Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Rockefeller
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Lahm je 56x bolji lijevi nego desni bek. I jedan od razloga zašto ne volim Bayern je taj što ga desno uništiše. I sada je odličan, al' Lahm lijevo je nešto posebno.
Konačno da i Liverpool odradi dobar posao. Mogli su vjerovatno i bolje, ali treba biti zadovoljan i sa ovim urađenim. Očigledno da su dovedena ciljana pojačanja koja će unaprijediti igru Liverpoola.
Meni lično, najbolje pojačanje je Mignolet. Iako nisam odgledao sve minute ove sezone, po onome što sam upratio, momak je definitivno veliki napredak u odnosu na Reinu. Djeluje veoma pouzdano i odlično brani. Konačno nemam straha kada ide neka u peterac koju treba pokupiti.
Stoperske pozicije su konačno popunjene sa kvalitetnim igračima. Novajlije u vidu Tourea, Ilorija i Sakhoa su itekako dobar posao. Iako sam kada je Toure došao napisao da je nerealno očekivati bilo kakve iznadprosječne partije od njega, Kolo me itekako demantovao na samom početku i pokazao se kao odlično pojačanje. Mada, ruku na srce, isuviše je rano "etiketirati" igrače. Ipak, ono što sam do sad vidio od Mignoleta i Tourea je zaista ohrabrujuće. Kolo je upravo ono što Rodgers traži u zadnjoj liniji i savršeno se uklapa u njegove zamisli. Moram priznati da mi je on itekako drag igrač i nadam se da će zadržati mjesto u startnoj postavi unatoč dolasku Sakhoa koji će mu vjerovatno biti glavna konkurencija za to mjesto. Sakho je bombastično pojačanje. Meščini da on nije bio prvi izbor za dovođenje, ali na kraju bolje i on nego niko ili samo Ilori. Momak je prije par sezona važio da veliku nadu Francuske, vjerovatno važi i dan danas, ali mora se priznati da stagnira već duži period. Za nadati se da će mu promjena sredine goditi i da će ući u formu koja mu je itekako potreba pred SP. Cijena onako na "prvu" jeste prevelika, ali kad se malo bolje razmisli - sasvim je realna s obzirom na okolnosti. Ilori je vjerovatno pojačanje za budućnost. On je doveden da uči od ovih iskusnijih i da se polahko adaptira na ligu, a svoju šansu će vjerovatno tražiti kroz kupove. Nešto se ne sjećam da sam ga gledao, ali prema onome što sam čuo, itekako perspektivan mladić. U svakom slučaju, svakako da je odlično što će sada konkurencija biti prilično žestoka, jer čak je i Aggeru mjesto ugroženo kada Toure bude spreman. Cissokho, slično kao i Sakho. Prije važio za velikog potencijala, a u međuvremenu izgubio dobru formu. Kako vidim, u Valenciji je imao solidnu minutažu. Kakav god da je, Liverpoolu će dobro doći. Sigurno mnogo bolje riješenje nego da gledamo Glena na toj poziciji kad zaškripi, ili nekog od nedovoljno sazrelih golobradih mladića. Siguran sam da Aly može biti ako ništa itekako kvalitetan backup, a za nadati se će uspjeti i pozitivno iznenaditi. U globalu, odbrana je sada itekako kvalitetna.
Aspas kao igrač od početka mi se i nije baš sviđao. Očigledno da je on tip igrača koji više ispunjava neke taktičke zamisli, nego što individualno riješava utakmice. Rekoh već da je prerano da se zaključuje ko je pojačanje, a ko nije (mada se otprilike to već sad može vidjeti da će vjerovatno Mignolet i Toure biti dobri), ali ja ne vjerujem da će on uspjeti ostvariti neku zapaženu karijeru u Liverpoolu. Mislim da je on tu samo da "krpi" u ekipi mjesta dok se klub još ne pojača. Ne bi me iznenadilo da već sljedeće ljeto napusti ekipu. Ipak, do tad, nadam se da će uspjeti opravdati bar dio uloženog novca. Klupa mu sada sa povratkom Suareza i dolaskom Mosesa ne gine.
Alberto je igrač za kojeg sam iskreno prvi put čuo kada ga je Liverpool doveo. Shodno tome, nemam pojma kakav je igrač, a da gledam klipove po youtubeu, neću. Španac je, a oni znaju igrati lopte. Valjda neće biti izrod.
Cijena je povisoka, al nije da nismo navikli. Kažu da je talenat, vidjećemo. Mlad je, ima vremena za njega. Malo po malo, neka napreduje. Ako se klub bude dodatno pojačavao, poslati ga na posudbu u Premiership da skupi neke minute, sazrije kao igrač i navikne sa na ligu.
Mosesa smatram pravim pojačanjem i igračem koji odmah može pomoći ekipi. U Wiganu je pokazao da se radi o perspektivnom igraču i dalo se naslutiti da će krenuti stopama Valencije (transfer u veliki klub). Ja sam inače ljubitelj fizičkih dominantnijih igrača i baš mi je drago što je Moses došao bar na posudbu. Realno, za njega mjesta u ekipi Chelsea nema, sem da baš odigra odličnu sezonu, a i tad vrlo teško. Može se on vratiti, ali valjda je svjestan da je to to što se tiče njega i Chelsea. Oni imaju mnogo kvalitetnih veznjaka, koji su uz to (više - manje) mladi. Bilo kako bilo, ja sam uvjeren da će on doprinijeti igri Liverpoola. Prednost je svakako što je polivalentan napadač, baš kao i Sturridge i Suarez. Sigurno da će ova trojka biti u napadu i da će prilikom svake utakmice biti dosta izmjena pozicija. Mada za vjerovati je da će Moses se ipak više držati desne strane (jer je tu najjači), a da će Sturridge i Suarez se većinom mijenjati lijevo i u sredini.
