Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Dok oni nas zezaju za Carrolla i slicne to je u redu al cim neki scouser sta kaze protiv drugih u sali odmah se citav EPL podforum dize i zali se na provociranje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Arsenal ti bolan danas iz usta ne izlazi, hajde mi reci sta si pokusavo sa onom obradom stranice u pejntu, za zezanje sam uvijek raspolozen i nemam problema s tim, samo me **** ta tvoja opsjednutost Arsenalom, ufol ti nesto lozis, imas ti ba dovoljno problema i u svom dvoristu, odmori malo od ArsenalaDesmond je napisao/la:Što shvatate ovo toliko ozbiljno? Meni je sasvim normalno da se neko smije glupim potezima Liverpoola, kojih je bilo itekako mnogo i da nas se ovdje prca. Tako mi je normalno da se ja naslađujem vašim "mukama". Vrijeđanje na ličnoj osnovi apsolutni je višakbega_afc je napisao/la:Koji si ti napaceni jadnik desmond, covjek da ne povjeruje
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Ponos Torina
- Kontakt:
ovo je bio problem od pocetka Shay Given. Villa want LFC to pay all of his wages.LFC won't do it.
bolje je ovako....
bolje je ovako....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Slijede Big news for Liverpool na sky SSN-u., da vidimo sta je 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
daj link ako nije frkagaston je napisao/la:Slijede Big news for Liverpool na sky SSN-u., da vidimo sta je

- the scouser
- Kontakt:
Vjerovatno prenose Suarezovu izjavu da ostaje u klubu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nisam upratio da je neko postavio, pa evo vam pravo dobri klipovi najnovijih pojačanja.
Mosesa znate, on vam ne treba
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mosesa znate, on vam ne treba

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Zaboravite, big news su bile da nema big newsamer991 je napisao/la:daj link ako nije frkagaston je napisao/la:Slijede Big news for Liverpool na sky SSN-u., da vidimo sta je

http://www.sportlemon.tv/20130902/vv522 ... 33794.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nisam ja opsjednut ni Liverpoolom, a kamoli Arsenalom. Prvi put kako sam na forumu uopšte otvaram temu nekog drugog kluba osim Liverpoola. Danas mi je to interesantno i to je to. Pa danas su na vašoj temi svi sa ovog foruma. Neki vas lože, neki zezaju, neki podržavaju... Svima ste danas interesantni. A kad se zbog moje zezancije neko iznervira, ovako kao ti, znam da sam postigao cilj.bega_afc je napisao/la:Arsenal ti bolan danas iz usta ne izlazi, hajde mi reci sta si pokusavo sa onom obradom stranice u pejntu, za zezanje sam uvijek raspolozen i nemam problema s tim, samo me **** ta tvoja opsjednutost Arsenalom, ufol ti nesto lozis, imas ti ba dovoljno problema i u svom dvoristu, odmori malo od ArsenalaDesmond je napisao/la:Što shvatate ovo toliko ozbiljno? Meni je sasvim normalno da se neko smije glupim potezima Liverpoola, kojih je bilo itekako mnogo i da nas se ovdje prca. Tako mi je normalno da se ja naslađujem vašim "mukama". Vrijeđanje na ličnoj osnovi apsolutni je višakbega_afc je napisao/la:Koji si ti napaceni jadnik desmond, covjek da ne povjeruje

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- Carragher23
- Kontakt:
Ma za nas je rok zavrsen, islo se po velika pojacanja, triput, nisu dosli zbog evidentnog razloga i nema dalje rasprave.
Ove sezone izvuci max, kao sto se vec izvlaci u ova tri kola. Brendan svakoj tekmi vrlo zrelo pristupa za sada, uopste tim ne gresi kao prosle sezone, ne vidim onaj mentalni pad u nastavku igre kakav je bio prisutan ranije, sem protiv Notts Countya, ali to cu okarakterisati kao spustanje gasa, i potcenjivanje protivnika.
Nadam se da ce odbrana koja je dosla pomoci, takodje ocekujem dosta od Mosesa, da se rastereti brazilski genije, i videcemo od cega je Sakho, mada posle one partije Skrtela, nije u redu da mu se i u sledecem kolu ne da sansa. Toure, Sakho, Agger, Ilori, Skrtel, od slabe odbrane, odjednom imamo sjajnu rotaciju tu. Sjajna rotacija u napadu, samo je vezni taj koji je najvise slab.
Ove sezone izvuci max, kao sto se vec izvlaci u ova tri kola. Brendan svakoj tekmi vrlo zrelo pristupa za sada, uopste tim ne gresi kao prosle sezone, ne vidim onaj mentalni pad u nastavku igre kakav je bio prisutan ranije, sem protiv Notts Countya, ali to cu okarakterisati kao spustanje gasa, i potcenjivanje protivnika.
Nadam se da ce odbrana koja je dosla pomoci, takodje ocekujem dosta od Mosesa, da se rastereti brazilski genije, i videcemo od cega je Sakho, mada posle one partije Skrtela, nije u redu da mu se i u sledecem kolu ne da sansa. Toure, Sakho, Agger, Ilori, Skrtel, od slabe odbrane, odjednom imamo sjajnu rotaciju tu. Sjajna rotacija u napadu, samo je vezni taj koji je najvise slab.
Sad je Ayre poslao poruku voditelju Sky-a da smo mi svoje završili

Jao vijesti
U sta se ja uvali

U sta se ja uvali

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Slobodno mozete na spavanje, Ian Ayre upravo izjavio da je gotovo sa transferima za nas i da su prezadovoljni sa obavljenim poslom, to ukljucuje trasfere kao i cuvanje Suareza
Laku noc svima, jedna od najboljih "Ludnica" za nas 

Ovako je najopasnije,zatišje pred buru 

Sad procita poruku u kojoj kao Ayre govori da smo zadovoljni sa dosad odradjenim, tj. sa 7 igraca koje smo do sad doveli i da nece doci vise niko. Poprilicno miran Deadline Day za Liverpool, mislim potpisala su tri igraca, ali za njih se znalo vec tri dana da potpisuju. Lijepo je biti navijac Liverpoola danas

Edit:
Evo upravo je potvrdjena posudba Borinija u Sunderland.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... sunderland

Edit:
Evo upravo je potvrdjena posudba Borinija u Sunderland.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... sunderland
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- reds_forever
- Kontakt:
Nadmasili su moja ocekivanja sto se tice transfera...Za cudo Bozije smo poceli i zavrsili na vrijeme
Nadam se da ce se isplatiti dovedeni igraci, tek cemo vidjeti jesu li prava pojacanja 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja ne odustajem od Mate! 

Ni jaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ne odustajem od Mate!

Ajde Ayre dovedi bilo koga

hahhah ma dok traje transfer rok ne odustajem ni ja vala,potajno se nadam i vjerujem u friendship između mou-a i brendonaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ne odustajem od Mate!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.