Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Čitajući zadnjih 5-6 stranica ove teme vidim da sam uzalud potrošio pet minuta svog života.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidim i ja da brzo čitaš, doduše.Virtu4l je napisao/la:Čitajući zadnjih 5-6 stranica ove teme vidim da sam uzalud potrošio pet minuta svog života.

Lakše ćeš razumjeti Tolstoja nego ove naše forumašemandraX je napisao/la:Vidim i ja da brzo čitaš, doduše.Virtu4l je napisao/la:Čitajući zadnjih 5-6 stranica ove teme vidim da sam uzalud potrošio pet minuta svog života.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sumnjam da si ti citao sta od Tolstoja
Kao sto sam rekao.Ne volim da laprdam, ali evo ovako
Ukoliko mi uzmemo Slovacima vise od 3 boda, znaci cak ne treba da bude 6 bodova.Ja necu vise nijednu poruku napisati na ovom forumu, totalno cu ce povuci i ne zanima me vise
No, ako mi ne uzmemo znaci mininalno 4, a maksimalno 6.Bas nesto sumnjam da ce se gospodin Cartman povuci, kao i bilo ko
Molim vas bez pretjeranog laprdanja, prosipanja suplje..Samo prihvatanje izazova ili ne.Hvala lijepo
I nepotrebnih komentara.Eto, gdje ste izabranici Susica, kad tako vjerujete ''Papetu'' da prihvatite ovo
Kao sto sam rekao.Ne volim da laprdam, ali evo ovako
Ukoliko mi uzmemo Slovacima vise od 3 boda, znaci cak ne treba da bude 6 bodova.Ja necu vise nijednu poruku napisati na ovom forumu, totalno cu ce povuci i ne zanima me vise
No, ako mi ne uzmemo znaci mininalno 4, a maksimalno 6.Bas nesto sumnjam da ce se gospodin Cartman povuci, kao i bilo ko
Molim vas bez pretjeranog laprdanja, prosipanja suplje..Samo prihvatanje izazova ili ne.Hvala lijepo
I nepotrebnih komentara.Eto, gdje ste izabranici Susica, kad tako vjerujete ''Papetu'' da prihvatite ovo
-
- Kontakt:
hajde da vas vidimo 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ovo samo Vazi za Carmana i Virtuala koji su majstori suplje i laprdanja u prazno, ali to je 30 000 poruka.Ohoho
Malo Morgen da su ti momci toliko hrabri da prihvate ovo.Lakse je jos 20 000 poruka napisati.Hehehe
Znaci nisu obavezne 2 pobjede, tj 6 bodova.Sve vise od 3.I ja necu nijednu poruku napisati vise.No, ako ja pogodim.Vi se povlacite s foruma
Iako znam da cete vi u startu ovo odbiti jer laprdanje nekim lezi.Pazite sta sam vam rekao
Zivi bili pa vidjeli
Malo Morgen da su ti momci toliko hrabri da prihvate ovo.Lakse je jos 20 000 poruka napisati.Hehehe
Znaci nisu obavezne 2 pobjede, tj 6 bodova.Sve vise od 3.I ja necu nijednu poruku napisati vise.No, ako ja pogodim.Vi se povlacite s foruma
Iako znam da cete vi u startu ovo odbiti jer laprdanje nekim lezi.Pazite sta sam vam rekao
Zivi bili pa vidjeli
mironi, batko ako se ne javite i ne kazete da ste se cijelo vrijeme zaje bavali ...ne znam, odo se roknuti u vase ime;)
-
- Kontakt:
ako sam dobro shvatio ti kazes da bih nece osvojit 3 boda , mozda 2 ili 1 a ne vise od 2 jel ?Denizli je napisao/la:Ovo samo Vazi za Carmana i Virtuala koji su majstori suplje i laprdanja u prazno, ali to je 30 000 poruka.Ohoho
Zivi bili pa vidjeli
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Koga ba zanima hoces li se ti povuc ili neces?Denizli je napisao/la:Ovo samo Vazi za Carmana i Virtuala koji su majstori suplje i laprdanja u prazno, ali to je 30 000 poruka.Ohoho
Zivi bili pa vidjeli

