BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moja prognoza
4:2
1:0 Ibisevic 20’
2:0 (penal) Misimovic 28’
2:1 Hamsik 31’
3:1 Pjanic 60’
4:1 Dzeko 85’
4:2 ko god 88’
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Prvo predigra.mirzatele je napisao/la:Mila da predjemo na stvar oces se ka rat
Daj fb profil da ti vidimo slike.
Samo nemoj fan page od Mile Kunis.

Keep walking.
- Goalgetter
- Kontakt:

Novo pojacanje za Slovake, evo zamjenika Rahimica

gdje taj ko god igraDado je napisao/la:Moja prognoza
Nece oni nama gola dati a mi njima bgm. hocemo vise.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Re: Odg: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Cautinho je napisao/la:Prvo predigra.mirzatele je napisao/la:Mila da predjemo na stvar oces se ka rat
Daj fb profil da ti vidimo slike.
Samo nemoj fan page od Mile Kunis.
Evo. Kazu pljunuta Mila

Nedostatak ovog trening kampa u Zenici je bolji noćni život u Sarajevu.Rios je napisao/la:Ako je to istina,onda je to velika budalastina..Posebno zato sto ide lose vrijeme,kise i to,i tereni u Hrasnici i ovi na Grbavici i Kosevu mozda ne budu adekvatni i uslovni..zizu1991 je napisao/la:@Zemane, kazali da ne žele pred bitan dvomeč da mijenjaju bazu. Ja sam čitao da će protiv Liechtensteina kamp u Zenici biti baza, međutim, udariše po reply na moj post, kazavši da nećemo do idućih kvalifikacija imati tamo pripreme.

NAPRIJED NARODE!
Da sam znala da ce ovako biti, nebih se ni registrovala...
Jao retardusa. 

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nema potrebe za fostopom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mila mi te volimo
Ova Mila je zapravo Amra Silajdzic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ova Mila je zapravo Amra Silajdzic.

A Mila, mozda i nije do tebe, ali su persone tvoje vrste na vrlo losem glasu, sto se ovoga foruma tice, jer svakakvih sifri je doslo i proslo. Neke su jos tu, nazalost

ON:
Evo Slovaci najvaljuju da ce boriti za baraz

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Prerano se predajes. Da nisi iz Francuske?MilaKunis je napisao/la:Da sam znala da ce ovako biti, nebih se ni registrovala...

Zezancija na stranu, neka te. Hladne glave se dolazi na ovaj forum.

shandrlike-tandrlike
Hajd ba pustite Milu i tu suplju..
Daj da malo pricamo o tome kako bi Slovaci mogli igrati u petak aBd? Hoce li cekati neke kontre,ili ce napasti odmah..
Licno mislim da oni polazu itekako velike nade u ovaj dvomec s nama,iz prostog razloga sto su ih svi otpisali i sto smo mi preuzeli tu ulogu favorita..Nesto kao sto smo mi radili u proslim ciklusima,kad bi nas svi otpisali mi iskocimo u prvi plan..
Mene strah dvije stvari kad smo mi i pitanju..Prva,Bicakcic..Debi u kvalifikacijama,vrlo vazna utakmica,a on dolazi vjerovatno sa gotovo nikakvim samopouzdanjem..Ekipa mu je nula,on takodjer imao par kikseva.. Druga,da li smo konacno savladali tu psihicku barijeru da pobjedimo u najvaznijim utakmicama..Imamo primjere u proslosti ( Danska,Srbija,Portugal..Pa i Turska u Zenici,kad su nas vile nosale do boda..).. Realno,sa ova 3 boda iz Zenice,jednom nogom smo u Brazilu,jer imamo nenadjebivu gol razliku..Utakmice sa Litvanijom i Lihtenstajnom jednostavno se podrazumijeva da moramo i mozemo uzeti..
Daj da malo pricamo o tome kako bi Slovaci mogli igrati u petak aBd? Hoce li cekati neke kontre,ili ce napasti odmah..
Licno mislim da oni polazu itekako velike nade u ovaj dvomec s nama,iz prostog razloga sto su ih svi otpisali i sto smo mi preuzeli tu ulogu favorita..Nesto kao sto smo mi radili u proslim ciklusima,kad bi nas svi otpisali mi iskocimo u prvi plan..
Mene strah dvije stvari kad smo mi i pitanju..Prva,Bicakcic..Debi u kvalifikacijama,vrlo vazna utakmica,a on dolazi vjerovatno sa gotovo nikakvim samopouzdanjem..Ekipa mu je nula,on takodjer imao par kikseva.. Druga,da li smo konacno savladali tu psihicku barijeru da pobjedimo u najvaznijim utakmicama..Imamo primjere u proslosti ( Danska,Srbija,Portugal..Pa i Turska u Zenici,kad su nas vile nosale do boda..).. Realno,sa ova 3 boda iz Zenice,jednom nogom smo u Brazilu,jer imamo nenadjebivu gol razliku..Utakmice sa Litvanijom i Lihtenstajnom jednostavno se podrazumijeva da moramo i mozemo uzeti..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I ja to cesto pomislimMilaKunis je napisao/la:Da sam znala da ce ovako biti, nebih se ni registrovala...

