BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

ronweasley
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la ronweasley » 04 sep 2013, 00:21

robery20 je napisao/la:
ronweasley je napisao/la:
Mironi je napisao/la:Gubimo ovo. :( :cry:

Pape daj odkaz dok jos nije kasno allaha ti.
Otkaz, botu jedan. Piše se otkaz. :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: i botu :lol: :lol: brate gdje ga nadje
Ma yebiga jarane, doqrčio više. ;)

A bot, to mi je redovna poštapalica. :D :mrgreen:

btw. Amra Silovajdžić :lol: :lol: svaka vam čast.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 04 sep 2013, 00:36

Dado je napisao/la:Slovaci nemaju sta izgubiti i moraju ici naprijed i igrati ofanzivno tj. igrati nasu igru. Dakle nema bunkera kao sto smo imali sa 3L a sto za nas napad znaci porozna odbrana i hrpa sansi. Ono sto raduje je forma nasih napadaca. Ocekujem puno golova, vjerovatno i par u nasoj mrezi. I naravno sreca mora da odradi svoje na sta Slovaci vjerovatno najvise racunaju.
Ovo je zamka u koju se bojim da ne upadne i Susic i mi.Slovaci ce upravo suprotno od toga igrati potpuno defanzivno uz kontranapade ako im se ukaze prilika.Oni znaju da smo puno bolji od njih i da nadigravanje s nama na Bilinom polju moze znaciti katastrofu koju njihov novi selektor nikako ne zeli.Takodje su svjesni da nemaju nikakve sanse da budu drugi(iako nasi mediji,ne znam zasto pisu da imaju)jer oni kasne za nama 7 bodova a za Grcima 4.Morali bi pobjediti nas u obe utakmice i plus Grcku u gostima i uz sve to da mi ne uzmemo 6 bodova protiv Lihtenstajna i Litvanije.Da se sve navedeno desi potrebno je neko svjetsko ili svemirsko cudo.Znaci,oni nemaju nikakve sanse za Brazil i to su prezalili,stvaraju ekipu za slijedece kvalifikacije i apsolutno im je cilj pokusati uzeti bod,ako je moguce,ili izgubiti pristojnom razlikom koja ih nece uzdrmati.Moje misljenje je da se slobodno mozemo spremati za bunker Slovaka a nikako njihovu otvorenu igru.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 04 sep 2013, 01:33

Samo da Zenica ucini svoje, da im se na pocetku sledi krv u zilama, i da im damo gol u prvih 20 minuta.
Onda su donji :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 04 sep 2013, 01:36

Amar Dzeko je napisao/la:Samo da Zenica ucini svoje, da im se na pocetku sledi krv u zilama, i da im damo gol u prvih 20 minuta.
Onda su donji :D
Pa ja, to je to. :D

Zijane se kad izađu na teren i dok se priviknu, dok dođu sebi, mi već uvaljali dva komada. :D
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 04 sep 2013, 01:39

Miske10 je napisao/la:
Dado je napisao/la:Slovaci nemaju sta izgubiti i moraju ici naprijed i igrati ofanzivno tj. igrati nasu igru. Dakle nema bunkera kao sto smo imali sa 3L a sto za nas napad znaci porozna odbrana i hrpa sansi. Ono sto raduje je forma nasih napadaca. Ocekujem puno golova, vjerovatno i par u nasoj mrezi. I naravno sreca mora da odradi svoje na sta Slovaci vjerovatno najvise racunaju.
Ovo je zamka u koju se bojim da ne upadne i Susic i mi.Slovaci ce upravo suprotno od toga igrati potpuno defanzivno uz kontranapade ako im se ukaze prilika.Oni znaju da smo puno bolji od njih i da nadigravanje s nama na Bilinom polju moze znaciti katastrofu koju njihov novi selektor nikako ne zeli.Takodje su svjesni da nemaju nikakve sanse da budu drugi(iako nasi mediji,ne znam zasto pisu da imaju)jer oni kasne za nama 7 bodova a za Grcima 4.Morali bi pobjediti nas u obe utakmice i plus Grcku u gostima i uz sve to da mi ne uzmemo 6 bodova protiv Lihtenstajna i Litvanije.Da se sve navedeno desi potrebno je neko svjetsko ili svemirsko cudo.Znaci,oni nemaju nikakve sanse za Brazil i to su prezalili,stvaraju ekipu za slijedece kvalifikacije i apsolutno im je cilj pokusati uzeti bod,ako je moguce,ili izgubiti pristojnom razlikom koja ih nece uzdrmati.Moje misljenje je da se slobodno mozemo spremati za bunker Slovaka a nikako njihovu otvorenu igru.
Kontam sta pricas ali malo je ipak suprotno logici. Ako nemaju sta izgubiti zasto bi se samo branili. Od boda nemaju nista a ako ih sreca mimoidje negine im poraz svakako. Osim toga Latvija, Lihtenstajn i Litvanija su svaka igrale bunker pa su kolektivno zijanili 17 golova od nas. Da sam Slovak pred takvom statistikom zapitao bih se prije nego parkiram autobus pred golom. Osim toga defanzivnom igrom se ne gradi novi sastav. Mada i tvoja je varijata moguca pa eto vidjecemo u petak.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 sep 2013, 01:43

