U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Goalgetter » 03 sep 2013, 00:48

harishp je napisao/la: Jel ovo h-avaz hintervjuisao Vladu?
Ovaj put nije, repka.ba prenijela ovo iz Oslobodjenja :mrgreen:

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 03 sep 2013, 01:13

Goalgetter je napisao/la:http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -za-Srbiju

- Želim da igram za reprezentaciju Srbije! To mi je trenutno najveći cilj u reprezentativnoj karijeri. Ne bih nikada igrao za BiH, jer tu selekciju ne čini više moj narod. Srbin sam, idem u crkvu i slavim Aranđelovdan i logično je da želim da igram za selekcije svog naroda - poručuje mladi Lazić u razgovoru za „Novosti“.

Let the party begin :lol:
Vijest stara više od godinu dana, a on odigrao samo jednu utakmicu :? ,može bit da se šta promijenilo za to vrijeme mada sumnjam..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 sep 2013, 01:30

harishp je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ne bih nikada igrao za BiH, jer tu selekciju ne čini više moj narod.
recimo, ovakva izjava mi smeta .. ali ako će ovaj stvarno igrati za nas, dobrodošao ;) svaki igrač koji ima potencijala je dobrodošao .. izjava mu nije na mjestu, ali nikoga nije uvrijedio :D a nemojte se smarati može li igrati za nas, ako je Vlado odlučio da ga dovede u repku, znači da može jer ipak Vlado najbolje zna, logično :D
Eno i Izmo kaje da ''nita'' nije rek'o to novinari pumpali sve :mrgreen:
Jel ovo h-avaz hintervjuisao Vladu?
Da mu je komsija,to jeste,mislim komsija roditelja ovog malca.
oslobodjenje. A ko havaz ko oslobodjenje, meni su i jedna i druga novina teški šit
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 sep 2013, 01:32

Vlado danas ima pressicu pa nadam se da ce ga neki novinar pitati za ovo. Ima li uopste istine u tim izjavama selektora.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 sep 2013, 01:33

repreze... .ba je prenijela vijest, ne vjerujem da je šuplja ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 sep 2013, 01:37

JTS je napisao/la:repreze... .ba je prenijela vijest, ne vjerujem da je šuplja ..
a oni od oslobodjenja

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 sep 2013, 01:46

Bosniacum Lilium je napisao/la:
JTS je napisao/la:repreze... .ba je prenijela vijest, ne vjerujem da je šuplja ..
a oni od oslobodjenja
ama znam, ali svejedno neće oni objaviti svašta :D zato kažem ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 sep 2013, 01:54

ko god doso dobrodoso ja bih iskreno volio da imamo multireprezentaciju ali za nas uglavnom igraju prosjecni igraci Hrv i Srb nadam se u buducnosti da ce stvari doci na svoje,zato sam imao zelju da vranjes i stevanovic uspiju drukcije bi bilo za mlade igrace al eto sta je tu je

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 03 sep 2013, 02:12

Evo i ovi ga zakuhase pravo.

nogolopta.com

Boban Lazić – zmaj ili orao? Jedna jedina ili tamo daleko?

Boban Lazić je 19-godišnjak rođen u Holandiji u gradu Verdenu blizu Amsterdama, a njegovi roditelji su porijeklom iz Laktaša. Prve nogometne korake napravio je u ekipi ARC, a već sa devet godina je došao u Ajax. Krajem prošle godine parafirao je trogodišnji profesionalni ugovor sa ovim velikim timom iako je imao ponude italijanskih giganata Juventusa, Milana i Intera, te škotskom Celtica.

Lazic
BOBAN LAZIC U DRESU AJAXA
Nastupao je za mlađe selekcije Holandije, a naši istočni susjedi su bacili oko na njega. Ipak, Vlado Jagodić je odradio odličan posao i ovog bisera iz Holandije privolio da igra za našu zemlju.

- Boban Lazić je 1994. godište i član je Ajaxa iz Amsterdama. Momak je žrtvovao holandsko državljanstvo a nije prihvatio sbijansko te će igrati za Bosnu i Hercegovinu. To mi je čvrsto obećao. Radi se o igraču koji ima pravo igranja i u narednom ciklusu za mladu reprezentaciju, izjavio je selektor U-21 selekcije BiH Vlado Jagodić za ****.

Medjutim pitanje je da li ce ova prica zaista dozivjeti happy end i da ce mladi Boban zaigrati za BiH. Prenosimo vam njegov intervju za novosti.rs koji je objavljen prije sedam dana.

