OTNYS_YNWA je napisao/la:Aspas asistenciju koja je Liverpoolu donijela 3 boda, te igrao svaki put kada je Sturidge zabijao. Pisam se na Bonyeva 4 gola kada su na dnu tabele. Prci l' te Prosvjetitelj?

Odlazak jednog igrača iz ekipe najbolje se ocjenjuje po ekipi iz koje je došao. Pogledajmo gdje se Vitesse sada u odnosu na prošlu sezonu a gdje je Celta. Aspas veoma nedostaje Celti. Ne mogu nikako bez njega.
Ne možeš nikako porediti njih dvojicu još uvijek ali ti se zalijećeš. Bony je imao mnogo manju minutažu i čak nije prošao pripreme sa njima, ali ga to nije spriječilo da pokaže zbog čega je doveden. Doduše, Aspas je imao prekrasnu asistenciju.
Pa sta ocekivati od ogranicenog momka? Ogranicen ko saksija.
Svaka čast.
Rizo nije u pravu.
Porediti klasicnog napadaca sa igracem kao Aspas koji radi odlicno ono sto se trazi od njega je veoma cudno.
Najzad sto ne spomenes Hendersona kad vec spominjes statistiku Bony 4,2 a Henderson 0,0.
De Allaha ti vise skini nam se svima sa ***** sa svojim statistikama jer ih gledas jednodimenzionalno.
Ja tek došao sa posla, 3 sata nisam bio blizu kompa i pogledaj stranicu iza ko je počeo o kome pričati. Ja nikog nisam spomenuo. Čak ne znam ni šta se dešavalo u ova zadnja 3 sata a imam šta vidjeti na temi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).