Meni stvarno nije jasno što se ovoliko pljuje po Đedoviću.

Nisam njegov ljubitelj, ali ko gleda utakmicu može primijetiti da je Nihad opet naš najbolji odbrambeni igrač i da je u napadu uradio više negoli je potrebno. A, trenutak kada je Šutalu (ako sam dobro vidio) yebao sve po spisku treba i sam Aco da uradi. Znači, Šutalo pušta čovjeka da uđe pod koš (ne pravi faul) i njegov propuh moraju "kupiti" Đedović i Teletović.
Problemi su (gle čuda) opet u kolektivnoj odbrani, Telkinom spavanju u prvom poluvremenu i činjenici da je naša klupa tanja od Olive.
Inače, mi u svakoj reprezentaciji imamo igrače po kojima se baca drvlje i kamenje, nebitno kako su odigrali. U košarkaškoj reprezentaciji to je Kikanović. Čovjek kad bi na jednom meču imao 20 poena, 15 skokova i 10 blokada, opet bi neki našli nešto što on nije dobro uradio.

Bilo kako bilo, ništa se ne mijenja. Imamo 3 igrača i jednog ili eventualno dvojicu pomagača. Danas smo imali jednog pomagača, ali i slabu partiju glavnog trojca i to je to. Nema se tu šta dodati i oduzeti.
Šteta što je meč kontra Latvije prvi, jer sam ubijeđen da će ovo biti naša najgora utakmica u grupnoj fazi.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”