Nisi svjestan ,koliko si jadan.tuzlak1987 je napisao/la:Nadam se da nece biti te situacije i da cemo dobiti pa zabio i Dzeko i pljuvalo se po nama koji su govorili da treba biti kaznjen ako je nesto sto nije vaznije od okupljanja.
Isto se nadam da ce Dzekina kcerka Sofija Vicentijevic gledati utakmicu BIH-Slovacka, a ne Srbija-Hrvatska
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
DonCorleone,
Pa šta će tu Sušic.... Taman da je Mourinho trener, ko bi kaznio najboljeg igrača i strijelca svih vremena i najboljeg strijelca kvala, ne postoji taj čovjek...
Ja samo kažem, poznajem nas, da ako ne pobijedimo a Dzeko bude slab da ćemo stajati svi u redu da kažemo kako je zato krivo njegovo kasnjenje od 3 dana.... Znam ja nas ba.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Pa šta će tu Sušic.... Taman da je Mourinho trener, ko bi kaznio najboljeg igrača i strijelca svih vremena i najboljeg strijelca kvala, ne postoji taj čovjek...
Ja samo kažem, poznajem nas, da ako ne pobijedimo a Dzeko bude slab da ćemo stajati svi u redu da kažemo kako je zato krivo njegovo kasnjenje od 3 dana.... Znam ja nas ba.
Pa uvijek je na pripreme dolazio neposredno poslije City tekme. Dakle 3 dana tačno kasni ili bolje rečeno pola pripremnog vremena za tekmu ga nema, jer je tekma za 3 dana. To je ipak mnogo...Yucca je napisao/la:Batko je napisao/la:Stariji od tebe, nećemo personslno se vrijeđati...
I naravno da bi bilo jasno. Dzeko je osim u Grčkoj bio masina, ne bude li u petak, svi će prstom uperiti na kasnjenje na pripreme od 3 dana.
Na korak od Brazila, e toga se bojim, tada bi ste bili bez argumenata..
Kakva tri dana kasnjenja ti i ovi padobranci pricateSafet danas fino rece Dzeko trebao juce doci javio mu se da je sprijecen i da dolazi danas znaci jedan ebeni da covjek kasni to sto vi racunate od Subote od 17 sati to je vas problem
![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bilo bi isto fino da se izvine Izetu Hajrovicu jer je deriste koje svoje poruke sa mobitela iznosi u javnost i po internetu.
Dzeko Hajrovicu "Ja igram srcem, a ne zbog novca". Logicno, zato je i odabrao taj siromasni naftaski klub zvani Manchester City
Dzeko Hajrovicu "Ja igram srcem, a ne zbog novca". Logicno, zato je i odabrao taj siromasni naftaski klub zvani Manchester City
Batko @Dolazio jest ali ako mu je Safet rekao da moze doci u ponedeljak a ne u nedelju na okupljanje sa Pjanicem,Vedom itd oni javi da je sprijecen da dode u ponedeljak i dolazi danas znaci jedan dan kasni a ne tri covjece
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
PONEDJELJAK je bio termin ZA SVE IGRACE, znaci juce. Kakava crna 3 dana o cemu covjece pricas. Juce su startali treninzi reprezentacije.Batko je napisao/la: Pa uvijek je na pripreme dolazio neposredno poslije City tekme. Dakle 3 dana tačno kasni ili bolje rečeno pola pripremnog vremena za tekmu ga nema, jer je tekma za 3 dana. To je ipak mnogo...
Jos kad bi ti mogao skontati da je mislio na reprezentaciju, dobro bi bilo.tuzlak1987 je napisao/la:Bilo bi isto fino da se izvine Izetu Hajrovicu jer je deriste koje svoje poruke sa mobitela iznosi u javnost i po internetu.
Edin Džeko
Dobro, hajde neka vam bude, ja sam zabrinut zbog ovoga i strah me da će uticati na Dzeku. Protiv USA NC i Cardiffa je bio zvijer ali sada za vikend nula pa onda neki privatni problemi, ne možete me nikako uvjeriti da je sve to ok i da se ne treba brinuti.. Dzeko ima neki veliki problem....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema veze, momak se zaletio. Vidio trend da fudbaleri pisu po netu pa malo izigravao Mesu Selimovica...emir79 je napisao/la:Jos kad bi ti mogao skontati da je mislio na reprezentaciju, dobro bi bilo.tuzlak1987 je napisao/la:Bilo bi isto fino da se izvine Izetu Hajrovicu jer je deriste koje svoje poruke sa mobitela iznosi u javnost i po internetu.
A u Hajrovica i Seferovica je ta drzava ulozila dosta novca i kao rezultat toga su ocekivali da igraju za njih. Dzeko se tu bas fino zaletio..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
tuzlak care, idi skoci u panonsko jezero i rashladi se malo.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Eto Dzeko nema preca posla u zivotu nego iznositi mahalusama svoje privatne obaveze..nego je ostavio vama da naglabate do sabaha 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocete reci da je bio korektan slucajno? Tu je isao pred rudu...
Naravno da je bio korektan. Izet Hajrovic je picka koji nas je izradio i izabrao Svicarsku. Nakon sto je vidio da ne moze igrat za Svicarsku, vratio je se da igra u BiH. To je jedina istina, a njegove lazi neka prica svojoj mami, mozda mu povjeruje. On da je bio dovoljno dobar za Svicarsku, i zaigrao bi za njih.
Neka ga sad, ali da se zna da igra cisto iz licnog interesa i 100% podrzavam Dzeku u izjavama protiv Seferovica i Izmeta.
Neka ga sad, ali da se zna da igra cisto iz licnog interesa i 100% podrzavam Dzeku u izjavama protiv Seferovica i Izmeta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
SJAJI BOSANSKI DIJAMANTU SJAJI 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa zaigrao bi covjek tamo kad tad. Ni mi nismo nista losija reprezentacija od Svicarske, samo imamo manje igraca koje mozemo birati
Kako bgt ne moze igrati za njih? Pa momak ce kad tad da napusti njihovu ligu i ode u jaci klub...On u svojoj karijeri moze samo napredovati i sigurno bi u narednih 10 godina odigrao dosta utakmica za njih jer je jos relativno mlad igrac