A jadno je sto se izgleda nadas da necemo uzet dvije pobjede, samo da bi ti nesto "pogodio". I ne znam odakle ti da sam ja neki veliki fan Susica, ali eto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- skyisthelimit
Denizli je napisao/la:Ovo samo Vazi za Carmana i Virtuala koji su majstori suplje i laprdanja u prazno, ali to je 30 000 poruka.Ohoho
Zivi bili pa vidjeli
Smijesan si.
Kao prvo, ko garantuje da nemas neki drugi nick ranije registrovan, a sa IP adresom se lahko igrati i tako prevariti modove.
Pod dva, samim bjezanjem sa foruma ako promasis sa prognozom dokazuje da si mis koji bjezi od izazova i odgovornosti i neprihvatanjem krivice. Znam da ovo nije skola, ali kako god, tebi dobro dodji i u obje situacije si na konju. Ako pogodis - ovdje ces se hvaliti i kao slavit ces moralnu pobjedu nad forumasima. Ako izgubis - bjezis u rupu iz koje ne izlazis sa istim nickom, sto je veoma hinjski.
Pod trece, ja bih prihvatio "izazov" ali necu imati koga zajebavati jer ces ti otici, a to mi nije nikakva satisfakcija. Vise bi volio da ostanes i prihvatis krivicu, odgovornost i uveliko se zahvalis selektoru, a prije svega forumasima koje prozivas

15.10 - 15.06 ...
Ovako je svojevremeno Denizli, sa ponosom, napisao 09. marta 2013-te godine.Usput glasao sam da cemo izgubiti od Grka.
Ovo je druga legendarna izjava 22. augusta.da je Bajevic trener, mislim da bi dosad vec se plasirali u Braziil.No, to nije vazno.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Obodva odbijaju i oba laprdaju sto im je u naravi, a nisu pretjerani ni pismeni, samo seljacke glupe stoseve ovdje bacaju, trolaju i trolaju jos vise
To je tako.Nije moja bila opcija, i bili ste mi svjedoci neka nerazumna.Ja sam rekao da mi necemo uzeti vise od 3 boda u 2 utakmice
Odbijanje mog izazova je cisti saldo mortale obadva lika.Kako si ti lik koji je opsjednut ''Tolstojom''
Procitaj smrt Ivana Ilicha.Nije lose stivo
Sapienti sat.Laprdajte i dalje djecico draga, ima naredna godina
Hehehe.Eto, koliko vjeruju ''Papetu'' ljudi
Razocaran sam u najmanju ruku, jer znam da nabijanje postova i laprdanje gluposti vam je glavna ovdje.Sta to bi?Ne smijete.Pa nisam zamislio rekao 6 bodova.Rekao sam vise od 3 boda
Ovaj neprofesionalan amaterizam Susica, koji je bio trener prije 5-6 godina, i sve je otkaze redom dobijao, je samo jos jedan od razloga zasto taj covjek, onako smusen ne zna da radi nesto i razvija talente
Sem sto je otjerao Halilovica, jer njemu je ''normalno'' da on igra za Hrvatsku i Seferovica.Covjek fakat nema veze s izmjenama, da ne pricam kako i dalje zove svoje pulene Vrsajevica, Sunjica, Pandzu, Ibricica, koji odavno nisu za repke
Pobjednik sam ja jer nijedan od njih dvojice nije prihvatio moj izazov.Da su imalo hrabri, rekli bi ok, ali i oni podsavjesno ne vjeruju Susicu i tu su samo radi bespotrebnog laprdanja
To je tako.Nije moja bila opcija, i bili ste mi svjedoci neka nerazumna.Ja sam rekao da mi necemo uzeti vise od 3 boda u 2 utakmice
Odbijanje mog izazova je cisti saldo mortale obadva lika.Kako si ti lik koji je opsjednut ''Tolstojom''
Procitaj smrt Ivana Ilicha.Nije lose stivo
Sapienti sat.Laprdajte i dalje djecico draga, ima naredna godina
Hehehe.Eto, koliko vjeruju ''Papetu'' ljudi
Razocaran sam u najmanju ruku, jer znam da nabijanje postova i laprdanje gluposti vam je glavna ovdje.Sta to bi?Ne smijete.Pa nisam zamislio rekao 6 bodova.Rekao sam vise od 3 boda
Ovaj neprofesionalan amaterizam Susica, koji je bio trener prije 5-6 godina, i sve je otkaze redom dobijao, je samo jos jedan od razloga zasto taj covjek, onako smusen ne zna da radi nesto i razvija talente
Sem sto je otjerao Halilovica, jer njemu je ''normalno'' da on igra za Hrvatsku i Seferovica.Covjek fakat nema veze s izmjenama, da ne pricam kako i dalje zove svoje pulene Vrsajevica, Sunjica, Pandzu, Ibricica, koji odavno nisu za repke
Pobjednik sam ja jer nijedan od njih dvojice nije prihvatio moj izazov.Da su imalo hrabri, rekli bi ok, ali i oni podsavjesno ne vjeruju Susicu i tu su samo radi bespotrebnog laprdanja
Ima li moderatora ovdje? Kakav je ovo pacenik idi navijaj za hrvatsku da mozda odu na svjetsko ili srbiju pusti da ova tema ide svojim tokom a ne ovim svojim glupostima zamaras nas koji zelimo nesto pametno procitat a ti momce otidji izdrkat ili zguzi kakvu pa nam dodji opet
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Što nas smaraš po forumu života ti, što se ne drogiraš kao i sva ostala normalna djeca?Denizli je napisao/la: Susic je idiot, koji ne zna trenerskog posla, kojem je domet bio trenerski posao u Arabiji i tamo su mu rekli da nije dovoljno dobar.
- skyisthelimit
Komedija si zesca, bez imalo obraza i stida. I prije si laprdao, pa si nakon pobjede protiv grka, pognute glave napustio forum. I tako nije te bilo 14-15 dana, valjda cekao da se sve ohladi i zaboravi. Opet isto radis i ponovo ce se situacija ponoviti do pred utakmicu protiv Luxemburga kad ces ponovo isto piskarati i laprdati a zatim nakon utakmice pobjeci na jedno 14-15 dana
Strasan si.

