FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- jalehordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma sta se sad prepirete oko turnira mi smo vas pobjedili na Grbavici u ligi to je jedino bitno
naravno i na Kosevu cemo vas nakantati
naravno i na Kosevu cemo vas nakantati
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Ma spiska od čale neće biti kakav on spisak može napraviti svi koji odu za nas je šteta a dovest sa ovim uhljupima u upravi samo ko hoće džaba doći jad merdanović će ga primiti a naj veće pojačanje ako ŠKORO ostane.
SAFET SUŠIĆ
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
bio sam u dvorani mirza delibašić i gledao sam susrete za treće i prvo mjesto....želju smo dobili 10:7 a strijelci su rizvanović 4x, čizmić 2x(kasnije je dobio crveni karton), handžić 2x, škoro i ne znam ko je dao taj 10 gol, znam da je nosio dres sa brojem 33
prvi svoj gol na utakmici koji je postigao amel handžić je fantastičan, vidi se da momak zna igrati fudbala
ibro hodžić je na oba turnira(bajramski i božićni) branio izvanredno
samo još da kažem da sam se iznenadio reakcijom jednog igrača želje....iznervirao se, uzeo je loptu i nabio preko gola

za prvo mjesto bosna je pobijedila iskru sa 11:7

prvi svoj gol na utakmici koji je postigao amel handžić je fantastičan, vidi se da momak zna igrati fudbala

samo još da kažem da sam se iznenadio reakcijom jednog igrača želje....iznervirao se, uzeo je loptu i nabio preko gola

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
Peljto je sa brojem 33 , amel handzic predobar imamo kvalitetne juniore sto jest jest i ibru hodzica na golu koji je aBd nasljednik AlaimaMirza_Hordas je napisao/la:bio sam u dvorani mirza delibašić i gledao sam susrete za treće i prvo mjesto....želju smo dobili 10:7 a strijelci su rizvanović 4x, čizmić 2x(kasnije je dobio crveni karton), handžić 2x, škoro i ne znam ko je dao taj 10 gol, znam da je nosio dres sa brojem 33![]()
prvi svoj gol na utakmici koji je postigao amel handžić je fantastičan, vidi se da momak zna igrati fudbala![]()
samo još da kažem da sam se iznenadio reakcijom jednog igrača želje....iznervirao se, uzeo je loptu i nabio preko gola![]()
Nece Ibro naslijedit Alaima, mislim sad je treci golman,idemo redom poslije Alaima je Hamzic 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
uglavnom ne trebamo se brinuti da li ćemo imati kvalitetnog golmana u narednih desetak godina

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
FOTO: Treće mjesto na Božićnom turniru
http://www.fksinfo.com/np-997-FOTO_Tree ... urniru.htm
Na kraju clanka pise ovo: Naša ekipa će narednog vikenda učestvovati na tradiocionalnom malonogometnom turniru Asim Ferhatović - Hase a danas smo dobili i potvrdu da će na ovom turniru nastupiti prvotimci koji budu u Sarajevu u tom periodu.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Na kraju clanka pise ovo: Naša ekipa će narednog vikenda učestvovati na tradiocionalnom malonogometnom turniru Asim Ferhatović - Hase a danas smo dobili i potvrdu da će na ovom turniru nastupiti prvotimci koji budu u Sarajevu u tom periodu.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
konačno, bilo je i vrijeme....na ovom turniru uvijek trebamo biti u najjačem sastavuMadafaka je napisao/la:FOTO: Treće mjesto na Božićnom turniru