Summa summarum, prelazni rok (što se tiče dolazaka) odrađen vrlodobro. Za odlično, po meni, falio je još jedan veznjak - zadnji vezni. Mada bih ja volio vidjeti tu Hendersona. Momak je postao zvijer i svaka mu čast. Drago mi je što nam je svima začepio usta i razuvjerio nas da je flop. Također, volio bih da je na mjesto ofanzivnog veznog došao i neko bolji od Alberta. Mogli su vala komotno novac namjenjen za Aspasa i Alberta sačuvati i preusmjeriti za dovođenje nekog jakog igrača. Lično, ne mogu prežaliti Mkhitaryana. Da se mogu igrati menadžera, dao bih Ilorija, Aspasa, Alberta i 20 miliona za ovog igrača.
Moram istaći da sam zadovoljan i potezima kluba u vezi igrača koje su prodali/posudili. Prodaja Carrolla je odličan posao. Uvalili su ga ekipi u kojoj će on vjerovatno biti ponajbolji igrač i uzeli velike novce. Shelvey isto tako. Iako su mnogi najavljivali novog Gerrarda, očigledno je bilo da od toga nema ništa. Previše dugo je stagnirao i prodaja je odličan potez. Nadam se da će mu Laudrup pomoći da postane kvalitetan igrač. Ipak mi je Jonjo nešta drag.
Prodaja Pacheca također pozitivna stvar. Iako je bio veliki talenat, nikad nije dobio pravu šansu i nije izrastao u igrača kakvog se predviđalo. Ne znam šta se čekalo sa njegovim odlaskom jer je mogao komtono ići prije 3 godine. Posudba Assaidija plus. Mada mu se možda mogao naći neki bolji klub, ali daj šta daš. Za nadati se da će imati više minuta kod Hughesa pa da vidimo od čega je, i ima li materijala za nastavak karijere u Liverpoolu. Prodaja Downinga svakako plus. Prvenstveno jer su se riješili igrača koji je imao visoku platu, a koju na terenu nije zaslužio. Od početka pa do kraja, to nije bio onaj kvalitetni Downing iz Ville, iako je na trenutke podsjećao na onog iz najboljih dana. Recimo finale Carling kupa je odigrao odlično, ali to su bili samo povremeni trenutci dobre forme. Spearing dobar posao. Iako je bio izuzetno zahvalan igrač i još jedan koji mi je bio drag. Scouser je to ipak. Nadam se da će u Boltonu nastaviti igrati dobro. Robinson posudba - dobar deal. Isto kao i sa Assaidijem, da se ne ponavljam. Suso - posudba već mi nije baš dobar posao. Mišljenja sam da je i on komotno mogao ostati u ekipi, da se ne daje 8 miliona za Alberta. Doduše, Suso je prošle sezone često bio izgubljen, ali često je i igrao van svoje pozicije. Ipak, vjerujem da za njega ima nade da napravi finu karijeru (doduše možda ne na Anfieldu već negdje u Španiji). Borini - posudba, odličan posao. Pored Sturridgea, Suareza, Mosesa i Aspasa teško da bi se naigrao, a potrebe su mu minute itekako, kao i privikavanje na nogomet na Ostrvu. Važi isto što i za Assaidija i Robinsona. Mada mislim da njemu nema hljeba u Liverpoolu. Reina - posudba, isto tako dobar posao. Pored Mignoleta ne bi imao šansi. Doduše bilo bi zanimljivo radi konkurencije, ali realno, Liverpool još uvijek nije takva ekipa koja si može priruštiti da joj jedno veliko nogometno ime sjedi na klupi, koje uz to ima veliku platu. U Napoliju će braniti, a Napoli će vjerovatno ove sezone opet izboriti LP. Uglavnom, biće u žiži javnosti i ne sumnjam da će imati dobru sezonu. Ako Valdes ne produži sa Barcom, pokušati ga prodati njima, ako produži, valjda će biti neko zainteresovan. Ne bih imao ništa protiv da grije klupu u Liverpoolu (naravno uz smanjenje plate), ali legenda je zaslužila više od toga. Tu su još i odlasci ovih slabijih igrača, koje svakako podržavam. Gulacsi, Wilson, Ngoo (posudba), te Coady (posudba).
Što se tiče odlazaka, ocijena 4+. Otišli su haman svi nepotrebni i koji su višak. Neki da se kale, neki za skroz. Summa summarum kompletnog prelaznog roka - vrlodobro.. Ipak i dalje mislim da su mogli se bolje pojačati, a i riješiti još nekih igrača. Recimo Coatesa i Skrtela. Coatesova budućnost u Liverpoolu je zapečaćena dolaskom trojice novih stopera. Sumnjam da bi dobio šansu i u kupovima protiv petoligaša, a kamo li u ozbiljnijoj utakmici. Mada, on je vjerovatno ostao radi Suareza i vjerovatno će njih dvojca u paketu otići sljedeće ljeto, možda već i u januaru.
Što se tiče dometa ove sezone, ne vidim Liverpool opet među 4 ekipe.
