hamzaTM87 je napisao/la:HazimK je napisao/la:
@28.7
Hvala , ove Norvežane nisam stigao
Cestitam !
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hamzaTM87 je napisao/la:HazimK je napisao/la:
@28.7
Hvala , ove Norvežane nisam stigao
sinoć prošao singl iz "parova za sistem" kvote 4,00 i prijelaz iz "live klađenja" kvote 7,75.bevanda4 je napisao/la: Yupeng - Kachaiwong 1 @1,70
Isprve sam mislio da je greška al sada vidim da Yupeng ima 5 uzastopnih poraza. A u grupnoj fazi ovog turnira je zadnji, iako ima kvalitet da u par dana osvane na prvom mjestu, to sam uvjeren! Gledajući imena ostalih 5, Yupeng uz Dominica Dalea ovo mora lagano proć. Ako se misli uozbiljit, idealan početak bi bio protiv ove nepoznanice Kachaiwonga (???). Vidite i sami da mu statistika nije bajna, al na 1,70 mislim da se itekako isplati uvrstit ga na neki od tiketa. Zapaprio je on puno puno težim protivnicima!
Hawkins - Asif 1 @1,30 (smrdi na zicer dana)
Za Yupenga još donekle razumijem onoliku kvotu, al na Hawkinsa stavit 1,30 protiv nekakvog Asifa?
Hawkins koji je prije par mjeseci igrao finale svjetskog prvenstva sa gospodinom Ronniem O'Sullivanom.. Koji je jučer 5-0 dobio Waldena kojega je morao proći u polufinalu dotičnog SP-a.. Hawkins koji zadnjih godinu dana igra snooker karijere.. A Asif?!? Jel se to jede? Previše enormna kvota da bih se uopće dvoumio!
Robertson - White J. 1 @1,35
Moćni Australac protiv Džimija, engleske snooker legende. Opet previsoka kvota po meni. Da je White u vrhuncu karijere, Robertson bi mu mogao samo čistit štapoveAli, nažalost, Džimijevi dani su prošli još 80-ih. Mislim da Neil ovo sutra rješava bez problema, možda mu i pokloni koji frejm, čisto iz poštovanja.
Stevens M. - Borg 1 @1,40
Ovo dodajem zato što znam koliko Matthew može bit neugodan, a za Borga, iskreno, nikad čuo!
Ako vam to nije dovoljno, a znam da nije, evo jedna zanimljivost od jučer:
2.9.2013.
Stevens - Doherty 5:1
2.9.2013. (malo kasnije)
Borg - Doherty 4:5
Ukupna kvota: 4,1769
Ispratio sam sve,javi obaveznobevanda4 je napisao/la: Pozdrav, javim za popodne ako se nađe koji par.
HazimK je napisao/la:Pozdrav
Za danas ....
Gl
dobro jeMoggiano je napisao/la:Drogheda-Sligo poluvrijeme ili kraj 1kvota 2.50
slovenija ili grcka peti par ko stvoreni za toLesnar je napisao/la:jeli Izrael siguran protiv Velike Britanije,treba mi 5.par ?
ne sluti, pasti ces ti na necemu drugomAdmir_Sa je napisao/la:svi mi koji cemo danas pasti na mirzi preko koševa![]()
ako nisi igro francuze protiv njemaca eto ,njemci su kante za nabijanjeLesnar je napisao/la:jeli Izrael siguran protiv Velike Britanije,treba mi 5.par ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.