Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kad igramo poslije pauze,s kim i u koliko da vidim hocu li biti slobodan da gledam Mesuta?
1946
pa dobro u stvarno ništa nije onako kako se prikaže . Al su nasri i fabregas bili upareni i sve što hoću da kažem je da Fabregas može igrat pored Ozila
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Pokušavam sastaviti listu svojih pet najdražih igrača al' ne ide.
Rosicky, Henry, Ronaldinho, Gambino i recimo del Piero. Eto.
Inače, Cesc može i na sredini igrati. Ionako ne koristimo defanzivnog veznjaka. A kad dojadi prećemo na formaciju sa četri veznjaka, dva na sredini i dva ispred.

Rosicky, Henry, Ronaldinho, Gambino i recimo del Piero. Eto.

Inače, Cesc može i na sredini igrati. Ionako ne koristimo defanzivnog veznjaka. A kad dojadi prećemo na formaciju sa četri veznjaka, dva na sredini i dva ispred.

- _forzamilan_
- Kontakt:
- Londonarsenal
- Kontakt:
--------ramsey------------------
------------------wilshere-------
------------ozil-------------------
-wallcot------------cazorla-----
Zaista ne može bolje i ja bi Ramseya forsirao ispred Artete. Taj čovjek će sve da nadoknadi trčanjem. Naravno s vremenom će sve biti bolji a Arteta definitivno može biti samo gori. Rotacija kada Ramsey krene naprijed a ima kapacitet za to da Wilshere ostaje kao zadnji i obrnuto je idealna. Ova trojica u napadu će raditi nevjerovatne stvari. Ovo zaista izgleda fenomenalno. Uz golgetera koji uđe u formu a to može da bude Giroud ovo napadački djeluje savršeno. Pitanje je koliko će se moći igrati odbrana ali mislim da može. Ako i ne bude mogla onda neka igraju Flamini ili Arteta sa jačim protivnicima. Naravno tu je i Rosicky koji ništa manje neće biti opasan od Cazorle i Ozila.
--------flamini----------------
-------------------arteta------
-------diaby------------------
-ox------------------rosicky-
---------podolski------------
I ovo defenitivno zaslužuje respect.
------------------wilshere-------
------------ozil-------------------
-wallcot------------cazorla-----
Zaista ne može bolje i ja bi Ramseya forsirao ispred Artete. Taj čovjek će sve da nadoknadi trčanjem. Naravno s vremenom će sve biti bolji a Arteta definitivno može biti samo gori. Rotacija kada Ramsey krene naprijed a ima kapacitet za to da Wilshere ostaje kao zadnji i obrnuto je idealna. Ova trojica u napadu će raditi nevjerovatne stvari. Ovo zaista izgleda fenomenalno. Uz golgetera koji uđe u formu a to može da bude Giroud ovo napadački djeluje savršeno. Pitanje je koliko će se moći igrati odbrana ali mislim da može. Ako i ne bude mogla onda neka igraju Flamini ili Arteta sa jačim protivnicima. Naravno tu je i Rosicky koji ništa manje neće biti opasan od Cazorle i Ozila.
--------flamini----------------
-------------------arteta------
-------diaby------------------
-ox------------------rosicky-
---------podolski------------
I ovo defenitivno zaslužuje respect.

[/quote]_forzamilan_ je napisao/la:Halalite ako je bilo![]()
ovom se gifu uvijek smijat

Vođa zna.
Kad su u pitanju cijene igraca misljenja sam da su danas igraci malo je reci precijenjeni, ali svejedno mislim da Ozil uopste nije skupo stajao Arsenal jer ne zaboravimo da 8 godina nismo doveli pojacanje kako treba plus jos sto smo prodavali svoje najbolje, a i ovaj rok smo prodali Gervinha i Manonea (ukupno 12 miliona eura) neka me neko ispravi ako grijesim sto znaci da nas je Ozil kostao 38 i plus sto smo se rijesili plara Arshavinu, Skilaciju, Chamaku, Djouru, mozda ima i jos koji al ne naumpada mi sad...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- ronweasley
- Kontakt:
Kako reče Mateo Kovačić, nešto u fazonu:"Mislim da je ovo stvarno previše. Da jedan fudbaler dobija desetine miliona na mjesec, a neko ko spašava živote ili radi neki puno odgovorniji posao od šutanja lopte zarađuje daleko manje. Jednostavno nije pošteno." Tako nešto, ovo je parafraziranje.
Nije ni bitno. Ali kad ti to kaže jedan fudbaler, onda znaš koliko je sati.
Može li mi neko reći kojih jedanaest igrača bi ove godine trebali biti standardni. Koja je prva postava kluba?
Nije ni bitno. Ali kad ti to kaže jedan fudbaler, onda znaš koliko je sati.
Može li mi neko reći kojih jedanaest igrača bi ove godine trebali biti standardni. Koja je prva postava kluba?
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Na to pitanje ti ni sam Wenger ne bi mogao odgovoritironweasley je napisao/la:

- ronweasley
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Na to pitanje ti ni sam Wenger ne bi mogao odgovoritironweasley je napisao/la:

Znači niko nije siguran?

