Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2013, 22:40

Dok oni nas zezaju za Carrolla i slicne to je u redu al cim neki scouser sta kaze protiv drugih u sali odmah se citav EPL podforum dize i zali se na provociranje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 02 sep 2013, 22:46

Desmond je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Koji si ti napaceni jadnik desmond, covjek da ne povjeruje :oops:
Što shvatate ovo toliko ozbiljno? Meni je sasvim normalno da se neko smije glupim potezima Liverpoola, kojih je bilo itekako mnogo i da nas se ovdje prca. Tako mi je normalno da se ja naslađujem vašim "mukama". Vrijeđanje na ličnoj osnovi apsolutni je višak ;)
Arsenal ti bolan danas iz usta ne izlazi, hajde mi reci sta si pokusavo sa onom obradom stranice u pejntu, za zezanje sam uvijek raspolozen i nemam problema s tim, samo me **** ta tvoja opsjednutost Arsenalom, ufol ti nesto lozis, imas ti ba dovoljno problema i u svom dvoristu, odmori malo od Arsenala
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 sep 2013, 22:46

ovo je bio problem od pocetka Shay Given. Villa want LFC to pay all of his wages.LFC won't do it.

bolje je ovako....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 sep 2013, 22:47

Slijede Big news for Liverpool na sky SSN-u., da vidimo sta je :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 02 sep 2013, 22:49

gaston je napisao/la:Slijede Big news for Liverpool na sky SSN-u., da vidimo sta je :D
daj link ako nije frka :D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 sep 2013, 22:50

Vjerovatno prenose Suarezovu izjavu da ostaje u klubu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 sep 2013, 22:50

Nisam upratio da je neko postavio, pa evo vam pravo dobri klipovi najnovijih pojačanja.
Mosesa znate, on vam ne treba :mrgreen:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 sep 2013, 22:51

amer991 je napisao/la:
gaston je napisao/la:Slijede Big news for Liverpool na sky SSN-u., da vidimo sta je :D
daj link ako nije frka :D
Zaboravite, big news su bile da nema big news :lol: :lol: :mrgreen: Ugl. zavrseno je sa transferima, ali onaj novinar za Liverpool govori kao nikad se ne zna do 00:00 ;)

http://www.sportlemon.tv/20130902/vv522 ... 33794.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 02 sep 2013, 22:51

bega_afc je napisao/la:
Desmond je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Koji si ti napaceni jadnik desmond, covjek da ne povjeruje :oops:
Što shvatate ovo toliko ozbiljno? Meni je sasvim normalno da se neko smije glupim potezima Liverpoola, kojih je bilo itekako mnogo i da nas se ovdje prca. Tako mi je normalno da se ja naslađujem vašim "mukama". Vrijeđanje na ličnoj osnovi apsolutni je višak ;)
Arsenal ti bolan danas iz usta ne izlazi, hajde mi reci sta si pokusavo sa onom obradom stranice u pejntu, za zezanje sam uvijek raspolozen i nemam problema s tim, samo me **** ta tvoja opsjednutost Arsenalom, ufol ti nesto lozis, imas ti ba dovoljno problema i u svom dvoristu, odmori malo od Arsenala
Nisam ja opsjednut ni Liverpoolom, a kamoli Arsenalom. Prvi put kako sam na forumu uopšte otvaram temu nekog drugog kluba osim Liverpoola. Danas mi je to interesantno i to je to. Pa danas su na vašoj temi svi sa ovog foruma. Neki vas lože, neki zezaju, neki podržavaju... Svima ste danas interesantni. A kad se zbog moje zezancije neko iznervira, ovako kao ti, znam da sam postigao cilj. :D
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 02 sep 2013, 22:55

big news da smo zavrsili sa transferima ovo ljeto :D
LIVERPOOL FC

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 sep 2013, 22:56

Ma za nas je rok zavrsen, islo se po velika pojacanja, triput, nisu dosli zbog evidentnog razloga i nema dalje rasprave.

Ove sezone izvuci max, kao sto se vec izvlaci u ova tri kola. Brendan svakoj tekmi vrlo zrelo pristupa za sada, uopste tim ne gresi kao prosle sezone, ne vidim onaj mentalni pad u nastavku igre kakav je bio prisutan ranije, sem protiv Notts Countya, ali to cu okarakterisati kao spustanje gasa, i potcenjivanje protivnika.

Nadam se da ce odbrana koja je dosla pomoci, takodje ocekujem dosta od Mosesa, da se rastereti brazilski genije, i videcemo od cega je Sakho, mada posle one partije Skrtela, nije u redu da mu se i u sledecem kolu ne da sansa. Toure, Sakho, Agger, Ilori, Skrtel, od slabe odbrane, odjednom imamo sjajnu rotaciju tu. Sjajna rotacija u napadu, samo je vezni taj koji je najvise slab.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 02 sep 2013, 22:56

Sad je Ayre poslao poruku voditelju Sky-a da smo mi svoje završili :lol: :lol: :lol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2013, 22:57

Jao vijesti :lol: :lol: :lol:

U sta se ja uvali :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 sep 2013, 22:57

Slobodno mozete na spavanje, Ian Ayre upravo izjavio da je gotovo sa transferima za nas i da su prezadovoljni sa obavljenim poslom, to ukljucuje trasfere kao i cuvanje Suareza 8-) 8-) Laku noc svima, jedna od najboljih "Ludnica" za nas 8-)

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 02 sep 2013, 22:59

Ovako je najopasnije,zatišje pred buru :D

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 02 sep 2013, 22:59

Sad procita poruku u kojoj kao Ayre govori da smo zadovoljni sa dosad odradjenim, tj. sa 7 igraca koje smo do sad doveli i da nece doci vise niko. Poprilicno miran Deadline Day za Liverpool, mislim potpisala su tri igraca, ali za njih se znalo vec tri dana da potpisuju. Lijepo je biti navijac Liverpoola danas :)

slika

:D

Edit:

Evo upravo je potvrdjena posudba Borinija u Sunderland.

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... sunderland
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 sep 2013, 23:02

Nadmasili su moja ocekivanja sto se tice transfera...Za cudo Bozije smo poceli i zavrsili na vrijeme :) Nadam se da ce se isplatiti dovedeni igraci, tek cemo vidjeti jesu li prava pojacanja :)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 sep 2013, 23:02

Ja ne odustajem od Mate! :lol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2013, 23:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ne odustajem od Mate! :lol:
Ni ja :D

Ajde Ayre dovedi bilo koga :P

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 02 sep 2013, 23:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ne odustajem od Mate! :lol:
hahhah ma dok traje transfer rok ne odustajem ni ja vala,potajno se nadam i vjerujem u friendship između mou-a i brendona :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.