- Želim da igram za reprezentaciju Srbije! To mi je trenutno najveći cilj u reprezentativnoj karijeri. Ne bih nikada igrao za BiH, jer tu selekciju ne čini više moj narod. Srbin sam, idem u crkvu i slavim Aranđelovdan i logično je da želim da igram za selekcije svog naroda - poručuje mladi Lazić u razgovoru za „Novosti“.

BobanL
BOBAN LAZIC, NOVI ZMAJ ILI NOVI ORAO?

Cijela prica bi se mogla zavrsiti ovdje da nismo dosli do intervjua sa mladim Bobanom iz aprila mjeseca ove godine gdje se pojavljuje podatak da je Lazic u stvari vec igrao za Srbiju odnosno njihovu U20-selekciju u prijateljskom susretu protiv Crne Gore. Svoje utiske s utakmice je ovako prokomentarisao:

- Dugo sam čekao dan kada ću obući dres Srbije, tako da me je mnogo obradovao poziv koji sam dobio 15. marta. Presrećan sam što sam dočekao debi. Ispunio sam deo sna, ali se nadam da ću ga zaokružiti nastupom za prvi tim Srbije – počeo je priču Boban Lazić.

Kakvi su utisci sa premijere protiv Crne Gore?

- Okupili smo se u Staroj Pazovi, pripreme smo odradili u Kragujevcu, a 25. marta smo igrali protiv Crne Gore u Jagodini. Nažalost, nismo uspeli da pobedimo, utakmica je završena bez golova, a ja sam igrao u drugom poluvremenu. Lično, zadovoljan sam svojim izdanjem, a ohrabruje da je zadovoljan bio i selektor Dejan Govedarica.

I za kraj, potvrda Lazićevog nastupa za mlade ”orlove”.

SRBIJA – CRNA GORA 0:0
Jagodina – Gradski stadion.
Gledalaca: 500.
Sudija: Adam Nemet (Mađarska).

Srbija: Aleksandar Jovanović (Lazar Petković), Mladen Veselinović, Marko Jeftović, Milan Rundić, Lazar Rosić, Mile Savković (Boban Lazić), Ivan Petrović (Jovan Đokić), Andrija Pavlović (Lazar Jovanović), Nenad Lukić, Milan Milinković (Danijel Farkaš), Ivan Rogač.

Nista novo, samo jos jedna porcija ”bosanskog lonca” u kojem se svasta kuha..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 sep 2013, 02:16

i Haris Seferović onomad b'jaše jedan veliki patriota. Vidjet cemo kako ce se stvar razviti, mada ne vjerujem da ce igrati za BiH

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 sep 2013, 06:21

Lik je vjerovatno nikakav igrac, vec igra za juniore Ajaxa pa hajde. Igrao bi za Holandiju da ima kvalitet.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 sep 2013, 10:07

D€LUX je napisao/la:idi igraj za srbiju staru ti derem , banujte me zaboli me .... al reci ovakvo nesto i na kraju ga vlado dovodi, vlado **** ti on sestru ... Koji ce nam kur.ac izdajice i glumci koji kada vide da ne mogu za srbiju dodju nama. Ne trebaju nam Seferovici , Lazovici ili kako vec , ne treba mi ni I. Hajrovic koji je vidio da nece igrati za Svicarsku toliko odma dosao dosao nama.... Ovaj dres repke je svetinja i ako volis drzavu igrat ces ako ne idi igraj za Srbiju! A nemoj mi kad nemoze tamo moze ovdje , nismo mi Zimbabve sunce mu hebem... DOSTA MI JE VISE TIH IZDAJICA!!!! MRS IZ REPKE DJUBRAD JEDNA!!!

ako ga dovede ja idem na sljedecu tekmu hebat mu sve po spisku!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Ajde ti odmori malo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 sep 2013, 10:15

Taj interviju kako slavi Aranđelovdan, ide u crkvu i neće da igra za BIH nije bio prije sedam dana, nego ima bar godina , kad je kačio taj tekst neko na ovoj temi :P odma promjeniše kako njima odgovara

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... n#p1883596" onclick="window.open(this.href);return false;

evo tog posta sa izjavom, i više od godine je prošlo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 03 sep 2013, 10:31

legenda reala je napisao/la:Taj interviju kako slavi Aranđelovdan, ide u crkvu i neće da igra za BIH nije bio prije sedam dana, nego ima bar godina , kad je kačio taj tekst neko na ovoj temi :P odma promjeniše kako njima odgovara

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... n#p1883596" onclick="window.open(this.href);return false;

Sto se mene tice ja ne vjerujem niti nasim,a kamoli jos prekodrinskim medijima.Ublehasi i jedni i drugi.Donekle vjerujem nasim kada objave kakav intervju sa video zapisom,ali i tada ne mozes biti 100% ziher da nije kakva montaza.Sto se konkretno momka tice,boli me neka stvar koga on vise gotivi sve dok daje 100% od sebe za repku.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 sep 2013, 15:18