Po meni, Chelsea je prvi favorit. Realno, imaju najjaču ekipu uz City, u ovom trenutku vjerovatno i najboljeg trenera u ligi i ako ne budu među prva dva to će biti veliko razočarenje i iznenađenje po meni. City traži igru još uvijek, ali ne sumnjam da će to biti sve bolje i bolje. Imaju pregršt opcija na raspolaganju i jednostavno su prekvalitetni da budu ispod 3. mjesta. United bi mogao podbaciti ove sezone. Za njih podbačaj = biti ispod 2. mjesta. Chelsea i City imaju jaču ekipu, Moyes je u prednosti u odnosu na Pellegrinija, ali zato Pelle ima jaču ekipu. Chelsea je bolji u oba segmenta. Za nadati se da su se više i igrači Uniteda zasitili. Dosta ih je.
Arsenal je po meni ispred Liverpoola i bez Ozila. Sa njim, su samo još više ispred i bliže LP. Mislim da će Arsenal glatko uletiti u LP, jer imaju usavršen sistem igre i doveli su vrhunskog igrača koji će biti veliki podsticaj za ovaj klub. Tottenham bi mogao ove sezone nastradati zbog velikog broja izmjena u ekipi. Istini za volju, dovedena su odlična pojačanja, ali to su većinom igrači koji tek trebaju da se dokažu kao klasa. Ne bi me iznenadilo da Liverpool bude ispred njih.
Nadam se da će ekipa uspjeti održati dobru formu i da će nastaviti u ovakvom tempu, te da će pojačanja i Suarez igrati dobro kada budu u timu. Nadam se da mogu iznenaditi i konačno dohvatiti LP jer teško da će im se uskoro poklopiti ovoliko dobrih stvari. Najjače tri ekipe promijenile trenera, Tottenham izmijenio pola momčadi, Liverpool ne igra Evropu i ima odličan raspored... I manje se prepirite i uživajte dok možete u dobrim igrama ekipe.
Eh eto. Toliko od mene. Dosta.
Pozdrav za sve.
Meni lično, najbolje pojačanje je Mignolet. Iako nisam odgledao sve minute ove sezone, po onome što sam upratio, momak je definitivno veliki napredak u odnosu na Reinu. Djeluje veoma pouzdano i odlično brani. Konačno nemam straha kada ide neka u peterac koju treba pokupiti.
Stoperske pozicije su konačno popunjene sa kvalitetnim igračima. Novajlije u vidu Tourea, Ilorija i Sakhoa su itekako dobar posao. Iako sam kada je Toure došao napisao da je nerealno očekivati bilo kakve iznadprosječne partije od njega, Kolo me itekako demantovao na samom početku i pokazao se kao odlično pojačanje. Mada, ruku na srce, isuviše je rano "etiketirati" igrače. Ipak, ono što sam do sad vidio od Mignoleta i Tourea je zaista ohrabrujuće. Kolo je upravo ono što Rodgers traži u zadnjoj liniji i savršeno se uklapa u njegove zamisli. Moram priznati da mi je on itekako drag igrač i nadam se da će zadržati mjesto u startnoj postavi unatoč dolasku Sakhoa koji će mu vjerovatno biti glavna konkurencija za to mjesto. Sakho je bombastično pojačanje. Meščini da on nije bio prvi izbor za dovođenje, ali na kraju bolje i on nego niko ili samo Ilori. Momak je prije par sezona važio da veliku nadu Francuske, vjerovatno važi i dan danas, ali mora se priznati da stagnira već duži period. Za nadati se da će mu promjena sredine goditi i da će ući u formu koja mu je itekako potreba pred SP. Cijena onako na "prvu" jeste prevelika, ali kad se malo bolje razmisli - sasvim je realna s obzirom na okolnosti. Ilori je vjerovatno pojačanje za budućnost. On je doveden da uči od ovih iskusnijih i da se polahko adaptira na ligu, a svoju šansu će vjerovatno tražiti kroz kupove. Nešto se ne sjećam da sam ga gledao, ali prema onome što sam čuo, itekako perspektivan mladić. U svakom slučaju, svakako da je odlično što će sada konkurencija biti prilično žestoka, jer čak je i Aggeru mjesto ugroženo kada Toure bude spreman. Cissokho, slično kao i Sakho. Prije važio za velikog potencijala, a u međuvremenu izgubio dobru formu. Kako vidim, u Valenciji je imao solidnu minutažu. Kakav god da je, Liverpoolu će dobro doći. Sigurno mnogo bolje riješenje nego da gledamo Glena na toj poziciji kad zaškripi, ili nekog od nedovoljno sazrelih golobradih mladića. Siguran sam da Aly može biti ako ništa itekako kvalitetan backup, a za nadati se će uspjeti i pozitivno iznenaditi. U globalu, odbrana je sada itekako kvalitetna.
Aspas kao igrač od početka mi se i nije baš sviđao. Očigledno da je on tip igrača koji više ispunjava neke taktičke zamisli, nego što individualno riješava utakmice. Rekoh već da je prerano da se zaključuje ko je pojačanje, a ko nije (mada se otprilike to već sad može vidjeti da će vjerovatno Mignolet i Toure biti dobri), ali ja ne vjerujem da će on uspjeti ostvariti neku zapaženu karijeru u Liverpoolu. Mislim da je on tu samo da "krpi" u ekipi mjesta dok se klub još ne pojača. Ne bi me iznenadilo da već sljedeće ljeto napusti ekipu. Ipak, do tad, nadam se da će uspjeti opravdati bar dio uloženog novca. Klupa mu sada sa povratkom Suareza i dolaskom Mosesa ne gine.
Alberto je igrač za kojeg sam iskreno prvi put čuo kada ga je Liverpool doveo. Shodno tome, nemam pojma kakav je igrač, a da gledam klipove po youtubeu, neću. Španac je, a oni znaju igrati lopte. Valjda neće biti izrod.

