neće moći igrati u LP (ako prezime tamo), a to ne bi mogli ni Di Maria ni Benzema, tako da je bolje pričekati ljeto za takve igračenedim1993 je napisao/la:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
s onakvim igracima u odbrani plafon 3 mjestoProfesor je napisao/la:Nasa sezona zavisi od Girouda. Dzabe nama svi madjionicari svijeta ako nema netko ko ce tu magiju pretvoriti u gol. Znaci zavisimo od Zironje i ozljeda svakako.
Arsenal je vec dobio nazad novac koji je dao za Ozila, prodajom dresova naravno
A sad ozbiljno

A sad ozbiljno
tim payton@timpayton8m
Apparently #Arsenal shifted some of those empty executive boxes today & plenty of ticket sales. Investment bringing rewards & pay back
Samo putem online prodaje milion funti za dva dana! Nije lose.Özil shirt sales (online only) reach over £1,000,000 in 48 hours. Unbelievable.

I ja mislim da Wenger nece dovoditi igrace na zimu, bar to nije njegov stil osim ako totalno ne zakazemo u golovima pa da dovede napadaca...
Mada mislim da nevezano dovodio ove zime ili ne nastavice se pratiti situacija oko Suareza. Ako Liverpool u januaru bude dobro zaostajao od LS a on bio nezadovoljan moglo bi biti svasta! Ali to otom potom...
I opet glupost o Arsenalovoj odbrani!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ako su bile tacne tvrdnje o buđetu za ovu sezonu nama je preostalo jos oko 27M £ za zimu. Resursi dakle postoje za jos jedan fin transfer. Mozda bi Wengiša iskešir'o i više da recimo Suarez bude dostupan ili neko slicne kvalitete, a da je klubu potreban. Mada ne treba se sada zanositi.

Od toga dva iz penala... bravo...Torres_9 je napisao/la:zbog cega glupost ? vidim vec 4 komada u mrezi , jedini kvalitetan igrac u odbrani je vermalen koji je toliki peh sa povredama
vau ovaj argument nisam ocekivao , sorry imate ok odbranuGunner4 je napisao/la:Od toga dva iz penala... bravo...Torres_9 je napisao/la:zbog cega glupost ? vidim vec 4 komada u mrezi , jedini kvalitetan igrac u odbrani je vermalen koji je toliki peh sa povredama
Nisam zeljan rasprave al i penal neko mora napravit i valja doci u poziciju da dobijes penal tj uci u 16-erac.
Da znaci 30 penala u sezoni napravi se, ne racunaju se to kao greske defanzivaca il nesto.
Nemojte misliti da sam rekao da je arsenalova odbrana losa il dobra, ne raspravlja mi se oko toga
Da znaci 30 penala u sezoni napravi se, ne racunaju se to kao greske defanzivaca il nesto.
Nemojte misliti da sam rekao da je arsenalova odbrana losa il dobra, ne raspravlja mi se oko toga

sto znaci godisnje oko £180,000,000 vau.bi cete velesilaGunner4 je napisao/la:Özil shirt sales (online only) reach over £1,000,000 in 48 hours. Unbelievable.

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
-
- Kontakt:
Na temelju 3. kola on nam ovde prosipa neke zakljucke o Arsenalovoj odbrani, valjda mu tako odgovaraju ova 3. kola jer je to situacija kad mu Liverpool se cini kao najbolji engleski klub pa sve ravna po 3. kola
ali dobro doci ce zima i povratak u realnost.
Valja li odbrana moze nam reci neki veci broj utakmica a ako cemo gledati proslu sezonu sa istom ovom odbranom i to bez Vermalena koji je kako kazes najbolji stoper ekipe Arsenal je bio druga najbolja odbrana Premier lige, pametnom dosta.

Valja li odbrana moze nam reci neki veci broj utakmica a ako cemo gledati proslu sezonu sa istom ovom odbranom i to bez Vermalena koji je kako kazes najbolji stoper ekipe Arsenal je bio druga najbolja odbrana Premier lige, pametnom dosta.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Liverpoolova odbrana nije primila ni jedan gol pa je gora od ove Arsenalove sto sezona i pokazati.
Celik!3,2,2.
hahahha kakav si ti botanicar ocm , studiras li politicke ?BigBigBang je napisao/la:Na temelju 3. kola on nam ovde prosipa neke zakljucke o Arsenalovoj odbrani, valjda mu tako odgovaraju ova 3. kola jer je to situacija kad mu Liverpool se cini kao najbolji engleski klub pa sve ravna po 3. kolaali dobro doci ce zima i povratak u realnost.
koje spomenuo uopste 3 kola prva,lfc nesto spominjes nikakve veze s ovim nema
da prosle sezone ste primili 37 golova i to je vama uspjeh ?. Ustvari i jeste obzirom da ste sezonu prije toga primili jedno pedeset.
Kljuc do titule je dobra odbrana mislim za ove top 4 ekipe.
LFC ne spominji nama je jasno gdje smo i ne dizemo se kao sto vi pokusavate nesto .
Soxx
Da upravu si ali na koji nacin su svirani ti penali je smijesno... Prvo pustanje prednosti pa vracane na penal nigdje nisam vidio... Ali ok ovaj Torres9 je obicni troller pa svoje frustracije dolazi ovde prosipat...
Evo ga konacno!

Da upravu si ali na koji nacin su svirani ti penali je smijesno... Prvo pustanje prednosti pa vracane na penal nigdje nisam vidio... Ali ok ovaj Torres9 je obicni troller pa svoje frustracije dolazi ovde prosipat...
Evo ga konacno!

Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 04 sep 2013, 18:21, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Sta ti ba znas, prva 3. kola su jasno pokazala ko je najbolji i ko ce voditi glavnu rijec.
Halo Torres genijalac 37 golova u 38 kola ti je puno? Druga najbolja odbrana lige, da je napad bio na nivou odbrane prosle godine Arsenal bi imao mnogo vise bodova nego sto smo ih na kraju osvojili.
Halo Torres genijalac 37 golova u 38 kola ti je puno? Druga najbolja odbrana lige, da je napad bio na nivou odbrane prosle godine Arsenal bi imao mnogo vise bodova nego sto smo ih na kraju osvojili.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 sep 2013, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.