Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
amin 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
LloriS je napisao/la:Kevin Garnett propušta sve back-to-back utakmice
Jason Kidd danas je izjavio kako će Kevin Garnett vjerojatno propustiti sve back-to-back utakmice, prenosi Stefan Bondy. Garnett je ove sezone stigao u Brooklyn kao glavno pojačanje zajedno s Paulom Piercom, Andrei Kirilenkom i Jasonom Terryjem, a poziciju glavnog trenera preuzeo je Kidd.
Za sve one koji se slabije razumiju u engleske nazive, back-to-back utakmice zapravo znače igranje dvije noći zaredom. To znači da bi Garnett, prema slušbenom rasporedu, propustio 17 utakmica regularne sezone. U tih 17 utakmica vjerojatno bi mogli vidjeti Mirzu Teletovića kao početnog krilnog centra.
teško pored evansa
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ne da je tesko, nego fakticki nema sanse za to...lik je prosle sezone znao kupiti po 15 skokova u tekmi, a i zabijati po 15-tak poena, tako da je gotovo nemoguce da mirza ima prednost nad njim...jes' da je novi trener tu, al nema to toliko veze...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:ne da je tesko, nego fakticki nema sanse za to...lik je prosle sezone znao kupiti po 15 skokova u tekmi, a i zabijati po 15-tak poena, tako da je gotovo nemoguce da mirza ima prednost nad njim...jes' da je novi trener tu, al nema to toliko veze...
imao 10 skokova prosječno za čini mi se 23 minute prosječno,skoro ko rodman
Ma Mirza je bolji u svim segmentima igre od evansa osim u skokovima,on se mora dokazati na pripremnim utakmicama treneru i nece bit problem da bude ispred evansa..nemojte ga potcjenjivat toliko
mirzatele je napisao/la:Ma Mirza je bolji u svim segmentima igre od evansa osim u skokovima,on se mora dokazati na pripremnim utakmicama treneru i nece bit problem da bude ispred evansa..nemojte ga potcjenjivat toliko
ne znam da neko podcjenjuje mirzu,ali činjenica je da je evans u skoku jedan od najboljih u ligi,kao što je i činjenica da je u ostalim segmentima igre slab,u nekim i očajno slab
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Kazu da je Acu Mirza najveci problem,ludi zbog njega,nikako mu se ne uklapa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I ja to kazem...Vise bi nam koristio Kenan Bajramovic.Ovog nafuranog iz Brooklyna koji potrosi 30 lopti,a nije kakav strijelac,bi drzao kao 6. igraca!basketg je napisao/la:Kazu da je Acu Mirza najveci problem,ludi zbog njega,nikako mu se ne uklapa

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Al bas!
-
- Kontakt:
Stvarno dokle vise? Mirzu sto prije otjerati iz repke za Acino dobro i dobro nasih forumasa 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Mirza pod hitno mora letiti iz repke, neka ga pokupi ovaj padobranac i vodi sa sobom 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Mirza je igracina pogotovo za evropsku kosarku. Danas poceo solidno utakmicu, ali mi se samo ne svida sto ide previse pod kos, mozda je to neka taktika Ace?!
- ArthurBishop
- Kontakt:
Teletoviću, ja shvatam da si ti zvijezda, da si NBA igrač, al' moraš pokazati da si lider ove repke i njen najbolji, a ne najgori, igrač. Danas bio ubjedljivo najgori. Frajer ti zabije 20p u prvom poluvremenu, nigdje te nije bilo. Štediš se za početak NBA?!?! AKo je tako, onda ću ti ja kupit' i čekirati kartu za Brooklyn i hajde brate tamo. Bar ću znati na čemu sam.
Onda, u drugu ruku, pogledam sa kakvim parmacima igraš i pitam se jesam li normalan što te napadam. Jesam, zato što se tako ne ponaša glavni igrač, alfa i omega nekog tima. Pogledaj Gasola, Parkera, Krstića, Kleizu i ostale, pa će ti se samo reći..
@SKprime nemoj više živ bio. Hipster=Dijamant, idol nacije. Pu!
Onda, u drugu ruku, pogledam sa kakvim parmacima igraš i pitam se jesam li normalan što te napadam. Jesam, zato što se tako ne ponaša glavni igrač, alfa i omega nekog tima. Pogledaj Gasola, Parkera, Krstića, Kleizu i ostale, pa će ti se samo reći..
Željezničar za život cijeli!
pojma ti nemas sta pises, u drugom poluvremenu nasi igraci su izbacili mirzu iz ritma, druga stvar je sto ti izgleda blage veze o ovom sportu nemas a komentarisesArthurBishop je napisao/la:Teletoviću, ja shvatam da si ti zvijezda, da si NBA igrač, al' moraš pokazati da si lider ove repke i njen najbolji, a ne najgori, igrač. Danas bio ubjedljivo najgori. Frajer ti zabije 20p u prvom poluvremenu, nigdje te nije bilo. Štediš se za početak NBA?!?! AKo je tako, onda ću ti ja kupit' i čekirati kartu za Brooklyn i hajde brate tamo. Bar ću znati na čemu sam.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Evo malo statistike:
M. Teletovic
Min: 35:56.
1P: 5/6 83,3%
2P: 5/13 38,5%
3P: 1/4 25,0%
Skok: 8
Asistencije: 1
Izgubljene lopte: 2
Ukradene lopte: 1
Poena ukupno: 18
M. Teletovic
Min: 35:56.
1P: 5/6 83,3%
2P: 5/13 38,5%
3P: 1/4 25,0%
Skok: 8
Asistencije: 1
Izgubljene lopte: 2
Ukradene lopte: 1
Poena ukupno: 18
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ma kako nisu pa ga natjerali da promaši sve moguće i nemoguće, da umjesto jednostavnog zakucavanja on ide na drugu stranu i nešto izvodi
. najjadniji učinak za 3 kako njega tako i čitave ekipe što sam ikad vidio. Ovo je da si namjerno promašivao ne bi sve uspio promašit što je danas mirza i bosna.

Vođa zna.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uvijek, ali uvijek treba kritikovati onog od koga najviše očekuješ. Jednostavno, Mirza je vođa ove ekipe i kao takav mora biti na udaru kritika. Danas je odigrao loše i to će reći svako ko je gledao utakmicu. Sad, druga stvar je što ga @LenBias brani k'o rođenog brata. 
Šut iz igre 6/17.
Dobro, lijepih 35%. 

Šut iz igre 6/17.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
lose su svi odigrali, od toga niko ne bjezi, al izdvojit mirzu ko najlosijeg je bezobrazno i naravno da ga branim ko brata jer branim tako sve kad neko nema pravo, bezobrazno i nista vise, pored bekovske linije koja suta ne moze pogodit nego eventualno koje polaganje (ako ih neko ne zalijepi ili ne dobace do obruca) eto mirza je najgori igrac utakmice, ma daj kakva je to prica?Monolog je napisao/la:Uvijek, ali uvijek treba kritikovati onog od koga najviše očekuješ. Jednostavno, Mirza je vođa ove ekipe i kao takav mora biti na udaru kritika. Danas je odigrao loše i to će reći svako ko je gledao utakmicu. Sad, druga stvar je što ga @LenBias brani k'o rođenog brata.
Šut iz igre 6/17.Dobro, lijepih 35%.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.