FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

cappy
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la cappy » 19 dec 2009, 19:24

Jos je prerano govoriti o tekmi.. ali vidim opet potcjenjivanje Intera kao da su dobili macabi.,a zna se ko je gigant za razliku od jucerasnjeg Chelsea...ko se ima pravo nadati, i kome je nada kao utjeha? Mozda vama jer kad ispadnete znacete od koga ste ispali...i mozete se tjesiti time :mrgreen:

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 19 dec 2009, 21:41

WindOfChange je napisao/la:
cappy je napisao/la:Jos je prerano govoriti o tekmi.. ali vidim opet potcjenjivanje Intera kao da su dobili macabi.,a zna se ko je gigant za razliku od jucerasnjeg Chelsea...ko se ima pravo nadati, i kome je nada kao utjeha? Mozda vama jer kad ispadnete znacete od koga ste ispali...i mozete se tjesiti time :mrgreen:
. Daleko od toga, ti činjenice smatraš potcjenjivanjem ?! Da kažem da Inter zaslužuje pobjedu i da će proći - to bi bilo navlačenje omota - ne bih sebi to dopustila . Chelsea je bolji . Daleko , sada . Inter je stariji, što ne mora da znači i da je iskusniji , ali moglo bi . Ima Mourinha , čovjeka kojeg ja izuzetno cijenim i volim, ali nebitno to sada . On nas poznaje i to bi mogla biti prednost . Ali, Ancelotti je izmjenio stvari, možda naizgled to ne vidiš - ali jeste ! Da li je potrebna diplomatija da bi se stvorio rezultat - nije ! Ali jeste filozofija . :D Oni ako ubijede sebe da imaju šanse, to je dobro za njih . Chelsea uvijek izgubi kad protivnika ne smatra dovoljno dobrim . Inter to jeste . Oni su dostojanstveni, ali to je jednostavna stvar - Italija ! I Ancelotti ima iskustva sa Italijanima, prema tome to ne mora ništa da znači . Kraj ! Nemoj se nadati, i nemoj vjerovati - nego posmatraj - i podrazumijevaj ono u šta vjeruješ . Možda nas tako i dobijete ! :mrgreen:

Ko zasluzuje prolaz sad iz ove perspektive neznamo..Tek poslije prvih 90 minuta na Meazzi bice dosta toga poznato...Chelsea daleko bolji od Intera? :o ...ne bih se slozio jer gledajuci igracki kadar oba kluba ne vidim neke 'nadmocnosti'..,a i cinjenice govore da oba kluba su superiorna u prvenstvima, znaci tu su negdje...eh sad ne bih volio uporedjivati Premiership i Serie A... Da bi se osvojila liga prvaka moraju se pobjedjivati najjaci od samog pocetka..ko prodje ovo bice glavni favorit za osvajanje..Ja hocu li vjerovati u prolaz nije bitno jer s tim necu uticati na tekmu..to je igracima (naj)bitnije Pozzz ;-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 dec 2009, 00:23

koliko je Inter superioran se vidjelo na nou campu....druga stvar u italiji nije tesko biti superioran kad su milan juventus pali na niske grane...bgm tesko ce te dalje od osminefinala....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 20 dec 2009, 00:24

Saurman je napisao/la:koliko je Inter superioran se vidjelo na nou campu....druga stvar u italiji nije tesko biti superioran kad su milan juventus pali na niske grane...bgm tesko ce te dalje od osminefinala....
ovo je prvi put da se slažem s tobom iako mi je inter najdraži talijanski klub
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 20 dec 2009, 15:29

[quote="Saurman"]koliko je Inter superioran se vidjelo na nou campu....druga stvar u italiji nije tesko biti superioran kad su milan juventus pali na niske grane...bgm tesko ce te dalje od osminefinala....[/

. Reci mu, ja ne znam tako jednostavno kao ti ! ;)
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 20 dec 2009, 16:00

Saurman je napisao/la:koliko je Inter superioran se vidjelo na nou campu....druga stvar u italiji nije tesko biti superioran kad su milan juventus pali na niske grane...bgm tesko ce te dalje od osminefinala....[/

sto se lozite na ovog MASKIRANOG pa na topicu chelsea pise kako ce im zabari doci glave , ovdje pise da mi necemo proci , tip dodje da malo s.e.r.e . a ako se neko zakaci njemu dobro , ignorisite lika i njegova strucna misljenja

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 dec 2009, 16:31

Wolverine je napisao/la:Prvaci ce biti ove godine. ne zbog vlastite kvalitete, vec prvenstveno zbog slabe konkurencije u italiji.