Mosesa smatram pravim pojačanjem i igračem koji odmah može pomoći ekipi. U Wiganu je pokazao da se radi o perspektivnom igraču i dalo se naslutiti da će krenuti stopama Valencije (transfer u veliki klub). Ja sam inače ljubitelj fizičkih dominantnijih igrača i baš mi je drago što je Moses došao bar na posudbu. Realno, za njega mjesta u ekipi Chelsea nema, sem da baš odigra odličnu sezonu, a i tad vrlo teško. Može se on vratiti, ali valjda je svjestan da je to to što se tiče njega i Chelsea. Oni imaju mnogo kvalitetnih veznjaka, koji su uz to (više - manje) mladi. Bilo kako bilo, ja sam uvjeren da će on doprinijeti igri Liverpoola. Prednost je svakako što je polivalentan napadač, baš kao i Sturridge i Suarez. Sigurno da će ova trojka biti u napadu i da će prilikom svake utakmice biti dosta izmjena pozicija. Mada za vjerovati je da će Moses se ipak više držati desne strane (jer je tu najjači), a da će Sturridge i Suarez se većinom mijenjati lijevo i u sredini.
Summa summarum, prelazni rok (što se tiče dolazaka) odrađen vrlodobro. Za odlično, po meni, falio je još jedan veznjak - zadnji vezni. Mada bih ja volio vidjeti tu Hendersona. Momak je postao zvijer i svaka mu čast. Drago mi je što nam je svima začepio usta i razuvjerio nas da je flop. Također, volio bih da je na mjesto ofanzivnog veznog došao i neko bolji od Alberta. Mogli su vala komotno novac namjenjen za Aspasa i Alberta sačuvati i preusmjeriti za dovođenje nekog jakog igrača. Lično, ne mogu prežaliti Mkhitaryana. Da se mogu igrati menadžera, dao bih Ilorija, Aspasa, Alberta i 20 miliona za ovog igrača.
Moram istaći da sam zadovoljan i potezima kluba u vezi igrača koje su prodali/posudili. Prodaja Carrolla je odličan posao. Uvalili su ga ekipi u kojoj će on vjerovatno biti ponajbolji igrač i uzeli velike novce. Shelvey isto tako. Iako su mnogi najavljivali novog Gerrarda, očigledno je bilo da od toga nema ništa. Previše dugo je stagnirao i prodaja je odličan potez. Nadam se da će mu Laudrup pomoći da postane kvalitetan igrač. Ipak mi je Jonjo nešta drag.

