Ovaj put nije, repka.ba prenijela ovo iz Oslobodjenjaharishp je napisao/la: Jel ovo h-avaz hintervjuisao Vladu?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ovaj put nije, repka.ba prenijela ovo iz Oslobodjenjaharishp je napisao/la: Jel ovo h-avaz hintervjuisao Vladu?
Vijest stara više od godinu dana, a on odigrao samo jednu utakmicuGoalgetter je napisao/la:http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -za-Srbiju
- Želim da igram za reprezentaciju Srbije! To mi je trenutno najveći cilj u reprezentativnoj karijeri. Ne bih nikada igrao za BiH, jer tu selekciju ne čini više moj narod. Srbin sam, idem u crkvu i slavim Aranđelovdan i logično je da želim da igram za selekcije svog naroda - poručuje mladi Lazić u razgovoru za „Novosti“.
Let the party begin
oslobodjenje. A ko havaz ko oslobodjenje, meni su i jedna i druga novina teški šitharishp je napisao/la:Eno i Izmo kaje da ''nita'' nije rek'o to novinari pumpali sveJTS je napisao/la:recimo, ovakva izjava mi smeta .. ali ako će ovaj stvarno igrati za nas, dobrodošaoGoalgetter je napisao/la:Ne bih nikada igrao za BiH, jer tu selekciju ne čini više moj narod.svaki igrač koji ima potencijala je dobrodošao .. izjava mu nije na mjestu, ali nikoga nije uvrijedio
a nemojte se smarati može li igrati za nas, ako je Vlado odlučio da ga dovede u repku, znači da može jer ipak Vlado najbolje zna, logično
![]()
Jel ovo h-avaz hintervjuisao Vladu?
Da mu je komsija,to jeste,mislim komsija roditelja ovog malca.
a oni od oslobodjenjaJTS je napisao/la:repreze... .ba je prenijela vijest, ne vjerujem da je šuplja ..
ama znam, ali svejedno neće oni objaviti svaštaBosniacum Lilium je napisao/la:a oni od oslobodjenjaJTS je napisao/la:repreze... .ba je prenijela vijest, ne vjerujem da je šuplja ..
D€LUX je napisao/la:idi igraj za srbiju staru ti derem , banujte me zaboli me .... al reci ovakvo nesto i na kraju ga vlado dovodi, vlado **** ti on sestru ... Koji ce nam kur.ac izdajice i glumci koji kada vide da ne mogu za srbiju dodju nama. Ne trebaju nam Seferovici , Lazovici ili kako vec , ne treba mi ni I. Hajrovic koji je vidio da nece igrati za Svicarsku toliko odma dosao dosao nama.... Ovaj dres repke je svetinja i ako volis drzavu igrat ces ako ne idi igraj za Srbiju! A nemoj mi kad nemoze tamo moze ovdje , nismo mi Zimbabve sunce mu hebem... DOSTA MI JE VISE TIH IZDAJICA!!!! MRS IZ REPKE DJUBRAD JEDNA!!!
ako ga dovede ja idem na sljedecu tekmu hebat mu sve po spisku!!!!!!
Sto se mene tice ja ne vjerujem niti nasim,a kamoli jos prekodrinskim medijima.Ublehasi i jedni i drugi.Donekle vjerujem nasim kada objave kakav intervju sa video zapisom,ali i tada ne mozes biti 100% ziher da nije kakva montaza.Sto se konkretno momka tice,boli me neka stvar koga on vise gotivi sve dok daje 100% od sebe za repku.legenda reala je napisao/la:Taj interviju kako slavi Aranđelovdan, ide u crkvu i neće da igra za BIH nije bio prije sedam dana, nego ima bar godina , kad je kačio taj tekst neko na ovoj temiodma promjeniše kako njima odgovara
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... n#p1883596" onclick="window.open(this.href);return false;
evo tog posta sa izjavom, i više od godine je prošlo
Sve je to uredu, ali kako moze Boban biti Srbin, uz to prebjegao iz Laktasa? Zasto?legenda reala je napisao/la:Taj interviju kako slavi Aranđelovdan, ide u crkvu i neće da igra za BIH nije bio prije sedam dana, nego ima bar godina , kad je kačio taj tekst neko na ovoj temiodma promjeniše kako njima odgovara
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... n#p1883596" onclick="window.open(this.href);return false;
evo tog posta sa izjavom, i više od godine je prošlo
Istina je ,mnogi mediji u Srbiji su veliko smeće,ali ništa veće od hrvatskih, bosanskih,američkih medija .emir79 je napisao/la: Mediji u Srbiji su najveci manipulatori i lazovi na svijetu, u to smo se uvijerili od 92 do 95, a i dan danas nisu nista bolji.
Nemoj se zajebavati,cuj ozbiljne novine koje objave ovo:Srbin sam i slavim Arandjelovdan(ako sam dobro napisao)i zbog toga nikad ne bih igrao za BiHnOSKo je napisao/la:Istina je ,mnogi mediji u Srbiji su veliko smeće,ali ništa veće od hrvatskih, bosanskih,američkih medija .emir79 je napisao/la: Mediji u Srbiji su najveci manipulatori i lazovi na svijetu, u to smo se uvijerili od 92 do 95, a i dan danas nisu nista bolji.
Novosti nikako se ne mogu svrstati u žutu štampu i u one medije koje izmišljaju tekstove.
Kurir,alo i mnoge sportske portale ne treba uzimati za ozbiljno,ali Novosti su ozbiljne novine.
U vezi 1992-1995 sve strane u ratu sporovodile su ratnu propagandu ,koja je u mnogim stvarima bila daleko od istine.
Čini mi se da Vlado Jagodić često izjavljuje ono što narod želi čuti.Primećujem u mnogim izjavama da spominje Milana Đurića i kako je Siniša Mihajlović lobirao da igra Srbiju.Neistina.
Ni Mihajlović ni ljudi iz FSS nisu ništa preduzimali povodom Đurića.
U vezi Bobana Lazića igrao je za Srbiju do 20 godina u meču protiv CG.
U toj reprezentaciji su igrali igrači koji nisu previše poznati u srpskim fudbalskim krugovima .
Za koga će igrati u budućnosti ,ne znam ,ali ako zaigra za BIH ,to znači da su iz FSS procenili da nije potencijal. Da li su pogrešili ,videćemo.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, FerdinandF, Google Adsense [Bot], HariTz, legendarnadruga, NebeskaSila96, tale07 i 73 gosta.