Kako bgt ne moze igrati za njih? Pa momak ce kad tad da napusti njihovu ligu i ode u jaci klub...On u svojoj karijeri moze samo napredovati i sigurno bi u narednih 10 godina odigrao dosta utakmica za njih jer je jos relativno mlad igrac
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
od svih mahalusa najgore su mi ove muske mahaluseTMmanija2012 je napisao/la:Eto Dzeko nema preca posla u zivotu nego iznositi mahalusama svoje privatne obaveze..nego je ostavio vama da naglabate do sabaha

'vako njih treba

Taj nesporazum su oni izgladili preko telefona i dogovor je bio da će o tome još popričati i zakopati ratne sjekire (ako se tako mogu u ovom slučaju izraziti) kad dođu na okupljanje.tuzlak1987 je napisao/la:Bilo bi isto fino da se izvine Izetu Hajrovicu jer je deriste koje svoje poruke sa mobitela iznosi u javnost i po internetu.
Pokretač ovoga je bio Emir Spahić prije više od mjesec dana.
Nije mahalska priča.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Bernd Stange: I ja imam dijete sa Amrom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ti si bas uporan.Nije Ponedjeljak bio dan okupljanja,nego Nedjelja 1.9 i tad je dosla vecina igraca(Spaha,Lula,Sejo,Mujdza.....)a Ponedjeljak za igrace koji su igrali u Nedjelju(Pjana,Vedo,Medo)Dzeko je igrao u Subotu i jasno je da je trazio i dobio 2 dana slobodno a ne 1.Uglavnom,bitno je da je dosao pa makar i veceras.emir79 je napisao/la:PONEDJELJAK je bio termin ZA SVE IGRACE, znaci juce. Kakava crna 3 dana o cemu covjece pricas. Juce su startali treninzi reprezentacije.Batko je napisao/la: Pa uvijek je na pripreme dolazio neposredno poslije City tekme. Dakle 3 dana tačno kasni ili bolje rečeno pola pripremnog vremena za tekmu ga nema, jer je tekma za 3 dana. To je ipak mnogo...
Prvi dan okupljanja je bila nedelja, 01.09...Miske10 je napisao/la:Ti si bas uporan.Nije Ponedjeljak bio dan okupljanja,nego Nedjelja 1.9 i tad je dosla vecina igraca(Spaha,Lula,Sejo,Mujdza.....)a Ponedjeljak za igrace koji su igrali u Nedjelju(Pjana,Vedo,Medo)Dzeko je igrao u Subotu i jasno je da je trazio i dobio 2 dana slobodno a ne 1.Uglavnom,bitno je da je dosao pa makar i veceras.emir79 je napisao/la:PONEDJELJAK je bio termin ZA SVE IGRACE, znaci juce. Kakava crna 3 dana o cemu covjece pricas. Juce su startali treninzi reprezentacije.Batko je napisao/la: Pa uvijek je na pripreme dolazio neposredno poslije City tekme. Dakle 3 dana tačno kasni ili bolje rečeno pola pripremnog vremena za tekmu ga nema, jer je tekma za 3 dana. To je ipak mnogo...
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 14 gostiju.