Što se tiče odlazaka, ocijena 4+. Otišli su haman svi nepotrebni i koji su višak. Neki da se kale, neki za skroz. Summa summarum kompletnog prelaznog roka - vrlodobro.. Ipak i dalje mislim da su mogli se bolje pojačati, a i riješiti još nekih igrača. Recimo Coatesa i Skrtela. Coatesova budućnost u Liverpoolu je zapečaćena dolaskom trojice novih stopera. Sumnjam da bi dobio šansu i u kupovima protiv petoligaša, a kamo li u ozbiljnijoj utakmici. Mada, on je vjerovatno ostao radi Suareza i vjerovatno će njih dvojca u paketu otići sljedeće ljeto, možda već i u januaru.
Što se tiče dometa ove sezone, ne vidim Liverpool opet među 4 ekipe.
Po meni, Chelsea je prvi favorit. Realno, imaju najjaču ekipu uz City, u ovom trenutku vjerovatno i najboljeg trenera u ligi i ako ne budu među prva dva to će biti veliko razočarenje i iznenađenje po meni. City traži igru još uvijek, ali ne sumnjam da će to biti sve bolje i bolje. Imaju pregršt opcija na raspolaganju i jednostavno su prekvalitetni da budu ispod 3. mjesta. United bi mogao podbaciti ove sezone. Za njih podbačaj = biti ispod 2. mjesta. Chelsea i City imaju jaču ekipu, Moyes je u prednosti u odnosu na Pellegrinija, ali zato Pelle ima jaču ekipu. Chelsea je bolji u oba segmenta. Za nadati se da su se više i igrači Uniteda zasitili. Dosta ih je.

