Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 03 sep 2013, 22:12

Gareth Southgate has awarded Andre Wisdom the England U21 captaincy! 8-) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 03 sep 2013, 22:22

nedim1993 je napisao/la:do Arsenala gazite , a što i Arsenal ne zgazite :P
u tom periodu arsenal igra sa Liverpoolo,,borusijom i ManUom,mislim da ce vam glavna utakmica biti protiv BVBea tako da tu lezi nasa sansa a ako Brendan postavi svoju taktiku a hoce bi ce karanja :mrgreen:
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 sep 2013, 23:08

AggerYNWA je napisao/la:hoce bi ce karanja :mrgreen:
po karajte i h
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 03 sep 2013, 23:22

Marsal je napisao/la:
po karajte i h
ti reci sta cemo raditi
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 03 sep 2013, 23:47

Kara ćete ih. :mrgreen:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 03 sep 2013, 23:50

Marsal je napisao/la:
po karajte i h
Rockefeller je napisao/la:Kara ćete ih. :mrgreen:
:lol: ja stoke blentave, koji ste vi bolesnici majko mila :lol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2013, 23:52

eno uštipak daje časove gramatike na chatu ću ćeš će ćemo ćete će i to, pa nije loše da pojedinci svrate :mrgreen:
Vođa zna.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 03 sep 2013, 23:53

Dakle vrištim :lol:

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 03 sep 2013, 23:55

Brendan izjavio da ce Suareza forsirati na krilnim pozicijama kad se vrati.

Eh sad hoce li to biti lijeov ili desno, vidjet cemo. Uglavnom nesto od ovoga:

..............Sturridge.............
...Suarez...Coutinho...Aspas....

..............Sturridge.............
...Moses....Coutinho....Suarez..

Drago mi da ce Couti konacno zaigrati na svojoj pravoj poziciji. Iako vjerujem da ce se on i Sule rotirati u toku utakmice.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 sep 2013, 23:58

Suarez je uvijek imao značajnu "autonomiju" što se tiče pozicije na terenu, s obzirom da ima širok radijus kretanja, tako da njega ne veže striktno nijedna pozicija, biće ga i na krilu, na poziciji napadača, ofanzivnog veznog...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 04 sep 2013, 00:17

Ma njega gde god da stavis, ima da ga bude svuda. Njemu krilo, ne krilo, napadac, nije bitno, davace isto svuda. On i kad je klasican napadac, on to zapravo nije, uvek se mesa u vezni red i uvek se izvlaci na krilo, uvek trci kao mazga. I prosle sezone kad je Danny pocinjao je na krilu, ali to nista ni ne znaci na kraju krajeva. Papir je jedno, oni na terenu promene pozicije jedno 150 puta, pogotovo on i Danny.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 04 sep 2013, 00:20

Drago mi je zbog Liverpoola, a i moj Arsenal se vraća ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 04 sep 2013, 00:27

BR takodje rekao da ce Moses biti na suprotnom krilu od Suareza, a Coutinho u sredinu, ali to je ocekivano.
Imamo vrlo polivalentan napad, sva trojica mogu u sredinu i na oba krila, doduse Sturridge i ne moze levo duze vreme, ali bitno je da imamo pravi "interchanging attack"... A i Coutinho moze na krilo. Havarija...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 sep 2013, 00:36

@Paradajz, kada je odbrana u pitanju onda bi na ljevaci i desnjaci morali da igraju na svojim pozicijama. Nema veze zna li stoper igrati desnom ili lijevom nogom, zbog samih startova je bolje da bude na svojoj poziciji :)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 04 sep 2013, 00:45

OTNYS_YNWA je napisao/la:@Paradajz, kada je odbrana u pitanju onda bi na ljevaci i desnjaci morali da igraju na svojim pozicijama. Nema veze zna li stoper igrati desnom ili lijevom nogom, zbog samih startova je bolje da bude na svojoj poziciji :)
Samo za bekove je bitno, za stopere je to sitnica i ne preka potreba. E sad, drugo je kada imas 3-5-2, i tri stopera, kada ovi spoljni igraju dosta sire, nego kad su dvojica, e tad je preka potreba da jedan igra desno jer mu je jaca desna noga, i levo, leva noga. Kao u Juveu, Chielinni igra levo, Barzagli desno, Bonnuci centar.

Ali pre svega, kvalitetan stoper mora da zna sa obe noge, inace je ovo cisto radi reda, nece nastati haos ako imas dva levonoga stopera...

Arsenal igra sa dva desnonoga, ne vidim da njima ista fali, cak imaju najjacu odbranu u ligi prosle druge polusezone, ako se ne varam.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 sep 2013, 00:55

Ne postoje te pozicije bezveze u fudbalu vjeruj mi. Puno lakse je Aggeru, recimo, igrati na lijevoj stoperskoj poziciji nego na desnoj. Ali dobro, ne govorim da je nemoguce da Sakho i Agger igraju zajedno.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 04 sep 2013, 01:00

Vidić-Ferdinand, obojica dešnjaci, Puyol-Pique također, siguran sam da većinu stoperskih tandema čine dva dešnjaka.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 04 sep 2013, 01:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne postoje te pozicije bezveze u fudbalu vjeruj mi. Puno lakse je Aggeru, recimo, igrati na lijevoj stoperskoj poziciji nego na desnoj. Ali dobro, ne govorim da je nemoguce da Sakho i Agger igraju zajedno.
Ma niko nije rekao da ne postoje, samo da to nije big deal kao npr bekovi, naravno da je prirodno desnonogog staviti desno, a levonogog levo, ako imas takve. Meni je preterivanje kada neko kaze, on je levonog ne moze desno, bice haos. Nema to veze previse, cak iako slabije koristi slabiju nogu.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 sep 2013, 01:04

pa nisu štoperi bekovi pa da im paše da primarna noga zbog pasova il izbijanja. njihova pozicija je centralna, dakle nema mnogo veze jesi li dešnjak ili ljevak . velika većina igrača su dešnjaci pa tako i štoperi.
Bekovi su obično ti gdje je bitno kojom nogom igraš
Vođa zna.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 04 sep 2013, 01:07

Bekovi su najbitniji, znaci tu mora da desnjak ide desno, a levak levo, osim ako imas bekove koji sa obe noge igraju odlicno, poput naseg Glenna, poput ovog malog De Sciglia, Zunige iz Napolija itd itd...

Rece jednom Cruyff za onaj svoj totalni fudbal da kod njega svi igraju sve, sem bekova...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.