Postao/la AllGunsBlazing » 03 sep 2013, 23:17
Inace mi navijaci Arsenala nemamo mjere. Kad neko malo ne valja, prema nama on puno ne valja. Kad malo ne ide, pise se kao da je Arsenal proslu godinu zavrsio na 15. mjestu. Kad ide, onda pricamo kao da smo prvi. Uglavnom istina je tu negdje, samo se mora malkice odvaditi.
Isto tako, sto se tice igraca, mnogi sa strana stalno govore da su igraci Arsenala prosjek. Da ima jedan ili dva dobra, da je ovaj ovakav onaj onakav a i ne gledaju te igrace. Na forumu je stvorena prica da mi nismo realni, ali u tolikoj mjeri da je to nevjerovatno. Istina kao i svi drugi mi nismo realni, nismo objektivni, niti to mozemo biti jer je tema subjektivna, ali nismo nista nerealniji nego neki drugi navijaci. Cak bih rekao prema komentarima da smo i realniji od mnogih.
Pored toga, vodi se prica da je Arsenal trecerazredni tim. To bi znacilo tipa Everton. Sto svi znamo da nije istina. Istina je da nije medju prvih 5 ekipa svijeta, ali u 10 sigurno jeste. A to bez mnogo ulaganja je stvarno dobra stvar.
Jack ce biti odlican igrac, logicno je da nekad ima losije periode u igri. Njemu volje ne nedostaje, isto tako ni znanja, ni kvalitete, i samo je pitanje utakmice kad ce opet proraditi. Evo pokusajte se sjetiti kada je jedan igrac(zanemariti cemo cinjenicu mlad igrac) odigrao onako dobro protiv dva SJAJNA vezna igraca(Xavi, Inijesta)? Znaci da kvalitet postoji, kao i oscilacije u igri jer je on je mlad igrac. On tek ima 21 godinu, pa to je nista u fudbalskom svijetu. Pogledamo eto Xavija i Inijestu, ni oni nisu bili bolji u tim godinama, cak bih se usudio reci(na osnovu one sezone) da je Jack i bolji. Uostalom, mnogi su se vec opekli na Ramseyu, tako da.
Halalite na dugom postu.
Celik!3,2,2.