nemam nista protiv tog tima, ustvari dragi su mi. ali oni zaostaju svjetlosnim godinama za Barcom, Chelsijem i Unitedom.
kao sto sam rekao jednom. i dalje stojim iza toga, mada cu navijati za Inter protiv Chelsea.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 20 dec 2009, 16:45

prednost chealsea je uzvratna utakmica u londonu , ja ne vidim koje su jos prednosti , da su trenutno u boljoj formi , vjerovatno jesu ali tekma je tek za 2 mjeseca a inter jos uvijek slaze tim , na pocetku ove sezone mourinho je rekao da timu u koji dodje 5 novih igraca treba godina da se upotpunosti upoznaju i uigraju , a da ce on kao vrhunski trener to napraviti za pola godine , u naredna 2 mjeseca ce inter podizati formu u to budite sigurni , a slicna stvar bi se mogla desiti i kod reala i bayerna

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 dec 2009, 17:41

materazzi je napisao/la:
Saurman je napisao/la:koliko je Inter superioran se vidjelo na nou campu....druga stvar u italiji nije tesko biti superioran kad su milan juventus pali na niske grane...bgm tesko ce te dalje od osminefinala....[/

sto se lozite na ovog MASKIRANOG pa na topicu chelsea pise kako ce im zabari doci glave , ovdje pise da mi necemo proci , tip dodje da malo s.e.r.e . a ako se neko zakaci njemu dobro , ignorisite lika i njegova strucna misljenja
kad sam rekao da ce im zabari doci glave to je bila šala..stvarnost je nesto sasvim drugo a to je da je chelsea jaci 3x od internista sto ce te i vidjeti..samo lagano :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 20 dec 2009, 20:37

kad sam rekao da ce im zabari doci glave to je bila šala..stvarnost je nesto sasvim drugo a to je da je chelsea jaci 3x od internista sto ce te i vidjeti..samo lagano :D[/quote]

ma obali ga malo!!!i manchester je 6 puta jaci od fulhama,a ovi ih razvalili ko siroce napolitanku!!!Fudbal je cudo!!!!Ne znam sto si toliko ubijedjen da ce chelsea razvalit intera!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 20 dec 2009, 22:42

1:0... da nisam promasio villarreal x ... sad bi mi inter donio pare :mrgreen:

Cestitke.. samo nek se bjezi Bianconerima
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 21 dec 2009, 16:06

ja sam promasio juve , ali jbg kad vec nisam pogodio kladionicu onda je bolje sto je izgubio nego da je x ostalo

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 dec 2009, 09:08

Havijer Zaneti postavio je nesvakidašnji rekord u italijanskom fudbalu, pošto je za Inter iz Milana u 2009. godini odigrao sve prvenstvene utakmice.

Iskusni 36. godišnji defanzivac bio je u startnoj postavi italijanskog šampiona na svim prvenstvenim mečevima i svaku utakmicu je odigrao do poslednjeg sudijskog zvižduka. Zaneti je u ovoj kalendarskoj godini odigrao svih 38 prvenstvenih minuta i na terenu je prveo 3.420 minuta.

Zaneti je bio redovan i na ostalim mečevima u Interovom timu, pa je u 2009. godini, ne izostavši sa terena ni jedan minut, odigrao svih 50 utakmica Intera u domaćim i medjunarodnim takmičenjima.

U italijanskom šampionatu na svim utakmicama u 2009. godini nastupio je i napadač Kijeva Serdjo Pelisije, ali on, za razliku od Zanetija, nije sve mečeve odigrao od prvog do poslednjeg minuta.
B92

Dovoljno je samo reći, jedan je kapiten.

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 22 dec 2009, 11:01

Postavlja se pitanje zasto ce Chelsea proci Intera i zasto je Chelsea bolja ekipa.
Ima li ista sto ukazuje na to da bi Inter mogao proci? Kao sampioni Italije igraju ligu prvaka i gube od timova kao sto su Werder, Valencia, od klubova s Cipra, Grcke, muku muce sa rusima, ukrajincima......
Nista nije nemoguce, ali Inter u ovom trenutku nije medju klubovima koji pretenduju da budu na krovu Evrope, talijanski nogomet je u krizi, trebace dosta vremena da se vrate na staro.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 22 dec 2009, 19:11

