ja ga imam na over 39,5, eto nek dobije al nek bude gusto, recimo 3:2Head je napisao/la:Moze li Haas dobiti,cekam jos njega.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja ga imam na over 39,5, eto nek dobije al nek bude gusto, recimo 3:2Head je napisao/la:Moze li Haas dobiti,cekam jos njega.
dobiti će Haas, ali ne bi trebao 3-0, mogao bi mu Youzhny malo priprijetiti i uzeti barem set,dakle pobjeda Haasa i over gemovahoshafka je napisao/la:ja ga imam na over 39,5, eto nek dobije al nek bude gusto, recimo 3:2Head je napisao/la:Moze li Haas dobiti,cekam jos njega.
Pleme joj je*emenobarca je napisao/la:Na jednom promasio Sevillu za 40, na drugom tottenham-arsenal oba daju za 56 i evo sad cekam Kerber za 30.Ali evo i ona sere i to uveliko
legla lova prode sve nakon godinu dana dobitak na kladionici.GazijaKalesija je napisao/la:U kojoj kladionici si igrao i borac i široki na jedan tiket?astra1922 je napisao/la:milan 1
atalanta 1x marseille daje gol
i barca oba daju ostalo jos za 245 km
dosad pogodio stuttgart 1x,roma 1,lech,1 borac1,isiroki1
Ja mislim da moraš imat minimalno 5 parova da bi to uradioBrezovac je napisao/la:kako prekinuti tiket na premieru online? cekam jos Na Li - Makarova 4,5 h2, pa kontam bolje podignut i uzet koliko ima i pravit novi tiket
A ja imam 4..onda sta bude bit ce :OEBSCO je napisao/la:Ja mislim da moraš imat minimalno 5 parova da bi to uradioBrezovac je napisao/la:kako prekinuti tiket na premieru online? cekam jos Na Li - Makarova 4,5 h2, pa kontam bolje podignut i uzet koliko ima i pravit novi tiket
Izgleda da je nestalo struje.Brezovac je napisao/la:Zasto je prekinuta tekma dominikanska republika - paragvaj, jel neko zna?
0:0, 70-i minutChupacabra je napisao/la:Zna li iko kako igraju ove žene Lillestrom SK - Roa , Norveški kup?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.