- Goalgetter
- Kontakt:
------------------ Mucha --------------------
Pekarik --- Skrtel --- Hubocan --- Svento
-------- Kucka ---------- Kona -------------
Sestak --------- Hamsik ------------ Weiss
----------------- Jakubko -------------------
Mislim da bi odprilike ovako trebao biti sastav Slovaka.
Pekarik je standardan na desnoj strani, kao i Skrtel u odbrani. Za drugu stopersku poziciju konkurisu Durica i Hubocan, mada mislim da ce prije staviti Hubocana nego Duricu. Na lijevoj strani igra Dusan Svento, iz Red Bull Salzburga.
Juraj Kucka iz Genoe je takodje standardan na poziciji zadnjeg veznog, pored njega ce igrati Kona, iz FK Senice, ili Pecovsky iz Ziline. U zadnjoj utakmici protiv Rumuna, Kone je igrao na toj poziciji.
Ofanzivni vezni je naravno Marek Hamsik koji je u zivotnoj formi, dok je i na desnoj strani Weiss siguran.
Sto se tice spica, Holoska nema na spisku, te je i Jendrisek takodjer otpao zbog povrede, umjesto njih bi mogao Sestak zaigrati u spicu, a umjesto Sestaka na lijevoj strani Robert Mak, ili da stavi Adama Nemeca u spic ili Jakubka.
Pekarik --- Skrtel --- Hubocan --- Svento
-------- Kucka ---------- Kona -------------
Sestak --------- Hamsik ------------ Weiss
----------------- Jakubko -------------------
Mislim da bi odprilike ovako trebao biti sastav Slovaka.
Pekarik je standardan na desnoj strani, kao i Skrtel u odbrani. Za drugu stopersku poziciju konkurisu Durica i Hubocan, mada mislim da ce prije staviti Hubocana nego Duricu. Na lijevoj strani igra Dusan Svento, iz Red Bull Salzburga.
Juraj Kucka iz Genoe je takodje standardan na poziciji zadnjeg veznog, pored njega ce igrati Kona, iz FK Senice, ili Pecovsky iz Ziline. U zadnjoj utakmici protiv Rumuna, Kone je igrao na toj poziciji.
Ofanzivni vezni je naravno Marek Hamsik koji je u zivotnoj formi, dok je i na desnoj strani Weiss siguran.
Sto se tice spica, Holoska nema na spisku, te je i Jendrisek takodjer otpao zbog povrede, umjesto njih bi mogao Sestak zaigrati u spicu, a umjesto Sestaka na lijevoj strani Robert Mak, ili da stavi Adama Nemeca u spic ili Jakubka.
- NoName
- Kontakt:
Treba u Zenici pred kraj utakmice, kada vec budemo vodili sa 2 gola razlike, ubaciti Pandzu da nas kutarise Hamsika za revans. 
Sent using Tapatalk2

Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- ronweasley
- Kontakt:
Otkaz, botu jedan. Piše se otkaz.Mironi je napisao/la:Gubimo ovo.![]()
![]()
Pape daj odkaz dok jos nije kasno allaha ti.

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Slovaci nemaju sta izgubiti i moraju ici naprijed i igrati ofanzivno tj. igrati nasu igru. Dakle nema bunkera kao sto smo imali sa 3L a sto za nas napad znaci porozna odbrana i hrpa sansi. Ono sto raduje je forma nasih napadaca. Ocekujem puno golova, vjerovatno i par u nasoj mrezi. I naravno sreca mora da odradi svoje na sta Slovaci vjerovatno najvise racunaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.