Treba te opet trajno banovati, ovo ti ne mogu oprostiti.Pitar85 je napisao/la: Btw, da se zna, Djovinka organski ne podnosim, kloc

Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Treba te opet trajno banovati, ovo ti ne mogu oprostiti.Pitar85 je napisao/la: Btw, da se zna, Djovinka organski ne podnosim, kloc
AmauriTrequartista je napisao/la:Nije ni meni Giovinco mio igrač, ali nikad za igrača Juventusa ne bih rekao da je kloc kakav god da je.
A krampe, polovnjaci..? Sve je to u 5 deka. Samo treba reci realno, pa ko god da je u pitanju.Trequartista je napisao/la:Nije ni meni Giovinco mio igrač, ali nikad za igrača Juventusa ne bih rekao da je kloc kakav god da je.
Pa i za Džeku su govorili da je kloc, a sada kara koga stignePogba je napisao/la:Treba te opet trajno banovati, ovo ti ne mogu oprostiti.Pitar85 je napisao/la: Btw, da se zna, Djovinka organski ne podnosim, kloc
Sent from my iPhone using Tapatalk
koja njemu pozicija odgovara nikad nije niti ce biti definisano, jer nema gdje nije igrao u JuventusuMarchisio je napisao/la:Dobar je Gio samo ga uništi što ne igra na poziciji koja mu bolje odgovara.
tačnije mjenjao ga je na lijevom krilu i to sasvim solidno, u Parmi je igrao na par pozicija al opet čitava igra Parme se formirala prema njemu pa mu je bilo lakše igrati, nadam se da će ove sezone bar nešto odraditiItalia je napisao/la:koja njemu pozicija odgovara nikad nije niti ce biti definisano, jer nema gdje nije igrao u JuventusuMarchisio je napisao/la:Dobar je Gio samo ga uništi što ne igra na poziciji koja mu bolje odgovara.
eh, jedino gdje je briljirao je prije puno godina u 4-4-2 formaciji, kada bi zamjenio Nedveda na desnom krilu, ali i to je pitanje dal' je dobro igrao radi te pozicije ili je igrao jer je bio mlad i davao sve od sebe..
(y)Genghis je napisao/la:Treba njega ostaviti na klupi. To je njegova pozicija.
A šta ćemo protiv Reala ? Sa 3-5-2 možemo pogađati samo koliko će nas ubiti ! Oni igraju 4-2-3-1 i odlični su u nadmudrivanju, plus sa super brzim krilima će nas pojesti. Ista stvar kao prošle godine sa Bayernom, gdje Buffon preda loptu Bonucciju, a ovaj centrira u aut jer su najbliži igrači pokriveni.Italia je napisao/la:(y)Genghis je napisao/la:Treba njega ostaviti na klupi. To je njegova pozicija.
nisu ni on, a nazalost ni Pepe toliko kvalitetni i bitni da se zrtvuje 3-5-2 formacija..
Haj nam reci ko ce doci u januaruHeavensWonder je napisao/la:A šta ćemo protiv Reala ? Sa 3-5-2 možemo pogađati samo koliko će nas ubiti ! Oni igraju 4-2-3-1 i odlični su u nadmudrivanju, plus sa super brzim krilima će nas pojesti. Ista stvar kao prošle godine sa Bayernom, gdje Buffon preda loptu Bonucciju, a ovaj centrira u aut jer su najbliži igrači pokriveni.Italia je napisao/la:(y)Genghis je napisao/la:Treba njega ostaviti na klupi. To je njegova pozicija.
nisu ni on, a nazalost ni Pepe toliko kvalitetni i bitni da se zrtvuje 3-5-2 formacija..
Vrijeme da se protiv većih klubova promijeni formacija, a ne ista kao protiv Pescare i Catanie. Pošto su nas i u Seriji A pročitali s taktikom, Real će nas razvaliti samo tako ako se nešto značajno ne promijeni.
Potrebna mu je sloboda u napadu a ne da bude zacementiran na jednoj poziciji što i jeste u trenutnoj formaciji.PeteDunham je napisao/la:Giovinco je dečko koji je i dalje nedorečen, ima on to nešto u sebi al' nikako da to pokaže na terenu...
Ne bi bilo loše da Conte proba sljedeću utakmicu da malo eksperimentiše sa napadom.. Tevez na desnu, Giovinco na lijevu i Vučinić u sredinu, ne bi bilo loše po meni. Šta vi mislite?
Znam i ja da se neće desitigolden je napisao/la:Potrebna mu je sloboda u napadu a ne da bude zacementiran na jednoj poziciji što i jeste u trenutnoj formaciji.PeteDunham je napisao/la:Giovinco je dečko koji je i dalje nedorečen, ima on to nešto u sebi al' nikako da to pokaže na terenu...
Ne bi bilo loše da Conte proba sljedeću utakmicu da malo eksperimentiše sa napadom.. Tevez na desnu, Giovinco na lijevu i Vučinić u sredinu, ne bi bilo loše po meni. Šta vi mislite?
Ne bi bilo loše al' se neće desitizna se da Conte obožava dosadnu ali ipak "trenutno" dobitnu 3-5-2 formaciju.
A bilo bi lijepo fkt, samo umjesto Vučka Llorente, ili Tevez u sredini a Vučko desno![]()
Gio-Llorente-Tevez
Pogba-Pirlo-Vidal
Asa-Kielo-Boni-Lich
Bufon
A vala i Barca je dobila lekciju od Bayerna, tako da su postali zaštitno lice jednog pića10DelPiero je napisao/la:
Haj nam reci ko ce doci u januaru![]()
Vala bi i ona Barca trebala da mijenja formaciju i taktika, ubit ce ih svaka ekipa koja ima jaka krila i jak presing kao Bayern prosle godine
btw. Barca je bila bezopasnija od nas sa svojom 4-3-3 tako da je to za mene trenutak a ne opca slabost formacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.