Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Toure, Alberto, Mignolet, Aspas, Sakho, Ilori, Moses = TO JE TO LJUDI 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Gledaju sky sports i smiju se WengeruCarlo je napisao/la:Gareth Jones @photogareth 5m
Just now Brendan Rodgers with Kenny Dalglish at Billy Shankly 100th birthday dinner @livechonews #lfc #liverpool http://twitpic.com/dbn80g" onclick="window.open(this.href);return false;

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
vi se onda nadajte a ja odo na miru da spavam jer znam da niko nece docithe scouser je napisao/la:Di Maria ima i talijansko državljanstvo, a Yarmolenko je redovan u reprezentaciji, pa to ne bi trebao biti problem. Iako se nadam da neće nijedan od njih dvojice doći, nakon što se Mata toliko puta spomenuo, porasli su mi apetiti
You are someone else I am still right here
Dovoljno je interesantno u Arsenalu i na njihovoj temi da se isplati ostati budan.fera je napisao/la:vi se onda nadajte a ja odo na miru da spavam jer znam da niko nece docithe scouser je napisao/la:Di Maria ima i talijansko državljanstvo, a Yarmolenko je redovan u reprezentaciji, pa to ne bi trebao biti problem. Iako se nadam da neće nijedan od njih dvojice doći, nakon što se Mata toliko puta spomenuo, porasli su mi apetiti
Arsenal can't confirm the signing because they can't find the Ö on the keyboard.

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Ne mora niko ni doci. Mislim da imamo dovoljno igraca do januarskog prelaznog roka pa maozda cak i za cijelu sezonu ukoliko se ne daj Boze povrijedi neki od glavnih igraca.
Bolje sacuvati lovu pa dobro procijeniti a ne se zalijetati pa dovesti flopa...
Mene je nekako najvise strah da se ne povrijedi Kutinjo jer nemamo bas adekvatnu zamjenu.
A za gunnerse nemam rijeci. Ispred Emiratesa ko da je nova godina
Bas da se covjek zapita cemu uopste vodi ovaj fudbal.
Ako im ne dodje Ozil ocekuju se veliki nemiri
Wengeru je bolje da se sakrije u Rusiju 
A na slici se vidi kakva su King i Brendan gospoda i kakva smo mi institucija! To se cijeni i postuje
Bolje sacuvati lovu pa dobro procijeniti a ne se zalijetati pa dovesti flopa...
Mene je nekako najvise strah da se ne povrijedi Kutinjo jer nemamo bas adekvatnu zamjenu.
A za gunnerse nemam rijeci. Ispred Emiratesa ko da je nova godina

Bas da se covjek zapita cemu uopste vodi ovaj fudbal.
Ako im ne dodje Ozil ocekuju se veliki nemiri

A na slici se vidi kakva su King i Brendan gospoda i kakva smo mi institucija! To se cijeni i postuje

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Ako niko ne dodje,Rizo ce da ispasta

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Aly *BeyKopites je napisao/la:Toure, Alberto, Mignolet, Aspas, Sakho, Ilori, Moses = TO JE TO LJUDI

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Carragher23
- Kontakt:
fera svaka tebi cast kad mozes sad spavati jer ipak je sad najzanimljivije ima svega i svacega 

LIVERPOOL FC
Kako je večeras lijepo biti navijač Liverpoola...
Otelo na temi Arsenala:
"Jel došao Ozil?"
Koje prcanje...

Otelo na temi Arsenala:
"Jel došao Ozil?"

Koje prcanje...

Sad kad je došao Moses ocekujem da on igra desno krilo coutinho lijevo a aspas da grije malo klupu,kad se vrati suarez mosesa na klupu,coutinha iza staridža i suleta
konacno imamo tu neku širinu 

Pa ne,ja uletio na temu a tamo se raspisali da se samo ceka da se uslika sa opremom a da ce prvo potpisat ugovor pa onda na ljekarski.Desmond je napisao/la:Kako je večeras lijepo biti navijač Liverpoola...
Otelo na temi Arsenala:
"Jel došao Ozil?"![]()
![]()
![]()
![]()
Koje prcanje...![]()
![]()
A zadnjih 30min nisam bio za racunar pa sam se izgubio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ispalo je kao genijalno prcanje, a i oni su to tako shvatiliOtelo je napisao/la:Pa ne,ja uletio na temu a tamo se raspisali da se samo ceka da se uslika sa opremom a da ce prvo potpisat ugovor pa onda na ljekarski.Desmond je napisao/la:Kako je večeras lijepo biti navijač Liverpoola...
Otelo na temi Arsenala:
"Jel došao Ozil?"![]()
![]()
![]()
![]()
Koje prcanje...![]()
![]()
A zadnjih 30min nisam bio za racunar pa sam se izgubio.

Neki provalio da se svugdje, osim u Arsenalu, prvo potpisuje ugovor pa ide na ljekarski

Al fakat sam mislio ozbiljno.
Ajmo sefe dovedi nekog,pa makar vlastitog sina samo da se izvucem iz opklade

Ajmo sefe dovedi nekog,pa makar vlastitog sina samo da se izvucem iz opklade

a vi Ozilomnedim1993 je napisao/la:mogu vam reć da ste previše opterećeni Arsenalom

- Ponos Torina
- Kontakt:
Mesut Ozil fails medical at Arsenal after getting asthma from Arsenal's trophy room.”nedim1993 je napisao/la:mogu vam reć da ste previše opterećeni Arsenalom

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
E dokazali ste da ste djeca svojim postovima. Arsenala se ufatili cijeli dan.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Zabavlja nas što se nervirate i sikirate oko Ozila. I Wenger i vi pravite cirkus od Arsenala.nedim1993 je napisao/la:mogu vam reć da ste previše opterećeni Arsenalom

Koji si ti napaceni jadnik desmond, covjek da ne povjeruje 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Što shvatate ovo toliko ozbiljno? Meni je sasvim normalno da se neko smije glupim potezima Liverpoola, kojih je bilo itekako mnogo i da nas se ovdje prca. Tako mi je normalno da se ja naslađujem vašim "mukama". Vrijeđanje na ličnoj osnovi apsolutni je višakbega_afc je napisao/la:Koji si ti napaceni jadnik desmond, covjek da ne povjeruje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.