Nadam se da će ekipa uspjeti održati dobru formu i da će nastaviti u ovakvom tempu, te da će pojačanja i Suarez igrati dobro kada budu u timu. Nadam se da mogu iznenaditi i konačno dohvatiti LP jer teško da će im se uskoro poklopiti ovoliko dobrih stvari. Najjače tri ekipe promijenile trenera, Tottenham izmijenio pola momčadi, Liverpool ne igra Evropu i ima odličan raspored... I manje se prepirite i uživajte dok možete u dobrim igrama ekipe.

Eh eto. Toliko od mene. Dosta.

Pozdrav za sve.

FK Pjetlovi
to ja pricam, i nisam ja rekao nigdje da mislim da sakho ili neki ljevonogi igrac ne moze igrati desno nego da me interesuje kako ce se snaci tu.Paradajz je napisao/la:Ma postoji naravno, zato sam rekao za mene.fera je napisao/la: postoje te pozicije u realnom zivotu i fudbalu. svaki igrac bi trebalo da zna igrati sa obje noge ako misli biti vrhunski al nazalost ne zna to svako. ne znam jesi li nekad igrao al postoji razlika između svake pozicije jer su kretnje a i zadaci na svakoj poziciji nesto drugacije.
Ali zato se i traze kvalitetni igraci, a ne samo oni koji su ograniceni da igraju samo jednu, tome moderan fudbal i tezi, pa i stoperi.
Doduse kod stoperskih pozicija nema puno razlike, obojica rade skoro isto, eventualno kada imaju specijalne zadatke tipa markiranje jednog igraca ili ne znam sta, i sto kada ide ciscenje ili povratni pas ide na stranu pas ili sam stoper ide na stranu, pa se po po tom principu levonog ide na levu stranu, a desnonog, na desnu, jer dok on prebaci na svoju jacu nogu ako je na levoj strani, a desnonog, tu nastaju komplikacije.
Zato sam misljenja da dobar stoper mora koristiti obe noge podjednako dobro, dobro, ne mora ko Hernanes, ali da ne bude i ko Robben.
sto se branjenja tice tu je to negdje al kad se oduzme posjed lopte protivniku i treba poceti napad ili kontru iz odbrane tu moze biti problema po mom misljenju.
@reds znao sam ja da ces se ti vratiti ako nista ovako na kratko
You are someone else I am still right here
- BeyKopites
- Kontakt:
@Reds lijepo što si me poslušao i odvojio malo vremena i za nas smrtnike
Evo šta kaže Borini o prelasku u Sunderland :

