EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
sutra pada srbija..UPAMTITE
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kako ko buraz, ja sam svoje rekao i prije prvenstva, nemamo mi kvalitet za nesto vise na ovom prvenstvu. Bodrim momke, znojim se, zurim sa posla da bi ih gledao, i sigurno nisam jedan od onih pljuvaca i padobranaca kakvih ovdje ima. Ali treba sagledati realnost i priznati da mi sa 3 igraca na prvenstvu nemamo sta traziti. Nasa repka ce biti prava za jedno 3-4 godine sa ovim mladim igracima koji nadolaze, samo jos jedan Plejmejker da se rodi i imat cemo repku za TOP-4 u evropi.legenda reala je napisao/la:Ponovo se previše očekivalo od ove ekipe i sad slijedi jbanje majkikvalifikacije i Eurobasket nisu isto, ali džaba nekima pričati.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Na to sam maloprije pomislio, ali nisam smio napisati, ovdje ti je to veoma rizičnostolica je napisao/la:sutra pada srbija..UPAMTITE

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Još jedan potpisVirtu4l je napisao/la:Na to sam maloprije pomislio, ali nisam smio napisati, ovdje ti je to veoma rizičnostolica je napisao/la:sutra pada srbija..UPAMTITE

Šta ti misliš @ legenda?
Zadnja izmjena: armin, dana/u 04 sep 2013, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
+1Virtu4l je napisao/la:Na to sam maloprije pomislio, ali nisam smio napisati, ovdje ti je to veoma rizičnostolica je napisao/la:sutra pada srbija..UPAMTITE
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pa ja sam poceo pjuvat na poluvremenu jer sam vidio da nema hajra od njih....a smjesno mi je kad neko kaze ovo je eurobasket...pa ljudi nismo igrali protiv spanije pa da nas razbucaju nego protiv najgore ekipe uz nas na basketu i oni nas razbucaju...e to vec boliDANTES je napisao/la:@jelle ne zavaram se ja samo konstatujem da nije u redu krenuti sa pljuvanjem u 1/4
Dobro,padne Srbija i sta onda? Makedonija i Litvanija ce nas pobijediti,od Latvije smo vec izgubili i,sto bi rekao Ekrem,gud baj CarliVirtu4l je napisao/la:Na to sam maloprije pomislio, ali nisam smio napisati, ovdje ti je to veoma rizičnostolica je napisao/la:sutra pada srbija..UPAMTITE

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
rušimo srbe! 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Pa sta ? opet cemo morat trazit prolaz protiv litvanije u zadnjoj tekmi . Ja to vise ne mogu da gledam ovo da smo uzeli sanse za prolaz bi nam 15015051510051 bile vece al ovako tesko tesko i tesko...kokuz je napisao/la:rušimo srbe!
Gdje su nam navijaci?? Vise latvijaca bilo nego nasih a kod nas mediji pisu da ce biti puna dvorana nasih navijaca 
Navijaci i igra =RAZOCARENJE

Navijaci i igra =RAZOCARENJE

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
I dobijes karinu za uho da imas za puta,i utijehu da ti je to jedina pobjeda na turniru,super cilj ispunjen ako dobijes Srbiju ,SDA ce im dati po 5 glava za tokokuz je napisao/la:rušimo srbe!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- legenda reala
- Kontakt:
Pa za taj njihov stil košarke Latvija,Litvanija ništa neobično je ovako puno trojki, to najviše i boli, tačno znamo šta možemo očekivati od njih, brz protok lopte, ulaz pod koš i onda vraćanje lopte na tricu, i opet ništa nismo odbraniliVirtu4l je napisao/la:Nisam neki ekspert za košarku, naprotiv. Međutim, jeli normalno da ljudi kao od šale ubacuju trojke sa 7-8 metara, kad god smo se približili, ovi su nam zveknuli tricu niotkud.legenda reala je napisao/la:previše laki šuteva smo ostavili Latvijcima,

Mi smo danas njih razigrali, a Mirzu kad je krenuo da rešeta izbacili iz ritma, nemamo teškog centra, brzo su ispunjavali bonus, ali niko ne zna igrati leđima prema košu, moglo se iznuditi milion slobodnih, al sad je kasno sve to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- majestic24
- Kontakt:
Ja bih volio znati zasto u nasem timu nema mjesta za Jusufa Nurkica. Nemoze nikako biti na odmet igrac od 125 kg. Evo sad nemamo stipanovica i donji smo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mi cemo sutra dobit Srbiju a mozda prekosutra i Crnu Goru a onda izgubit od Makedonija i trazit proaz protiv Litvanije. Ici cemo na kartu kao oni su obezbijedili prolaz nece ici 100% i naravno gubimo, gdje ce nam ova pobjeda falit.
Ovo je slabo, nema akcija. Tanki smo
Ovo je slabo, nema akcija. Tanki smo
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hajmo se sad svi nafurat da rusimo MALE srbe sutra
Ma ludi smo mi svasta je moguce kad se najmanje nadas proigramo
GAZI BOSNO GAZI