15.10 - 15.06 ...
Ako moderacija bude reagovala radi toga što je @Denzil Papeta nazvao idiotom, neka urade isto ovom sky koji je nazvao Ivicu Osima onako kako jest.
Daleko od toga da se slažem sa ovim trollerom.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
Nemoj mi molim te reci da si iz Krajine.Jao s kim dijelim zrakDenizli je napisao/la:Ja nisam troler, meni ovaj forum ne znaci nista, dao sam posten i ljudski izazov, moderaciji da me banira.I nisam nikog vrijedjao direktno
Lijepo kazem i ponavljam zadnji put.Ako i ponavljam ako mi uzmemo vise od 3 boda, komotno mozete me i banirati sto se mene tice.To, sto drugi nemaju hrabrosti, nemaju razuma, da prihvate ljudski izazov, samo ti jasno i glasno ocrtava karakter nekih ljudi
Nijedan.Dobro.U Krajini bi svak prijvatio ovo, jer obraz je vazniji tamo od guzice.Ali ocito u nekim drugim dijelovima zemlje, nije slucaj.Sta se moze

Ne vrijedjas nikog? Sad si najboljeg fudbalera ove zemlje svih vremena i prvog selektora koji ce nas odvesti na neko veliko takmicenje nazvao idiotom. Malo se prekontroliši

Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 04 sep 2013, 01:45, ukupno mijenjano 3 puta.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Cartman je napisao/la:Bernd Stange: I ja imam dijete sa Amrom.

Cekao sam samo jos da Stange navrati. Sad moze da pocne utakmica

Nijedan.Nisam dijete, i ako sam te prozvao, jer nijedan nema m... da prihvati moj ljudski izazov.To je do vas
inace iz Krajine odakle sam ja, rijec je svetinja, a obraz je nesto najvaznije.Ovdje vidim nema tog, samo bezlicna masa ljudi koji ne VJERUJU u nista
Dao sam ljudski izazov, jer mi se gade troleri, spameri i ne volim da citam ljudsku glupost, pa makar i na forumu.Nijedan s preko 1000 poruka nije prihvatio ovo
Bome.Ne znam kako je, ali u Krajini bi se ljudi bacili pod zemlju i sahranili se jos jednom nego takvu ljudsku sramotu da trpe.Opet, kazem mozda negdje drugdje su drugacija pravila
Poz Zemo, ovo za onog Otocanina, a za vas.Stvarno sam ocekivao prihvacanje mog izazova
Nevazno
inace iz Krajine odakle sam ja, rijec je svetinja, a obraz je nesto najvaznije.Ovdje vidim nema tog, samo bezlicna masa ljudi koji ne VJERUJU u nista
Dao sam ljudski izazov, jer mi se gade troleri, spameri i ne volim da citam ljudsku glupost, pa makar i na forumu.Nijedan s preko 1000 poruka nije prihvatio ovo
Bome.Ne znam kako je, ali u Krajini bi se ljudi bacili pod zemlju i sahranili se jos jednom nego takvu ljudsku sramotu da trpe.Opet, kazem mozda negdje drugdje su drugacija pravila
Poz Zemo, ovo za onog Otocanina, a za vas.Stvarno sam ocekivao prihvacanje mog izazova
Nevazno
- skyisthelimit
ceze je napisao/la:Ako moderacija bude reagovala radi toga što je @Denzil Papeta nazvao idiotom, neka urade isto ovom sky koji je nazvao Ivicu Osima onako kako jest.
Hajde se ti ponovo vrati na onu stranicu i dobro iscitaj moje postove, mozda ti bude jasnije, ili trebam da svakom objasnjavam ne bili shvatio poentu.

15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, Dinhooo, jasmin10, riki46 i 35 gostiju.