17. memorijalni turnir "Asim Ferhatovic Hase"
Grupa A:
Sarajevo
Selekcija Legea
Borac
Selekcija Splita
Grupa B:
zeljeznicar
Vratnik
Selekcija Budve
Selekcija amatera Srbije
Dosadasnji pobjednici:
1994. Vratnik
1995. CHARLI Sarajevo
1996. CHARLI Sarajevo
1997. Vrbanjuša
1998. Đerzelez Sarajevo
1999. željezničar
2000. Selekcija Vojvodine
2001. Vratnik
2002. Januar Vratnik
2002. Decembar Leotar Sarajevo
2003. Jutarnje Novine
2004. Vratnik
2005. Sarajevo
2006. Selekcija Legea
2007. Selekcija Legea
2008. Selekcija Legea
Turnir se odrzava 26. i 27. decembra
Preuzeto sa fksinfo foruma.
Grupa A:
Sarajevo
Selekcija Legea
Borac
Selekcija Splita
Grupa B:
zeljeznicar
Vratnik
Selekcija Budve
Selekcija amatera Srbije
Dosadasnji pobjednici:
1994. Vratnik
1995. CHARLI Sarajevo
1996. CHARLI Sarajevo
1997. Vrbanjuša
1998. Đerzelez Sarajevo
1999. željezničar
2000. Selekcija Vojvodine
2001. Vratnik
2002. Januar Vratnik
2002. Decembar Leotar Sarajevo
2003. Jutarnje Novine
2004. Vratnik
2005. Sarajevo
2006. Selekcija Legea
2007. Selekcija Legea
2008. Selekcija Legea
Turnir se odrzava 26. i 27. decembra
Preuzeto sa fksinfo foruma.
I Split i Budvu i Srbiju i Borac i sve redom pišu velikim pocetnim slovom sem Želje
....malo je reci iskompleksiranost 

pa zato sto ste vi nista jedna obicna rupa od kluba i navijaca,nezasluzujete da vam ime pocinje sa velikim slovom
evo zasto.

evo zasto.
Ali bitno je da ste vi bratsku Srbiju ispoštovali sa velikim slovomSadx je napisao/la:pa zato sto ste vi nista jedna obicna rupa od kluba i navijaca,nezasluzujete da vam ime pocinje sa velikim slovom![]()
evo zasto.

A zna se ko je blijeda kopija Delija sa severa i ko je do juce pjevao " ceo sever gori"

da da imas li jos sta reci??Mandrak je napisao/la:Ali bitno je da ste vi bratsku Srbiju ispoštovali sa velikim slovomSadx je napisao/la:pa zato sto ste vi nista jedna obicna rupa od kluba i navijaca,nezasluzujete da vam ime pocinje sa velikim slovom![]()
evo zasto.to je najjbitnije u cijelom textu.
A zna se ko je blijeda kopija Delija sa severa i ko je do juce pjevao " ceo sever gori"

mali ohladi i na palamuti gluposti...pogledaj kako vi nas pisete...tako da ovo sto mi pisemo za vase je epitet !Mandrak je napisao/la:Ali bitno je da ste vi bratsku Srbiju ispoštovali sa velikim slovomSadx je napisao/la:pa zato sto ste vi nista jedna obicna rupa od kluba i navijaca,nezasluzujete da vam ime pocinje sa velikim slovom![]()
evo zasto.to je najjbitnije u cijelom textu.
haj sad razligu s teme i idi gledaj xxl skini bubuljice malo..
a to za delije i ceo sever si isuvise sam sebe pokazao ko si i sta si ..
caos timy

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Istina je bolna,zato ste se uznemirili 

Mandrak je napisao/la:Istina je bolna,zato ste se uznemirili

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma moramo zadrzati Janjosa i Dzakmica to je sada cilj a dovesti bar 2 igraca ali provjerena
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
Dzakmic je vec navedeno potpisao za Poljsku ekipu i dobicemo od njeg 120.000 € a za Janjosa mi je svejedno ili otiso ili ostao samo da dovedemo nekoga ko ima kvalitet i ko ce nam podici igru ..FK Sarajevo je napisao/la:Ma moramo zadrzati Janjosa i Dzakmica to je sada cilj a dovesti bar 2 igraca ali provjerena
Naša ekipa će narednog vikenda učestvovati na tradiocionalnom malonogometnom turniru Asim Ferhatović - Hase a dobili smo i potvrdu da će na ovom turniru nastupiti prvotimci koji budu u Sarajevu u tom periodu.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg
igrači odlaze a uprava ništa ne radi na njihovom ostanku a janjoš ne može/ne smije/ne zna sastaviti listu pojačanja
igrači odlaze a uprava ništa ne radi na njihovom ostanku a janjoš ne može/ne smije/ne zna sastaviti listu pojačanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.