Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 02 sep 2013, 21:15

Izgleda da je sve propalo zbog manjka dogovora Boriella i Genoe, tako je najbolje, iako će i dalje biti pokušaj dogovora do kraja roka.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 02 sep 2013, 21:20

Ma nije jos nista gotovo.. ma da ne razumijem zasto ganjamo tamo gdje nam nije toliko hitno umjesto da pokusaju dovesti jedno lijevo krilo.. sta ako nam se Asamoah povredi ili nesto nedaj boze , necu valjda gledati Pelusa/Pdc.. :roll:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 02 sep 2013, 21:28

AvantiSignora je napisao/la:Ma nije jos nista gotovo.. ma da ne razumijem zasto ganjamo tamo gdje nam nije toliko hitno umjesto da pokusaju dovesti jedno lijevo krilo.. sta ako nam se Asamoah povredi ili nesto nedaj boze , necu valjda gledati Pelusa/Pdc.. :roll:
Hoces :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 sep 2013, 21:48

Voli Mister Etu Betu ko oči u glavi. :mrgreen:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 02 sep 2013, 21:52

Interesantno je koliko Mister voli polovnjake, place za Matriem i Giaccherinijem i ne da Quaga, jbe da je on bio na mjestu Lippia kad su mu hladno saopstili, Marcelo prodali smo Zidana, Mister bi harakiri izvrsio kad ovoliko zudi za prosjecnim italijanskim igracima koji bi u onom jakom Juventusu sjedili na klupi i molili Boga da protiv Salernitane odigraju u Kupu.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 sep 2013, 21:54

Jbg, emotivan je čovjek, a kako i ne bi kad je sa tim polovnjacima vratio Juventusu primat u Italiji. Proći će to, svaki rastanak je težak, ali igrači koji su mu dovedeni nude klubu napredak, sa Matrijem, Giacchom i sličnima je dostignut vrhunac.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 sep 2013, 21:59

Zamislite Contea u PSG-u, Realu, Cityu ili Chelseau, da mu se dovede sve što poželi, strašno. :lol:

Zadovoljan sam ovako, u januaru opet možemo potpisati nekoga ovisno od situacije, a poslovali smo gotovo pozitivno.

Najbitnije je sada da većina ostane zdrava, pogotovo negdje do pred kraj grupne faze LP, te potpuna integracija Llorentea i povratak izgubljenog sina GIovinca.

#MaxOUT

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 02 sep 2013, 22:10

Hoce Atletico Madrid Giovinca na pozajmicu..
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 sep 2013, 22:14

caseres je napisao/la:Hoce Atletico Madrid Giovinca na pozajmicu..
Hoću i ja Alyssu Milano. :mrgreen:

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 sep 2013, 22:15

ma dje cu bit zadovoljan kad vec 3 godine je.enog lijevog bocnog ne rjesavamo, i to hajd ovaj prelazni rok sto ga nismo rijesili vec smo i oslabili backup na sredini terena i na toj poziciji.

Asamoa jedini sposoban za tu poziciju koji na nesto lici, a bolje da je Djakerini ostao kao zamjena mu nego Peluso i De Celje. U svaka doba vise volim Djaksa gledat i na tom mjestu lijevog bocnog nego bilo kojeg od ova 2. Dalje nakon povrede Markizija i zakljucavanja Asamoe na lijevu stranu Padoin i Isla su nam prve zamjene u veznom redu. Pa hej :roll: , bolje i tu da je Djakerini ostao.

Kvaljarela i nije toliki problem koliki postade (tj moze postati jer je sezona preduga) vezni red. Odbranu i napad jesmo pojacali, u sustini doveli smo samo Teveza za prve postave-ali on ce se pokazati haman kao ogromno pojacanje.
Haman da ni ja nisam bio dobro informisan koliko se ustvari nema para, ima se cak i manje nego sto sam i ja mislio i cuo.

