Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
u tom periodu arsenal igra sa Liverpoolo,,borusijom i ManUom,mislim da ce vam glavna utakmica biti protiv BVBea tako da tu lezi nasa sansa a ako Brendan postavi svoju taktiku a hoce bi ce karanjanedim1993 je napisao/la:do Arsenala gazite , a što i Arsenal ne zgazite
po karajte i hAggerYNWA je napisao/la:hoce bi ce karanja
ti reci sta cemo raditiMarsal je napisao/la:po karajte i hAggerYNWA je napisao/la:hoce bi ce karanja
Marsal je napisao/la:po karajte i hAggerYNWA je napisao/la:hoce bi ce karanja
Rockefeller je napisao/la:Kara ćete ih.
Samo za bekove je bitno, za stopere je to sitnica i ne preka potreba. E sad, drugo je kada imas 3-5-2, i tri stopera, kada ovi spoljni igraju dosta sire, nego kad su dvojica, e tad je preka potreba da jedan igra desno jer mu je jaca desna noga, i levo, leva noga. Kao u Juveu, Chielinni igra levo, Barzagli desno, Bonnuci centar.OTNYS_YNWA je napisao/la:@Paradajz, kada je odbrana u pitanju onda bi na ljevaci i desnjaci morali da igraju na svojim pozicijama. Nema veze zna li stoper igrati desnom ili lijevom nogom, zbog samih startova je bolje da bude na svojoj poziciji
Ma niko nije rekao da ne postoje, samo da to nije big deal kao npr bekovi, naravno da je prirodno desnonogog staviti desno, a levonogog levo, ako imas takve. Meni je preterivanje kada neko kaze, on je levonog ne moze desno, bice haos. Nema to veze previse, cak iako slabije koristi slabiju nogu.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne postoje te pozicije bezveze u fudbalu vjeruj mi. Puno lakse je Aggeru, recimo, igrati na lijevoj stoperskoj poziciji nego na desnoj. Ali dobro, ne govorim da je nemoguce da Sakho i Agger igraju zajedno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.