Mirišem najbolju sezonu za Arsenal još od one sezone nepobjedivih.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- Marsal
- Kontakt:
Ispravljeno.Head je napisao/la:

Samo da vam kažem kada vam u jutub linku piše "embedded" ko ovdje u Heada onda ga nemojte stavljat u youtube kvadratić na forumu nego samo copy/paste.
Rosicky (On Ozil) :"With him Arsenal will be even stronger. I'm looking forward to working with him. Good players always end up meeting."
Rosicky (on starting 4 out of 5 arsenal games this season) -"Its great. But I want to make sure it continues"
Rosicky ( On competition from Ozil) :" It could happen but I'm not worried. We've huge competition in the team at the moment. We have Ramsey, Cazorla, Arteta, Flamini, Wilshere, Chamberlain all competing to start and now we have Ozil too. We can only benifit from this."
Rosicky smiled: "We did not even know about it (signing Ozil). I came to know yesterday of the internet. It was important for me to know. Wenger wasnt afraid of paying huge amounts of money for players he was confident in, even if it were Suarez or Rooney. We were short in attack. I reckoned we would sign a striker so Ozil was a bit surprising."
Rosicky: "When you look at Barcelona or the Spanish national team they often play without strikers. With Ozil we can do that too."
Prije mi saznali da je Ezel doš'o nego Rosicky.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Wow. U prošlom postu napisah dosta negativnih stavki upućenih ka Wengeru, ali ipak nakon dolaska Özila u potpunosti sam promijenio mišljenje. Čitav rok spominjemo neučinkovitost našeg skautinga i bio sam lično uvjeren kako ćemo ostati "kratkog fitilja" ovog ljeta.
Šta reći? Trenutno nismo mogli boljeg veznjaka dovesti u Premiership od Özila, i svaki normalan član će to potvrditi. Iskeširali smo dosta novca, ali zaista su pare potrošene najbolje što su mogle.
Veza nam perfektno izgleda, šteta što nismo uspjeli još dovesti Dembu. Ali sve u svemu, odlično.
Šta reći? Trenutno nismo mogli boljeg veznjaka dovesti u Premiership od Özila, i svaki normalan član će to potvrditi. Iskeširali smo dosta novca, ali zaista su pare potrošene najbolje što su mogle.
Veza nam perfektno izgleda, šteta što nismo uspjeli još dovesti Dembu. Ali sve u svemu, odlično.

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
joj Levy zidove stari, napusit ces se ti i ove godine wengerove lule... cuj molio Pereza da ne proda ozila
fakat ne vjerujem. Kompleksi su cudo

-
- Kontakt:
Pa sta mislis zasto transfer Balea nije bio zakljucen a brat bratu od pocetka se znalo da je dogovor pao da ce Bale sigurno u Madrid, trosilo se vrijeme ali djaba sve ne mogu staru lisicu zahebati 

Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 sep 2013, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Izmuzo od Pereza kolko je mogao para za Balea, jos ima obraz trazit takvu uslugu, ccc
Pitanje je koliko je tacno da je trazio levy od pereza to. + ko je znao da wenger zeli ozila 
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
Ako ne najbolja onda među 3 najbolje 10-ke današnjice.
Obavezno pogledati
[youtube][/youtube]
Statistika
Utakmica: 353
Asistencija: 144
Pogodaka: 59
Dodavanja: 12647
Procenat tacnih dodavanja: 85%
Cristiano Ronaldo:
sezona 09/10 - 33 gola - bez Ozila;
sezona 10/11 - 53 gola - sa Ozilom;
sezona 11/12 - 60 golova - sa Ozilom;
sezona 12/13 - 55 golova - sa Ozilom.

Obavezno pogledati
[youtube][/youtube]
Statistika
Utakmica: 353
Asistencija: 144
Pogodaka: 59
Dodavanja: 12647
Procenat tacnih dodavanja: 85%
Cristiano Ronaldo:
sezona 09/10 - 33 gola - bez Ozila;
sezona 10/11 - 53 gola - sa Ozilom;
sezona 11/12 - 60 golova - sa Ozilom;
sezona 12/13 - 55 golova - sa Ozilom.
7,200 Özil shirts have been sold already (in 18 hours), generating the club £468,000 - enough for a month of his wages.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.