Peluso 5, Asamoa 9, Ogbona 13, Tevez 9 i balavurdija et nek je 6 miliona(a garant je manje)- dakle potrosili smo 40-ak miliona...Matri 12, Melo 5, Djakerini 8, Marone 4, ostala sica nek je oko 5-6(a vise je) dakle zaradili oko 35 miliona..
je.o majku ako nismo i u plusu zavrsili prelazni rok, a po ovoj najgrubljoj racunici smo u minusu 8-9 miliona MAXIMUM. Pa Marota djeee tih 40 miliona sto me ubijedise ovdje, dje taj sanirani minus, dje to sto ima da se trosi ovo ljeto :?: bilo je igraca, dostupnih igraca (Nani, Kolarov, Zuniga, Kondogbia) pa sto se nista ne uradi. Kondgobia 18, Kolarov 10, Nani 10 to je 38 mil plus ovo sto si do sad potrosio eto tih 40 koje si obecao, a imali bi tim i za LP. Ovako nedo bog istovremene povrede bilo koja dva od Asamoe, Vidala, Pogbe ili Pirla i za seriju A moram strahovat

Mrzim kod njeg sto otvoreno ljudima ne kaze da se nema para ko ni u Milanu( Mogi kaze da smo i gori od njih po tom pitanju), vec i ovdje po foruma uvjeri u neke pluseve ,minuse , izlaske iz duga itd itd..nezadovoljan nego sta jer obmanjuje navijace.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 02 sep 2013, 22:19

Mnogi prije nego pocnu o transferima, trebaju da procitaju ako mogu i da shvate juventusove finansijske izvjestaje i da malo uporede sa pravilima financial fair play-a, jasno ce im bit sto mi ovako radimo stvari.
Ova godina ce jos jednom zavrsit u minusu, tek naredne zavisno od LP cemo vidjet da li se moze preci u blagi plus(dobit).

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 sep 2013, 22:23

sve je to ok, i ja tako pricao na pocetku sezone tj od januara kad sam cuo da nemamo para pa me razapese ovdje i fkt uvjerise u suprotno. Ja po pricama ovdje Jovetica vec doveo u Juve, Marota izvalio 30 miliona za njega. Znate koliko ste o Joveticu pricali i koliko je vec bio gotova stvar i koliko naglabali o onih 40 miliona koje je Marota obecao. Toliko da sam i povjerovao da imamo to iako ponavljam od januara smo se natezali "vi (velika vecina)-imamo para, nas par-nemamo para"..sta je to sad okrenula se ploca :D :?:
nije zar toliko tesko rec, jbt tuzlak bi ti upravu :)

samo je fazon sto je meni krivo sto sam ja bio upravu, i ja sam se nadao najmanje Kolarovu i Naniju a potajno i Joveticu pa i Suarezu nakon vasih prica o 40 miliona.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 02 sep 2013, 22:25

Sve ok Marotta doveo Teveza,Llorentea i Ogbonu ali mi nije jasno stvarno 3 godine nismo u stanju naci i dovesti lijevog beka strasno misli nide veze :evil: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 sep 2013, 22:36

Marotta odlazi!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

Dominacija je neminovnost!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 02 sep 2013, 22:44

Trequartista je napisao/la:Marotta odlazi!
Svi za ovog tuzlaka i Marotta odlazi da covjek mirno spava.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 sep 2013, 22:45

Pa čovjek je uradio sve što je u njegovoj moći da ojača ekipu. Nije lako ni naći tog lijevog beka , nema ih puno kvalitetnih za tu neku sumu od 10-12 mil. €

Postali ste gori od nas koji navijamo za Milan , i mi cijelo ljeto čekamo pojačanje na sredini i u odbrani gdje je još važnije i na kraju ništa. Dobili smo Kaku i to je super , čak i više nego super. A odbrana nam je katastrofa , željeli smo stopera a dobili smo Matrija. A svi znamo da je odbrana ključni faktor za Scudetto :lol:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 02 sep 2013, 22:49

