Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

JTS
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la JTS » 16 avg 2013, 22:37

amin :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 avg 2013, 07:23

LloriS je napisao/la:Kevin Garnett propušta sve back-to-back utakmice

Jason Kidd danas je izjavio kako će Kevin Garnett vjerojatno propustiti sve back-to-back utakmice, prenosi Stefan Bondy. Garnett je ove sezone stigao u Brooklyn kao glavno pojačanje zajedno s Paulom Piercom, Andrei Kirilenkom i Jasonom Terryjem, a poziciju glavnog trenera preuzeo je Kidd.

Za sve one koji se slabije razumiju u engleske nazive, back-to-back utakmice zapravo znače igranje dvije noći zaredom. To znači da bi Garnett, prema slušbenom rasporedu, propustio 17 utakmica regularne sezone. U tih 17 utakmica vjerojatno bi mogli vidjeti Mirzu Teletovića kao početnog krilnog centra.

teško pored evansa

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 avg 2013, 13:46

ne da je tesko, nego fakticki nema sanse za to...lik je prosle sezone znao kupiti po 15 skokova u tekmi, a i zabijati po 15-tak poena, tako da je gotovo nemoguce da mirza ima prednost nad njim...jes' da je novi trener tu, al nema to toliko veze...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 avg 2013, 14:05

Papastathopoulos je napisao/la:ne da je tesko, nego fakticki nema sanse za to...lik je prosle sezone znao kupiti po 15 skokova u tekmi, a i zabijati po 15-tak poena, tako da je gotovo nemoguce da mirza ima prednost nad njim...jes' da je novi trener tu, al nema to toliko veze...

imao 10 skokova prosječno za čini mi se 23 minute prosječno,skoro ko rodman

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 avg 2013, 14:40

Ma Mirza je bolji u svim segmentima igre od evansa osim u skokovima,on se mora dokazati na pripremnim utakmicama treneru i nece bit problem da bude ispred evansa..nemojte ga potcjenjivat toliko

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 avg 2013, 14:43

mirzatele je napisao/la:Ma Mirza je bolji u svim segmentima igre od evansa osim u skokovima,on se mora dokazati na pripremnim utakmicama treneru i nece bit problem da bude ispred evansa..nemojte ga potcjenjivat toliko

ne znam da neko podcjenjuje mirzu,ali činjenica je da je evans u skoku jedan od najboljih u ligi,kao što je i činjenica da je u ostalim segmentima igre slab,u nekim i očajno slab

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 02 sep 2013, 20:03

Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

basketg
Kontakt:

Post Postao/la basketg » 03 sep 2013, 12:48

Kazu da je Acu Mirza najveci problem,ludi zbog njega,nikako mu se ne uklapa

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 sep 2013, 13:33

basketg je napisao/la:Kazu da je Acu Mirza najveci problem,ludi zbog njega,nikako mu se ne uklapa
I ja to kazem...Vise bi nam koristio Kenan Bajramovic.Ovog nafuranog iz Brooklyna koji potrosi 30 lopti,a nije kakav strijelac,bi drzao kao 6. igraca! ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 sep 2013, 13:59

slika
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 03 sep 2013, 14:44

Stvarno dokle vise? Mirzu sto prije otjerati iz repke za Acino dobro i dobro nasih forumasa :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 sep 2013, 16:48

Mirza pod hitno mora letiti iz repke, neka ga pokupi ovaj padobranac i vodi sa sobom :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

SKprime
Kontakt:

Post Postao/la SKprime » 04 sep 2013, 14:38

Mirza je igracina pogotovo za evropsku kosarku. Danas poceo solidno utakmicu, ali mi se samo ne svida sto ide previse pod kos, mozda je to neka taktika Ace?!

