ma garant nervoza pred veliku tekmuCartman je napisao/la:Ne znam sta je ovo danas, svi popucali na forumu. Penizli, Spiderman i svi njihovi dupli nickovi.harishp je napisao/la:Ta kaje @denizlispor ''saldo-mortale''![]()
Haman vazda u minusu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ma garant nervoza pred veliku tekmuCartman je napisao/la:Ne znam sta je ovo danas, svi popucali na forumu. Penizli, Spiderman i svi njihovi dupli nickovi.harishp je napisao/la:Ta kaje @denizlispor ''saldo-mortale''![]()
Haman vazda u minusu.
Zemo, gdje su ti tačke? Daj ubaci koju tu i tamo...Denizli je napisao/la:Ja sam zavrsio Osnovnu skolu jos za Jugoslavije.Nije problem toAmar Dzeko je napisao/la:I ja pristajem pod uvjetom da ako BiH osvoji 4 ili više bodova da uzmeš instrukcije iz gramatike i počneš nam pisati čitke i jasne postove.
Kako sam dobio odgovor na pitanja da nijedan ne smije ovdje, kad sam lijepo rekao i opisao vas kvalitet
U Krajini se nikad nije pricalo Uvjet.Toliko o tome ''Zemo''
Ocekujem da me administracija foruma sportssport.ba
Ne zelim nista manje od Bana, ako uzmemo vise od 3 boda u utakmici s Slovacima
U Arsenal sigurno neće jer Wenger je ovog ljeta najviše zapeo za Suareza i nije ga uspio dovesti što ne znači da neće možda već u januaru.ZgemboAdislic je napisao/la:Bjez' u Arsenal u Januaru. Najpametniji potez bi mu bio. Samo da Giroud sada ne proradi zesce pred Ozilom tako da ga nebi zeljeli promjenit. Inace bi mu Ozil mogo postat ono sto mu je Miske bio u Wolfsburgu.
3 gola u 3 utakmice, prije Ozila, valjda je to proraditi ili?ZgemboAdislic je napisao/la:Bjez' u Arsenal u Januaru. Najpametniji potez bi mu bio. Samo da Giroud sada ne proradi zesce pred Ozilom tako da ga nebi zeljeli promjenit. Inace bi mu Ozil mogo postat ono sto mu je Miske bio u Wolfsburgu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.