Da nece za svoje prijatelje iz grcke igrat ? Da nam bod otkinu za grke ako ne za sebe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 04 sep 2013, 01:56

Slovaci nece srljati, nego ce cekati svoju sansu, ali da ce se grcevito braniti kao 3L cisto sumnjam. Nema logike nikakve.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 04 sep 2013, 07:34

Ma kakvo branjenje i cekanje, oni napadaju od prve minute, jednostavno nemaju sta izgubiti i zaista me nebih iznenadilo da oni prvi povedu, ali siguran sam da cemo mi na kraju slaviti sa nekih 2 razlike i nema nikakve nervoze ..

... ali za svaki slucaj navijam i za Portugal :oops: :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 sep 2013, 07:48

navijacki se ocekuje 6 bodova, 4 bi bilo sasvim pristojno, sve ispod ne bi previse valjalo :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 sep 2013, 08:25

@Los Blanos u novom ruhu = @Mironi.
Haj' ti momak na realmadridbalkan.org i tamo laprdaj do mile volje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 04 sep 2013, 08:41

LenBias je napisao/la:navijacki se ocekuje 6 bodova, 4 bi bilo sasvim pristojno, sve ispod ne bi previse valjalo :mrgreen:
3 ili 4 boda iz dvomeca sasvim svejedno kada je u pitanju odlazak u Brazil.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 sep 2013, 08:56

amko27 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:navijacki se ocekuje 6 bodova, 4 bi bilo sasvim pristojno, sve ispod ne bi previse valjalo :mrgreen:
3 ili 4 boda iz dvomeca sasvim svejedno kada je u pitanju odlazak u Brazil.
bod vise je bod vise, ako nista za obraz, nije mala stvar izgubiti i ne izgubiti :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 04 sep 2013, 09:29

Kad je trening danas i gdje :?:

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 04 sep 2013, 09:33

ova prica o branjenju ima smisla! tesko da mogu do baraza ali imaju sansu. ne vidim razloga da se sada otvaraju bezglavo jureci prema nasem golu. cini mi se da im je puno bitnije da cuvaju svoj gol znajuci koliko nama treba ova pobjeda te da ce vec na poluvremenu a da ne govorim oko 60-70 minute biti nervoze u nasim redovima ako rezultat ne bude povoljan. a opet, nije teško shvatiti da nam je klupa tanka (ne znaju za hajrovica:) tako da vidim njihovo branjenje uz poneki kontranapad.
Zadnja izmjena: džakailibu, dana/u 04 sep 2013, 09:34, ukupno mijenjano 1 put.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 sep 2013, 09:34

Ma kakvi navijački, realno je 6 bodova očekivat', jači smo dosta od njih. 8-)

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 04 sep 2013, 09:38

u koliko je sati utakmica u Slovackoj?

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 04 sep 2013, 09:39

mandraX je napisao/la:
Ma kakvi navijački, realno je 6 bodova očekivat', jači smo dosta od njih. 8-)
Ma pobjeda u Zenici vrijedi 6 bodova. Slovaci ako izgube u Zenici gube i tamo. Ako ih pobjedimo u petak kvalifikacije su gotove za njih definitivno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2013, 09:53

mandraX je napisao/la:Ma kakvi navijački, realno je 6 bodova očekivat', jači smo dosta od njih. 8-)
Možemo mi i do 8 bodova, toliko smo jači.

Nađoh ovo jutros na nekom Slovačkom portalu. Neko je povrijeđen, ali mi ni Google Translate nije mogao pomoći da prevedem 8-) Breznanik? Bitan igrač?

http://sportky.topky.sk/c/112809/brezna ... v-poriadku" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 04 sep 2013, 09:56

Ko misli da će oni u Zenici da navale na nas vara se dobro. Oni idu na bod.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 sep 2013, 11:20

Yebote kako znamo napraviti negativnu atmosferu pred utakmicu,jos ovi pojedini mediji to prenose na igrace.
Fuj! :(
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.