Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

buja
Kontakt:

Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?

Post Postao/la buja » 20 dec 2009, 21:15

ma Grobari :mrgreen:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 20 dec 2009, 21:17

Ma dajte kakav HSV,Liver,Atletico,Barca...Prvo malo pogledajte bolje pa se javite...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 dec 2009, 21:20

steve-o je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Bez premca BBB-i
Respect
kako da ne :lol: dodje ih 500 na utakmice dinama i prave sranja gdje stignu :? pravi navijaci su od borussie dortmund, HSV-a liverpoola,atl madrida itd..
mislis na navijace atletica koje kace zastave nacisticke i racistiscki vredjaju roberto carlosa?? ako su to pravi navijaci, onda svaka cast frente-u :roll:
davno je to bilo :roll: nema tih navijaca i drzave koji nisu pravili ta sranja rasisticka hvala bogu toga je sve manje ..
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 20 dec 2009, 21:24

glavna navijacka skupina atletica, frente, ti je jos uvijek puna skinheadsa. pogledaj malo ko ide na gostovanja(od onih malo momaka sto krenu) atletica :roll:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 dec 2009, 21:25

Besiktasovi navijaci su najbolji... to ce svak priznat koji se malo razumumije u navijacki pokret 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 dec 2009, 21:27

[youtube][/youtube] ovo je do jaja !!!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 20 dec 2009, 21:35

rob do bagro je napisao/la:Besiktasovi navijaci su najbolji... to ce svak priznat koji se malo razumumije u navijacki pokret 8-)
Meni je u Turskoj nekako bolji ultrAslan...Cini mi se ko da bude vece grotlo... 8-)
Ali tesko je govoriti ovi su najbolji oni su najbolji...Ima tu puno dobrih grupa... :?

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 dec 2009, 21:39

rob do bagro je napisao/la:Besiktasovi navijaci su najbolji... to ce svak priznat koji se malo razumumije u navijacki pokret 8-)

navijači fenera ništa gori nisu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 dec 2009, 21:40

GoRaN je napisao/la:
Meni je u Turskoj nekako bolji ultrAslan...Cini mi se ko da bude vece grotlo... 8-)
Ali tesko je govoriti ovi su najbolji oni su najbolji...Ima tu puno dobrih grupa... :?
Naravno da je tesko reci,al cu ti samo reci da su najglasniji navijaci sto je izmjereno bilo ne znam tacno sad koliko decibela,pola navijackih skupina je ukralo pjesme od njih tako da mozes cuti njihove pjesme i kod drugih.
Imam za ultraslan respekt kao i za Kill For You.
Po meni su grci i turci glavno sto se tice scene, naravno nimalo ne umanjujem trud brazilaca i argentinaca 8-)

SMRT FASIZMU!!!

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 20 dec 2009, 21:45

rob do bagro je napisao/la:
GoRaN je napisao/la:
Naravno da je tesko reci,al cu ti samo reci da su najglasniji navijaci sto je izmjereno bilo ne znam tacno sad koliko decibela,pola navijackih skupina je ukralo pjesme od njih tako da mozes cuti njihove pjesme i kod drugih.
Imam za ultraslan respekt kao i za Kill For You.
Po meni su grci i turci glavno sto se tice scene, naravno nimalo ne umanjujem trud brazilaca i argentinaca 8-)
Ma znam to za decibele ali eto...Hvale se s tim na svakom koraku.... :roll:
To vecina nije ni mjerila ja mislim....Samo bi dodao da ima u Juznoj Americi i izvan Brazila i Argentine ludila...A u Evropi cjenim i Poljake...Nije zbog livada nego ima tu dosta kvaliteta i na tribini...I to ne samo u prvoj ligi...I naravno Balkan je uvijek bio zestok... 8-)
Kad kazem Balkan mislim na Yugu...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 dec 2009, 21:46

balkan ne zaostaje nista za svim tim skupinama ali eto...
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 20 dec 2009, 21:47

CRNI_SA je napisao/la:balkan ne zaostaje nista za svim tim skupinama ali eto...
Pa ne zaostaje stvarno...Slabo se cjenimo... 8-)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 dec 2009, 21:50

u Poljskoj su mi navijaci Lecha najdrazi, u Belgiji navijaci Briza imaju konstantu, trude se momci kako kod kuce tako i na strani, imaju sjajna gostovanja ako si ih jednom gledao priznat ces to.
Yuga naravno zestoka...u Srbiji su mi delije favoriti,u hrvatskoj sam prije gotivio BBB al vise su se raspali totalno

@Goran pratis li insajder?

