Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Izuzetno disciplinovan prelazni rok. Svaka čast za Rodgersa. Disciplina u svakom segmentu vođenja kluba; transferi, igra, taktika, analiza... Svaka čast Brendane 

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Dobro se ovo na kraju zavrsi. Znaci dovedeno 8 igraca. Fino, sad nek to Rodgers poslozi i ko zna sta ova sezona donosi
Ovaj Borini će do kraja karijere zaigrati za svaki tim u PL
.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ide Borini na 15+ golova!
Ma ja nekako mislim da će on vremenom postati WC napadač.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ide Borini na 15+ golova!
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
David Anderson @MirrorAnderson 1m
Fabio Borini's loan move to Sunderland is finally confirmed by Liverpool. Reds say all business now done.
Mislim da smo s transferima zavrsili, osim igraca koji bi u Championship.
Fabio Borini's loan move to Sunderland is finally confirmed by Liverpool. Reds say all business now done.
Mislim da smo s transferima zavrsili, osim igraca koji bi u Championship.
-
- Kontakt:
Breaking News: ''Liverpools bid for the turkish lad Adra Turan is accepted.''
De ba ne serishereWillpower je napisao/la:Breaking News: ''Liverpools bid for the turkish lad Adra Turan is accepted.''

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
shereWillpower je napisao/la:Breaking News: ''Liverpools bid for the turkish lad Adra Turan is accepted.''

Da, evo rekose da su prihvatili i za Matu ponudu...shereWillpower je napisao/la:Breaking News: ''Liverpools bid for the turkish lad Adra Turan is accepted.''

A i Munian je vidjen u blizini Mellwooda :ugeek:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jesil to napravio poseban account da trolaš raju?shereWillpower je napisao/la:Breaking News: ''Liverpools bid for the turkish lad Adra Turan is accepted.''
- the scouser
- Kontakt:
S obzirom da su protiv Palacea utakmicu počeli propali talenat Wickham i onaj Koreanac Jin ili kako već, a di Canio preferira čini se 4-4-2, Borini bi morao igrati u prvoj sa Fletcherom. Za njega je ovo make it or break it sezona.nummaLFCŽ je napisao/la:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Liverpool je uradio odlican posao, ciljano je doveo igrace. Istina nije ispunio zelje svih forumasa koji su u veliki klub gurali razne polovnjake, ali i ovo je dobro.Najvaznije da se i klupa fino popunila.
Iskreno nadam se da ce doci i Turan ima u njemu hljeba.
P.S. Cestitam ŠEFU na odlicnoj taktici protiv Uniteda

-
- Kontakt:
lol1L8F9C2 je napisao/la:na odlicnoj taktici
Breaking news:Herrera snubs United couse Liverpool want to sign him
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 02 sep 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slazem se, posebno mi je drago sto tim nije 'pojacala' buranija kao sto je Bony, Ericsen,..1L8F9C2 je napisao/la:Liverpool je uradio odlican posao, ciljano je doveo igrace. Istina nije ispunio zelje svih forumasa koji su u veliki klub gurali razne polovnjake, ali i ovo je dobro.Najvaznije da se i klupa fino popunila.
Ovaj ljetni prijelazni rok i prosli . Razlika ko nebo i zemlja . Mi smo ovako ko navijaci Arsenala cekali Dempseya i na kraju pojeli **** . Ovako je bolje , klub je organizovan , sve se odradilo na vrijeme , ide na bolje definitivno .
Hoce da mu zapjevaju ?Otelo je napisao/la:Breaking news:Herrera snubs United couse Liverpool want to sing him

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.