GAZI BOSNO GAZI
SLOBODA NAVIJAČIMA
Znam da Sinan nije idealan protiv Latvije , a kamoli zona.
Al da ne moze bas minut odmoriti Kikana , e fakat.
Makar dok je onog Rolanda islo da ga se ubacilo ..
Al da ne moze bas minut odmoriti Kikana , e fakat.
Makar dok je onog Rolanda islo da ga se ubacilo ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Vidjet ćemo kako će Srbija izgledati večeras.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa isto sam i ja reko, zato se i ne nerviram previše, znao sam da će biti teško protiv ovih Latvijaca, tako da nisam ni očekivao nešto puno od ove reprezentacije, mi smo nagazna mina koja može pomrsiti račune nekim favoritima, prolaz grupe teško možemo izboriti, kratka klupa, gust raspored itd.Tracy3McGrady je napisao/la:Kako ko buraz, ja sam svoje rekao i prije prvenstva, nemamo mi kvalitet za nesto vise na ovom prvenstvu. Bodrim momke, znojim se, zurim sa posla da bi ih gledao, i sigurno nisam jedan od onih pljuvaca i padobranaca kakvih ovdje ima. Ali treba sagledati realnost i priznati da mi sa 3 igraca na prvenstvu nemamo sta traziti. Nasa repka ce biti prava za jedno 3-4 godine sa ovim mladim igracima koji nadolaze, samo jos jedan Plejmejker da se rodi i imat cemo repku za TOP-4 u evropi.legenda reala je napisao/la:Ponovo se previše očekivalo od ove ekipe i sad slijedi jbanje majkikvalifikacije i Eurobasket nisu isto, ali džaba nekima pričati.
Sve je moguće od ovakve divljačke ekipe, Mirza sutra može natrpati i 40 poena ako ga krene, ali nešto nisam optimističan Duda je ipak maher znaće on njega zatvoriti.armin je napisao/la:Još jedan potpisVirtu4l je napisao/la:Na to sam maloprije pomislio, ali nisam smio napisati, ovdje ti je to veoma rizičnostolica je napisao/la:sutra pada srbija..UPAMTITE![]()
Šta ti misliš @ legenda?
Svakako da ćemo dobiti nekog na prvenstvu, naše realne mogućnosti su neke dvije pobjede, sad ko će to biti od preostale četiri utakmice vidjećemo CG sigurno i jedan od favorita Srbija-Litvanija moje mišljenje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
i sta kad bi pobjedio Srbiju??? Ukljucite vise mozak malo yebo te vi bi vise voljeli da pobjedimo Srbiju a da izgubimo sve ostaleennis je napisao/la:Hajmo se sad svi nafurat da rusimo MALE srbe sutra![]()
![]()
GAZI BOSNO GAZI

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
Ne pratim nesto kosarku, ali se tekma reprezentacije mora pogledati. Koliko sam ja upratio Lavijci nisu igrali nesto ekstra dobro, koliko smo mi bili losi. Ljudi nam slazu jednu te istu akciju u 3 napada zaredom i svaki put primamo kos na isti nacin. To je bilo pred kraj prvog poluvremena kada nam onaj lik od 20 poena za poluvrijeme, ubaci 6 poena u 3 napada na isti nacin. Onda ljudi strasno sutiraju trice i protiv takve ekipe moras i ti pratiti taj ritam i zabiti bar upola kao oni.
I kako su me sudije izivcirale. Dodjemo na -3, oni prave faul u napadu, a sudije poslije dvosatnog sastanka promijene odluku i daju njima loptu. Naravno onda nam frajer iz tog napada zabije trojku iz nemoguce pozicije. Onda ona silazna putanja... da se razumijemo i ne znam bas kakva su pravila vezana za to, ali je komentator bio poprilicno ubjedjen da su se trebali racunati poeni. I to je bilo kada smo imali -4.
I jel trebamo pobijediti sve do kraja da bi prosli u drugi krug?
I kako su me sudije izivcirale. Dodjemo na -3, oni prave faul u napadu, a sudije poslije dvosatnog sastanka promijene odluku i daju njima loptu. Naravno onda nam frajer iz tog napada zabije trojku iz nemoguce pozicije. Onda ona silazna putanja... da se razumijemo i ne znam bas kakva su pravila vezana za to, ali je komentator bio poprilicno ubjedjen da su se trebali racunati poeni. I to je bilo kada smo imali -4.
I jel trebamo pobijediti sve do kraja da bi prosli u drugi krug?