SMRT FASIZMU!!!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 20 dec 2009, 21:50

najbolji su navijaci Borussie Dortmund
slika
slika
slika

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 dec 2009, 21:51

GoRaN je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:balkan ne zaostaje nista za svim tim skupinama ali eto...
Pa ne zaostaje stvarno...Slabo se cjenimo... 8-)
kod nas ti je uvijek bilo tudje sladje 8-) :roll:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 20 dec 2009, 21:53

rob do bagro je napisao/la:u Poljskoj su mi navijaci Lecha najdrazi, u Belgiji navijaci Briza imaju konstantu, trude se momci kako kod kuce tako i na strani, imaju sjajna gostovanja ako si ih jednom gledao priznat ces to.
Yuga naravno zestoka...u Srbiji su mi delije favoriti,u hrvatskoj sam prije gotivio BBB al vise su se raspali totalno
navijacka skupina koja je mozda i odradila najjaca gostovanja od sviju u europskim kupovima zadnje dvije sezone, to dovoljno govori o kvalitetu!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 20 dec 2009, 21:56

Respect
Kume, brate, samo jedan kriterijum bih volio da cujem na osnovu kojeg ovaj zaključak? BBB su, gledajuci navijace velike cetvorke, bili uvijek predmet sprdnje i to je bilo uvijek rutinsko gostovanje. Pjesme nemaju, koreogafije, brojnost..Gledajuci velicinu grada ( jedina grupa su u ZG), uspjehe kluba ( ipak su ubjedljivo najvise titula uzeli u HRV)..Ma da ne nabrajam, stvarno mislim da su BBB sve osim najbolje navijacke grupe, gledajuci kako podrucj Hrvatske, tako i u okruženju. Ako identifikujes kvalitet grupe sa sranjim koje prave, to je definitivno kiks. Naravno, ovo je sve moje mišljenje. Možda si u pravu, možda ne, ovo je samo moja konstatacija.
I da, definitivno naši navijači ( bivša Juga), definitivno imaju sa čim da se ponose i "u trku da idu". Naravno, za mene, odgovor na tematsko pitanje je "Cigani" :twisted:
Zadnja izmjena: Grad je nas DS, dana/u 20 dec 2009, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 20 dec 2009, 22:00

rob do bagro je napisao/la:u Poljskoj su mi navijaci Lecha najdrazi, u Belgiji navijaci Briza imaju konstantu, trude se momci kako kod kuce tako i na strani, imaju sjajna gostovanja ako si ih jednom gledao priznat ces to.

@Goran pratis li insajder?
A ne pratim nemam B92 a konekcija mi je u k...Eto kad hocu da vidim neki klip odem na kafu i poslije ga pregledam... :oops:
A u poljskoj nemam bas favorita svi su mi dragi...U Belgiji nekako gotivim Standard...U Srbiji Grobari iako ne umanjujem kvalitet Delija i simpaticni su mi oni TB iz Zemuna a UF postujem... :lol:
U Hrvatskoj Torcida mi je najmocnija i nekad Armada ali su sad slabi...A ne volim Kohortu nikako...I gajim simpatije prema Varvarima moram priznat... 8-)
U zadnje vrijeme sam vidjao lijepih klipova i iz madjarske... :o
Ali na Gate 7 svrsavam redovno... :lol: :P
Jedino nisam bas obozavatelj ovih stevievih casualaca... :mrgreen:
I ovi Svicarci i austrijanci su me pozitivno iznenadili.... :geek:

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 20 dec 2009, 22:01

Grad je nas DS je napisao/la:
Respect
Kume, brate, samo jedan kriterijum bih volio da cujem na osnovu kojeg ovaj zaključak? BBB su, gledajuci navijace velike cetvorke, bili uvijek predmet sprdnje i to je bilo uvijek rutinsko gostovanje. Pjesme nemaju, koreogafije, brojnost..Gledajuci velicinu grada ( jedina grupa su u ZG), uspjehe kluba ( ipak su ubjedljivo najvise titula uzeli u HRV)..Ma da ne nabrajam, stvarno mislim da su BBB sve osim najbolje navijacke grupe, gledajuci kako podrucj Hrvatske, tako i u okruženju. Ako identifikujes kvalitet grupe sa sranjim koje prave, to je definitivno kiks. Naravno, ovo je sve moje mišljenje. Možda si u pravu, možda ne, ovo je samo moja konstatacija.
u potpunosti se slazem.. vazda prave neka sr*nja.. i mislim da ako vole svoj klub ne bi im tolike probleme napravili.. po meni 0, sto se tice navijackih udruzenja..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 20 dec 2009, 22:08

GoRaN je napisao/la: A ne pratim nemam B92 a konekcija mi je u k...Eto kad hocu da vidim neki klip odem na kafu i poslije ga pregledam... :oops:
A u poljskoj nemam bas favorita svi su mi dragi...U Belgiji nekako gotivim Standard...U Srbiji Grobari iako ne umanjujem kvalitet Delija i simpaticni su mi oni TB iz Zemuna a UF postujem... :lol:
U Hrvatskoj Torcida mi je najmocnija i nekad Armada ali su sad slabi...A ne volim Kohortu nikako...I gajim simpatije prema Varvarima moram priznat... 8-)
U zadnje vrijeme sam vidjao lijepih klipova i iz madjarske... :o
Ali na Gate 7 svrsavam redovno... :lol: :P
Jedino nisam bas obozavatelj ovih stevievih casualaca... :mrgreen:
I ovi Svicarci i austrijanci su me pozitivno iznenadili.... :geek:
to je lifestyle takav 8-) . sto nevolis kohortu? znam da su manja skupina, al vidim da stalno se trude da povecaju brojnost i uvijek probaju da poboljsaju svoj tifo ;)

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: soxx i 1 gost.