Evo šta kaže Borini o prelasku u Sunderland :
Također, treba se zahvaliti Hendersonu i Mignoletu koji su podstakli Borinija da ode u Sunderland :This is the right place to come. It is a great opportunity for me. Playing is important for me to achieve my goals for the season.
They gave me some advice. Obviously Jordan is from Sunderland and Simon was really happy I was coming here.
He told me it was the right place for me to come and I am really looking forward to it.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ja iskreno vidim Liverpool kao top4 ekipu , nece biti lako , konkurencija je prevelika , EPL je ove sezone , ovim pojacanjima definitivno zacementirala #1 kao najbolja liga svijeta .Chelsea , City , Arsenal , Liverpool , Tottenham , United svi imaju odlicne ekipe i vodit ce se strasna borba za LP i EL . Everton takodjer ima solidnu ekipicu i oni bi mogli zagorcati par zivota kao sto je to Villa uradila Arsenalu . Strasno ce kvalitetna biti ova sezona .
Zna li se do koje stranice je dosao BR
? Od onih 180..... 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Toby Alderweireld rekao da je odbio LFC, nakon sto je otisao u Atletico. Sasvim normalna stvar...
Gdje si moronu, šta ima kod tebe?MoR je napisao/la:Dakle vrištim
Nešto te ne bi poslije derbija, a ne znam, kao nešto si nas i potcjenjivao prije
Imaš pravo da vrištiš, yebi ga

Ja te volim, volim Željo..
Čitaj bolje, čitaj više, neće da ti škodigio10 je napisao/la:Gdje si moronu, šta ima kod tebe?MoR je napisao/la:Dakle vrištim
Nešto te ne bi poslije derbija, a ne znam, kao nešto si nas i potcjenjivao prije
Imaš pravo da vrištiš, yebi ga

Nemoj nas više ako Boga znašMoR je napisao/la: Čitaj bolje, čitaj više, neće da ti škodi

Ti si superioran u odnosu na nas, obične smrtnike

Dobar igrač, zabija i na treninzima 

Na svim frontovima.MoR je napisao/la:Dobar igrač, zabija i na treninzima
Ali vi ste mu prava mušterija
Jadni Unitedgio10 je napisao/la:Na svim frontovima.MoR je napisao/la:Dobar igrač, zabija i na treninzima
Ali vi ste mu prava mušterija

i ja bi vristao da sam na tvom mjestuMoR je napisao/la:Dakle vrištim

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
Kad ste ovakvi nakon tri pobjede, bojim se i pomisliti kakvi bi bili da ste na "mom" mjestuAggerYNWA je napisao/la:i ja bi vristao da sam na tvom mjestuMoR je napisao/la:Dakle vrištim

- Marsal
- Kontakt:
MoR, ne pismen si. Treba ovako.MoR je napisao/la:
Kad ste ovakvi nakon tri pobjede, bojim se i pomisliti kakvi bi bili da ste na "mom" mjestu![]()
Kad s te ovakvi nakon tri pobijede, bojim se i po misliti kak vi bi bi li daste "namom" mjestu

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:MoR, ne pismen si. Treba ovako.MoR je napisao/la:
Kad ste ovakvi nakon tri pobjede, bojim se i pomisliti kakvi bi bili da ste na "mom" mjestu![]()
Kad s te ovakvi nakon tri pobijede, bojim se i po misliti kak vi bi bi li daste "namom" mjestu![]()

Moron nastavio po starom. Sad će kup pa će se opet povući

MoR je napisao/la:Kad ste ovakvi nakon tri pobjede, bojim se i pomisliti kakvi bi bili da ste na "mom" mjestuAggerYNWA je napisao/la:i ja bi vristao da sam na tvom mjestuMoR je napisao/la:Dakle vrištim![]()

Zadnja izmjena: soxx, dana/u 04 sep 2013, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.