Sve je moguce, pa i to...1L8F9C2 je napisao/la:Aspas je kriv sto je Welbeck simulirao

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sve je moguce, pa i to...1L8F9C2 je napisao/la:Aspas je kriv sto je Welbeck simulirao
Sad ces vidjeti kad nam doticni prikaze statistiku koja je dokazuje da je Aspas natjerao Welbecka da simuliraParadajz je napisao/la:Sve je moguce, pa i to...1L8F9C2 je napisao/la:Aspas je kriv sto je Welbeck simulirao
Samo glupe osobe držim na ignore listi i ne vidim šta pišu, zato me i ne čudi da je on tako skontao. Ali, možeš li mi napisati na osnovu čega si ti skontao da sam ja rekao/napisao da je Aspas kriv što je Welbeck simulirao?Paradajz je napisao/la:Sve je moguce, pa i to...1L8F9C2 je napisao/la:Aspas je kriv sto je Welbeck simulirao
Nisam znao da sam sebe mozes staviti na ignore listu. CestitamHenderson je napisao/la:Samo glupe osobe držim na ignore listi i ne vidim šta pišu, zato me i ne čudi da je on tako skontao. Ali, možeš li mi napisati na osnovu čega si ti skontao da sam ja rekao/napisao da je Aspas kriv što je Welbeck simulirao?Paradajz je napisao/la:Sve je moguce, pa i to...1L8F9C2 je napisao/la:Aspas je kriv sto je Welbeck simuliraoJasno piše da je Aspas izgubio loptu pred našim golom i ima snimka koja to dokazuje.
Evo i dokaza. Prvo jedan igrač plaćen 11.5 miliona funti a drugi 6.8, a drugo jedan igrač došao u klub prije 3 dana i nije registrovan za nastupe u Tottenhamu a drugi prije dva i po mjeseca stigao u Liverpool. Što je najžalivije, on konta da je mene ovdje provalio i smiješno mu.Postao/la 1L8F9C2 dana 02 sep 2013, 22:45
Jes ali je Eriksen placen troduplo vise od Alberta a kao sto rece imaju isti ucinak![]()
ne znam te al pravi si lav hendersoneHenderson je napisao/la:Evo i dokaza. Prvo jedan igrač plaćen 11.5 miliona funti a drugi 6.8, a drugo jedan igrač došao u klub prije 3 dana i nije registrovan za nastupe u Tottenhamu a drugi prije dva i po mjeseca stigao u Liverpool. Što je najžalivije, on konta da je mene ovdje provalio i smiješno mu.Postao/la 1L8F9C2 dana 02 sep 2013, 22:45
Jes ali je Eriksen placen troduplo vise od Alberta a kao sto rece imaju isti ucinak![]()
Vidim provala iznad te je ostavila bez daha pa si poceo citati sve moje postove. Drago mi je sto si od glupih ljudi samo ti ostao na svojoj ignore listi. red je da nam otkrijes kako si uspio sam sebe staviti na svoju ignore listuHenderson je napisao/la:Evo i dokaza. Prvo jedan igrač plaćen 11.5 miliona funti a drugi 6.8, a drugo jedan igrač došao u klub prije 3 dana i nije registrovan za nastupe u Tottenhamu a drugi prije dva i po mjeseca stigao u Liverpool. Što je najžalivije, on konta da je mene ovdje provalio i smiješno mu.Postao/la 1L8F9C2 dana 02 sep 2013, 22:45
Kao da ja igram Managera pa dovodim dzabe neke mlade igrace da bi ih kasnije mogao prodati nekom sa sredine tabeleNeil Jones @neiljonesecho 11m
I'm told #LFC signed on a young centre back, Rafa Paez (19), who has been on trial at the club this summer. Will go into U21s
Teško da ce imat mjesta pored Mosesa i Aspasa al et dobar za klupe.OTNYS_YNWA je napisao/la:Mata na ljekarskom, sutra potpisuje.
Samo da podsjetim ovog Desmonda malo kako se ne valja radovati tudjoj nesreći. Mislim da zaslužuje.Desmond je napisao/la:Evo sad kažu na sky sportsu da Chelsea želi prodati Dembu i da traže oko 3 miliona funti. Taman zamjena za Sturridga.
Unervozili se pravo. Nisu navikli da ima ovako dolaze igrači. Ja mislim da su napisali danas 50 stranicanerkolfc je napisao/la:Na Arsenalovoj temi opšti haos, da nije smiješno bilo bi žalosno .
A nama izgleda niko neće doći..
"According to German media, Real Madrid have broken Arsenal agreement for Ozil due to Zidane's insistence not to sell."![]()
![]()
![]()
Joj da hoće ovo biti istina...
Ne znam, meni se nekako u prva dva kola stvarno svidjela igra ToureaRA. je napisao/la:Šta mislite ko ce nam sada biti stoperski tandem![]()
Sakho-Agger ?
Napad ~ Moses-Sturrdige-Suarez
Ja bih stavio Tourea i Sakhoa.RA. je napisao/la:Šta mislite ko ce nam sada biti stoperski tandem![]()
Sakho-Agger ?
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 3 gosta.