EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Dajdza
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Voli te tvoje Sarajevo.
A nek latvija ima igraca pa nas vako razbuca...normlano da ce pljuvat kad se ponasaju kao maloumni ....umjesto da smire malo kad su prisli Djedovic i kompanija se zabija pod reket bez ikakve potrebe....al najvishe zamjerim Aci jel on to ocigledno odobrava da se igraci zalecu i pucaju besmislene suteveMonolog je napisao/la:Meni stvarno nije jasno što se ovoliko pljuje po Đedoviću.Nisam njegov ljubitelj, ali ko gleda utakmicu može primijetiti da je Nihad opet naš najbolji odbrambeni igrač i da je u napadu uradio više negoli je potrebno. A, trenutak kada je Šutalu (ako sam dobro vidio) yebao sve po spisku treba i sam Aco da uradi. Znači, Šutalo pušta čovjeka da uđe pod koš (ne pravi faul) i njegov propuh moraju "kupiti" Đedović i Teletović.
![]()
Problemi su (gle čuda) opet u kolektivnoj odbrani, Telkinom spavanju u prvom poluvremenu i činjenici da je naša klupa tanja od Olive.![]()
Inače, mi u svakoj reprezentaciji imamo igrače po kojima se baca drvlje i kamenje, nebitno kako su odigrali. U košarkaškoj reprezentaciji to je Kikanović. Čovjek kad bi na jednom meču imao 20 poena, 15 skokova i 10 blokada, opet bi neki našli nešto što on nije dobro uradio.Bilo kako bilo, ništa se ne mijenja. Imamo 3 igrača i jednog ili eventualno dvojicu pomagača. Danas smo imali jednog pomagača, ali i slabu partiju glavnog trojca i to je to. Nema se tu šta dodati i oduzeti.
Šteta što je meč kontra Latvije prvi, jer sam ubijeđen da će ovo biti naša najgora utakmica u grupnoj fazi.
hmmm ne bih ja baš žurio sa tim zaključkom, bolje sačekati ovaj dvomeč sa Slovacima pa da i to sigurno vidimo. Nije prvi put da odjednom i iznenada pokisnemo, naučili smo mi na mnoge i česte negativne stvari i da nas veoma brzo negativno iznenade...MilaKunis je napisao/la:Smijesno. Srecom imamo ozbiljnu fudbalsku reprezentaciju.
Virtu4l je napisao/la:Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?
Ne treba ih pohvalit i docekat na ajrodromu jer su se hrabro borili protiv supermocne latvije
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta ti je? to je počelo još tokom prve četvrtine....Virtu4l je napisao/la:Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?
evropsko prventsvo za nas zavrseno prije nego je i pocelo ..
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ne. Treba kritikovati, ukazati na greške, ali bez vrijeđanja, trebamo jednom prevazići to malograđanstvo. Protiv Litvanije još nismo igrali, sa njima igramo za par dana.jelle je napisao/la:Ne treba ih pohvalit i docekat na ajrodromu jer su se hrabro borili protiv supermocne litvanijeVirtu4l je napisao/la:Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?
Kritike svakako, ali komentari tipa 'puši ga Aco' i slično...?
Voli te tvoje Sarajevo.
i ja sam očekivao pobjedu, ali sve dobro što smo uradili, latvijci vrate trojkom.
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Zasto su Latvijci ubacili 11 trica, a mi 2. Pa prosto jednostavno, nasi sutevi su bili vecim dijelom isforsirani, dok su oni imali vagon otvorenih suteva. Racunica je onda jasna.
Za mene je jedini i iskljucivi krivac za ovaj poraz, a vjerujem iza nadolazeca 3-4 gospodin Petrovic. Covjek se pokazao kao dobar, stavise odlican orator, ali ne i kao trener. Ne moze se on izvlaciti na Stipanovica, taj Stipe mozda pravi razliku u odbrani, ali ne i u napadu.
Igrali smo potpuno bezidejno, na momente ocajno. Treca dionica je bila dobra samo zahvaljujuci malo inspiracije Mirze Teletovica, koji je odigrao ispod svog nivoga. No vjerujem da bi i on bio mnogo bolji uz pravog strucnjaka.
Zelio bih da ovo okarakterisem kao "los dan", ali kako? Kako je los dan kada za 40 minuta ne pokazes T od timske igre? Latvijci su nam ocitali lekciju iz kosarke i zasluzeno pobijedili, iako su igracki sigurno slabiji od nas.
No na terenu su izgledali kao da imaju jet packove, toliko kretnje, takva tranzicija lopte, a za sve to ih je onda nagradila i nafaka dobrim sutem.
Sta ocekivati za nastavak? Nista. Tako je najbolje. Mozda usicarimo koju pobjedu, no ne treba se nadati nicemu, apsolutno nicemu.
ti jedva skonta protiv koga smo igrali.... sva sreca tu je opcija edit, inače bi svi vidjeli tvoje znanje o košarci...jelle je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?
Ne treba ih pohvalit i docekat na ajrodromu jer su se hrabro borili protiv supermocne latvije
Virtu4l je napisao/la:Ne. Treba kritikovati, ukazati na greške, ali bez vrijeđanja, trebamo jednom prevazići to malograđanstvo. Protiv Litvanije još nismo igrali, sa njima igramo za par dana.jelle je napisao/la:Ne treba ih pohvalit i docekat na ajrodromu jer su se hrabro borili protiv supermocne litvanijeVirtu4l je napisao/la:Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?
Kritike svakako, ali komentari tipa 'puši ga Aco' i slično...?
Lapsus jer su mi digli tlak na 1000.....cuj ukazati na greske ...pa sta rade zadnje 2 god....akcije ne znaju sastavit ...kakve greske bolan....jedva cekam da vidim kako cemo izgledat protiv jacih...ja ne ocekujem da prodjemo ispod -20......ako nemas igrace onda pravis kolektiv ...a mi nemamo nista ni igrace a kolektiv jos gori

Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 19vendetta87, 313, 600, AmirBvB, ANamelessGhoul, armin, Balorda, BHFreak, bordobijeli, Confiance, Cwirek, dark44, darker10, feniksptica, filip13, forgempp, guillermo, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, jasmin10, johntravolta123, kakarut, Kaunas, L-Train, leo1946, lol89, maho_sa, marlostanf1eld, MElloo, mercurial, mirsad993, moreno123, Muumii, napapijri1987, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, Pensioner26, riki46, Slobodas, StevieG8, Stole, Suki46, Sveti, TefalTava, TheTruth34, VensanKasel i 334 gosta.