Gledam pregled srpske Jelen Superlige i utakmica Donji Srem - Napredak . Jagodića ste prozivali što je pozvao Radu Krunića , ali mi je Krunić djelovao najbolje u Donjem Sremu i usput je upisao asistenciju . Igra kao nekog krilnog napadača , zna probiti , čini se brz . Tako da ... Nije loš :D

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 sep 2013, 20:32

legenda reala je napisao/la:Taj interviju kako slavi Aranđelovdan, ide u crkvu i neće da igra za BIH nije bio prije sedam dana, nego ima bar godina , kad je kačio taj tekst neko na ovoj temi :P odma promjeniše kako njima odgovara

Sve je to uredu, ali kako moze Boban biti Srbin, uz to prebjegao iz Laktasa? Zasto?

Mediji u Srbiji su najveci manipulatori i lazovi na svijetu, u to smo se uvijerili od 92 do 95, a i dan danas nisu nista bolji.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

nOSKo
Kontakt:

Post Postao/la nOSKo » 03 sep 2013, 21:57

emir79 je napisao/la: Mediji u Srbiji su najveci manipulatori i lazovi na svijetu, u to smo se uvijerili od 92 do 95, a i dan danas nisu nista bolji.
Istina je ,mnogi mediji u Srbiji su veliko smeće,ali ništa veće od hrvatskih, bosanskih,američkih medija .
Novosti nikako se ne mogu svrstati u žutu štampu i u one medije koje izmišljaju tekstove.
Kurir,alo i mnoge sportske portale ne treba uzimati za ozbiljno,ali Novosti su ozbiljne novine.
U vezi 1992-1995 sve strane u ratu sporovodile su ratnu propagandu ,koja je u mnogim stvarima bila daleko od istine.

Čini mi se da Vlado Jagodić često izjavljuje ono što narod želi čuti.Primećujem u mnogim izjavama da spominje Milana Đurića i kako je Siniša Mihajlović lobirao da igra Srbiju.Neistina.
Ni Mihajlović ni ljudi iz FSS nisu ništa preduzimali povodom Đurića.

U vezi Bobana Lazića igrao je za Srbiju do 20 godina u meču protiv CG.
U toj reprezentaciji su igrali igrači koji nisu previše poznati u srpskim fudbalskim krugovima .
Za koga će igrati u budućnosti ,ne znam ,ali ako zaigra za BIH ,to znači da su iz FSS procenili da nije potencijal. Da li su pogrešili ,videćemo.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 04 sep 2013, 00:52

nOSKo je napisao/la:
emir79 je napisao/la: Mediji u Srbiji su najveci manipulatori i lazovi na svijetu, u to smo se uvijerili od 92 do 95, a i dan danas nisu nista bolji.
Istina je ,mnogi mediji u Srbiji su veliko smeće,ali ništa veće od hrvatskih, bosanskih,američkih medija .
Novosti nikako se ne mogu svrstati u žutu štampu i u one medije koje izmišljaju tekstove.
Kurir,alo i mnoge sportske portale ne treba uzimati za ozbiljno,ali Novosti su ozbiljne novine.
U vezi 1992-1995 sve strane u ratu sporovodile su ratnu propagandu ,koja je u mnogim stvarima bila daleko od istine.

Čini mi se da Vlado Jagodić često izjavljuje ono što narod želi čuti.Primećujem u mnogim izjavama da spominje Milana Đurića i kako je Siniša Mihajlović lobirao da igra Srbiju.Neistina.
Ni Mihajlović ni ljudi iz FSS nisu ništa preduzimali povodom Đurića.

U vezi Bobana Lazića igrao je za Srbiju do 20 godina u meču protiv CG.
U toj reprezentaciji su igrali igrači koji nisu previše poznati u srpskim fudbalskim krugovima .
Za koga će igrati u budućnosti ,ne znam ,ali ako zaigra za BIH ,to znači da su iz FSS procenili da nije potencijal. Da li su pogrešili ,videćemo.
Nemoj se zajebavati,cuj ozbiljne novine koje objave ovo:Srbin sam i slavim Arandjelovdan(ako sam dobro napisao)i zbog toga nikad ne bih igrao za BiH :lol: :lol: :lol: :lol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 04 sep 2013, 01:30

Sta Miske i Vranjes onda koji qrac rade u reprezentaciji Bosne i Hercegovine? :?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 sep 2013, 11:28

prenosi li iko mladu sutra i u koliko igraju :?: :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, edvaE2, ExBlueone, General505 i 130 gostiju.