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 04 sep 2013, 16:35

Teletoviću, ja shvatam da si ti zvijezda, da si NBA igrač, al' moraš pokazati da si lider ove repke i njen najbolji, a ne najgori, igrač. Danas bio ubjedljivo najgori. Frajer ti zabije 20p u prvom poluvremenu, nigdje te nije bilo. Štediš se za početak NBA?!?! AKo je tako, onda ću ti ja kupit' i čekirati kartu za Brooklyn i hajde brate tamo. Bar ću znati na čemu sam.
Onda, u drugu ruku, pogledam sa kakvim parmacima igraš i pitam se jesam li normalan što te napadam. Jesam, zato što se tako ne ponaša glavni igrač, alfa i omega nekog tima. Pogledaj Gasola, Parkera, Krstića, Kleizu i ostale, pa će ti se samo reći..

@SKprime nemoj više živ bio. Hipster=Dijamant, idol nacije. Pu!
Željezničar za život cijeli!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 sep 2013, 16:43

ArthurBishop je napisao/la:Teletoviću, ja shvatam da si ti zvijezda, da si NBA igrač, al' moraš pokazati da si lider ove repke i njen najbolji, a ne najgori, igrač. Danas bio ubjedljivo najgori. Frajer ti zabije 20p u prvom poluvremenu, nigdje te nije bilo. Štediš se za početak NBA?!?! AKo je tako, onda ću ti ja kupit' i čekirati kartu za Brooklyn i hajde brate tamo. Bar ću znati na čemu sam.
Onda, u drugu ruku, pogledam sa kakvim parmacima igraš i pitam se jesam li normalan što te napadam. Jesam, zato što se tako ne ponaša glavni igrač, alfa i omega nekog tima. Pogledaj Gasola, Parkera, Krstića, Kleizu i ostale, pa će ti se samo reći..

@SKprime nemoj više živ bio. Hipster=Dijamant, idol nacije. Pu!
pojma ti nemas sta pises, u drugom poluvremenu nasi igraci su izbacili mirzu iz ritma, druga stvar je sto ti izgleda blage veze o ovom sportu nemas a komentarises

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 04 sep 2013, 16:45

Evo malo statistike:

M. Teletovic
Min: 35:56.
1P: 5/6 83,3%
2P: 5/13 38,5%
3P: 1/4 25,0%
Skok: 8
Asistencije: 1
Izgubljene lopte: 2
Ukradene lopte: 1
Poena ukupno: 18
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 sep 2013, 16:45

ma kako nisu pa ga natjerali da promaši sve moguće i nemoguće, da umjesto jednostavnog zakucavanja on ide na drugu stranu i nešto izvodi :mrgreen: . najjadniji učinak za 3 kako njega tako i čitave ekipe što sam ikad vidio. Ovo je da si namjerno promašivao ne bi sve uspio promašit što je danas mirza i bosna.
Vođa zna.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 sep 2013, 16:47

Uvijek, ali uvijek treba kritikovati onog od koga najviše očekuješ. Jednostavno, Mirza je vođa ove ekipe i kao takav mora biti na udaru kritika. Danas je odigrao loše i to će reći svako ko je gledao utakmicu. Sad, druga stvar je što ga @LenBias brani k'o rođenog brata. :mrgreen:

Šut iz igre 6/17. :? Dobro, lijepih 35%. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 sep 2013, 16:50

Monolog je napisao/la:Uvijek, ali uvijek treba kritikovati onog od koga najviše očekuješ. Jednostavno, Mirza je vođa ove ekipe i kao takav mora biti na udaru kritika. Danas je odigrao loše i to će reći svako ko je gledao utakmicu. Sad, druga stvar je što ga @LenBias brani k'o rođenog brata. :mrgreen:

Šut iz igre 6/17. :? Dobro, lijepih 35%. :D
lose su svi odigrali, od toga niko ne bjezi, al izdvojit mirzu ko najlosijeg je bezobrazno i naravno da ga branim ko brata jer branim tako sve kad neko nema pravo, bezobrazno i nista vise, pored bekovske linije koja suta ne moze pogodit nego eventualno koje polaganje (ako ih neko ne zalijepi ili ne dobace do obruca) eto mirza je najgori igrac utakmice, ma daj kakva je to prica?

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 6 gostiju.