po cemu je to chealse bolji od intera , čeh nije nista bolji od cesara od onog sudara to vise nije isti onaj golman ima gresaka i nesigurnosti , stoperi terry je ok ali drugi uvijek bude problem vec su stariji i sporiji ,sa luciom , samuelom , cordobom, chivuom , materazziem , mozemo uvijek naci 2 koja su u formi , bekovi maicon najbolji desni bek svijeta , cole je bolji od naseg lijevog beka , u vezi imate veliku kvalitetu u esienu i lampardu , ostali su dobri ali nisu nikakva extra klasa , mi u vezi imamo snajidera , cambiasa, zanetija , stankovica , u napadu imate drogbu koji ako nema lopte u prostor i kontre moze skakati i jedino tako biti opasan jer je losiji tehnicar recimo od ettoa , anelka strasan napadac ako mu ostavis malo prostora ali ako ga dobro i cvrsto markiras brzo se izgubi i nestane na terenu , milito ima skok borbenost i neke cudne suteve koji ulaze u mrezu trenutno je i prvi strijelac intera , balotteli koliko ga god mrzili pljuvali po njemu veliki talent i sad vec bolji od kalua , nadati se da ce bar jos jedan od ove dvojice napadaca sa krila quaresma ili mancini doci u formu , a da i ne dovedemo pojacanja dakle napadaca , veznjaka ili desnog beka u svakom slucaju cemo se uigrati i biti puno bolji kao tim.Sa mourinhom smu u velikoj prednosti jer on zna sve kvalitete najvaznijih igraca chealsea , čeha , terrya , lamparda , drogbe ali isto tako zna i sve njihove mane i probleme i to ce sigurno znati iskoristiti , po meni bice to cvrste utakmice sa puno taktike u kojoj ce na kraju inter proci medju 8 najboljih

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 dec 2009, 19:32

trebevic je napisao/la:Postavlja se pitanje zasto ce Chelsea proci Intera i zasto je Chelsea bolja ekipa.
Ima li ista sto ukazuje na to da bi Inter mogao proci? Kao sampioni Italije igraju ligu prvaka i gube od timova kao sto su Werder, Valencia, od klubova s Cipra, Grcke, muku muce sa rusima, ukrajincima......
Nista nije nemoguce, ali Inter u ovom trenutku nije medju klubovima koji pretenduju da budu na krovu Evrope, talijanski nogomet je u krizi, trebace dosta vremena da se vrate na staro.
vi ste ko veci klub od valencie ili werdera :o :shock: imate samo vise para nista vise ;) a inter prolazi bez problema chelsea , nije chelsea tako jak kao sto neki misle ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 22 dec 2009, 21:08

Pipita je napisao/la:
Mister No je napisao/la:Havijer Zaneti postavio je nesvakidašnji rekord u italijanskom fudbalu, pošto je za Inter iz Milana u 2009. godini odigrao sve prvenstvene utakmice.

Iskusni 36. godišnji defanzivac bio je u startnoj postavi italijanskog šampiona na svim prvenstvenim mečevima i svaku utakmicu je odigrao do poslednjeg sudijskog zvižduka. Zaneti je u ovoj kalendarskoj godini odigrao svih 38 prvenstvenih minuta i na terenu je prveo 3.420 minuta.

Zaneti je bio redovan i na ostalim mečevima u Interovom timu, pa je u 2009. godini, ne izostavši sa terena ni jedan minut, odigrao svih 50 utakmica Intera u domaćim i medjunarodnim takmičenjima.

U italijanskom šampionatu na svim utakmicama u 2009. godini nastupio je i napadač Kijeva Serdjo Pelisije, ali on, za razliku od Zanetija, nije sve mečeve odigrao od prvog do poslednjeg minuta.
B92

Dovoljno je samo reći, jedan je kapiten.
:roll: :roll:
Neki problem?!?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 dec 2009, 21:17

Pa sta ako gube od Valencie i Werdera!To su velikani evropskog fudbala!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 dec 2009, 23:51

INTEROV trener Jose Mourinho priznao je kako mu nije draga zimska stanka u talijanskoj nogometnoj ligi i kako mu nedostaju božićne utakmice Premier lige.

Iako se mnogi menadžeri u engleskoj ligi žale na zgusnuti raspored, kontroverznom Portugalcu on uopće nije smetao dok je bio trener Chelseaja.

"Za mene su utakmice oko Božića bila apsolutno sjajne, stadioni puni djece, obitelji...", rekao je Mourinho za talijanski Sky Sport.

Dok se u Premier ligi igraju redovna kola dan nakon Božića, te 28. prosinca, u Italiji traje stanka sve do 6. siječnja, što je Mourinhu očito previše.

"Nogomet mi nedostaje čak i u tako kratkom razdoblju", zaključio je Portugalac.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 24 dec 2009, 11:23

pandev dobio raskid ugovora sa laziem , a posto je toni potpisao za romu treba ocekivati da ce pandev doci tj. vratiti se u inter

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.