Acquisti:
Cevallos: 1,5 mil di €uro (riscatto)
Kabashi: 0,7 mil di €uro (riscatto)
Asamoah: 9 mil di €uro (riscatto)
Peluso: 4,8 mil di €uro (riscatto)
Tevez 9 mil di €uro (definitivo) (+ 6 mil di bonus)
Llorente: 0 mil di €uro (definitivo)
Gabbiadini: 5,5 mil di €uro (riscatto)
Zaza: 3,5 mil di €uro (definitivo)
Ogbonna: 13 mil di €uro (definitivo) (+ 2 mil di bonus)
Immobile: 2,75 mil di €uro (riscatto)
Berardi: 4,5 mil di €uro (comproprietà)
Tot. acquisti: 54,25 (+ 8 mil di bonus)

Cessioni:
Chisbah: 1,5 mil di €uro (definitivo)
Masi: 2 mil di €uro (comproprietà) (plus di 1,2 mil di €uro)
Gabbiadini: 5,5 mil di €uro (comproprietà)
Zaza: 2,5 mil di €uro (comproprietà)
Immobile: 2,75 mil di €uro (comproprietà)
Giaccherini: 7,5 mil di €uro (definitivo) (plus di 3 mil di €uro)
Melo: 3,75 mil di €uro (definitivo) ( + 0,5 mil di bonus) (minus di 3,2 mil di €uro)
Ziegler: 0 mil di €uro (prestito)
Boakye: 0 mil di €uro (prestito)
Rossi: 0 mil di €uro (prestito)
Matri: 11 mil di €uro (definitivo) (plus di 0,6 mil di €uro)
Marrone: 4,5 mil di €uro (comproprietà)(plus di 4,4 mil di €uro)
Berardi: 0 mil di €uro (prestito)
Tot. cessioni: 41 mil di €uro (+ 0,5 mil di bonus)

Tot.acquisti (54,55) - Tot.cessioni (41) = -13,25 mil di €uro (bonus esclusi)

DOBILI SMO JACI JUVE ZA 13 miliona, koji je to drugi klub u Europi kad se sve sabere i oduzme dosta se pojacao a u minusu samo jbenih 13 miliona.

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 02 sep 2013, 22:55

OH NO!!!
Ništa od grande Gilardina :evil:
Uživajmo i dalje u pucaču s centra :lol:

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 02 sep 2013, 22:58

Svi smo mi GILARDINOsaurus, pravda za campione del mondo. :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 sep 2013, 23:03

francobaresi je napisao/la:...
ma naravno, slazem se- o tome sam vec i pricao ovdje. U Italiji se radi koliko moze i prodaja je neminovnost. Ekonomija je u qrcu, pravo se pojacat mozes samo ako prodas. Samo lijevog beka je mozda i mogao i morao obzirom na okolnosti, ali ostalo radi ko i svi.

ali po ovoj temi nisi u toku, ovo je vise interno prepucavanje nas i malo podje.avanje, jer sad ovi sto trollaju "Marota odlazi", okrecu temu, su ustvari bili oni koji su nas razapinjali kad smo govorili nema se para i ekipa se pojacava koliko moze. Jbt samo sto nismo postali antidrzavni element, anti Juventini :D itd itd.. i sad kad vide koliko je sati i ko je bio upravu, naravno to nikad nece priznat gresku nego trollaju, podje.aju..jbg znas i sam kakvi su i na ostalim temama njih par, nece to nikad rec da je pogrijeslo...pa mi malo uzivancija zajebavat jer oni ti vazda "insajderske" info imaju i friske informacije, a veze ba nemaju. Pokupe lafinu na nekom forumu pa ovamo prenesu, Jovetica su x puta potpisali, kao i Zunigu, najnoviji Djilaridno , tih 40 mil sto smo im govorili da se nema su potrosili 10x...a sad se okrenula ploca, pa trollaj u drugom pravcu..to se na 3-4 odnosi, ima momaka sa dobrim info i ovdje se svasta finog moze procitat al njih 3-4 to misli da zna o Juventusu i da samo oni vole klub a pratis i pdf seriju A i ostale teme vezane -pojma nemaju. Nema to mentalni sklop vrlina da prizna gresku vec ce se 1001 tema i rasprava pokrenut i trollanje :D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.