Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ccc i given za kraj
jbg

Ma sigurno je prejeftin, a odličan rezervni golman. Duga je sezona, ne zna se šta nas čeka. A možda nije Given...AllenLFC je napisao/la:Izgleda da dolazi i Given sad tako rekose na sky sportu . Ne kontam sta ce nam on ?
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
nema ove sezone prijenosa, jer narod ne placa pretplate,a i kad bi bila nebi liverpool prenosili 2 - 3 putaThunder93 je napisao/la:Braćo Redsi hoće bit ove sezone prenos engleske lige na BHT?
Ja se nadam da nece Given doci, jer sa svojih 37 godina bi nam drastično pokvario prosjek godina u ekipi.
Po meni je bolje da se Ward priprema sa prvom ekipom.
Po meni je bolje da se Ward priprema sa prvom ekipom.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Je li bila službena potvrda Borinijeve posudbe u Sunderland??
Evo kažu El Sharaawy može ići za 30 miliona. Hajmo njega dovesti

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Pozdrav svim redsima. Evo da se i ja konacno prijavim na forum ,dugo vas citam i bas na ovaj dan odlucih da se registrujem
Lijepo je pocelo, danas 3 nova igraca, nadam se da idemo po jos nekog.

Lijepo je pocelo, danas 3 nova igraca, nadam se da idemo po jos nekog.
Dobrodošao redsko ,a idemo po Givena
.

Hajmo, jasta cemo.Desmond je napisao/la:Je li bila službena potvrda Borinijeve posudbe u Sunderland??

Nad nama nebo ima da gori!
Mislim da je to to,trebali bi biti zadovoljno s ovim transfer rokom,jedan od najboljih u zadnjih nekoliko godina.
Iandennisbbc
Shay Given will not be joining Liverpool on loan from Aston Villa
Hajmo sefe, iznenadi nas.
Shay Given will not be joining Liverpool on loan from Aston Villa
Hajmo sefe, iznenadi nas.
Nad nama nebo ima da gori!
Na Arsenalovoj temi opšti haos, da nije smiješno bilo bi žalosno .
A nama izgleda niko neće doći.
Evo sad kažu na sky sportsu da Chelsea želi prodati Dembu i da traže oko 3 miliona funti. Taman zamjena za Sturridga. 
.
"According to German media, Real Madrid have broken Arsenal agreement for Ozil due to Zidane's insistence not to sell."
Joj da hoće ovo biti istina...

Unervozili se pravo. Nisu navikli da ima ovako dolaze igrači. Ja mislim da su napisali danas 50 stranicanerkolfc je napisao/la:Na Arsenalovoj temi opšti haos, da nije smiješno bilo bi žalosno .

"According to German media, Real Madrid have broken Arsenal agreement for Ozil due to Zidane's insistence not to sell."

Zadnja izmjena: Desmond, dana/u 02 sep 2013, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Baš nam niko ne dođe, upravu si.nerkolfc je napisao/la:Na Arsenalovoj temi opšti haos, da nije smiješno bilo bi žalosno .
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Mislim da je zbog njegovih godina i mogucnosti da dovedemo puno boljeg igraca, se odustalo od Sheya.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Desmond je napisao/la:Evo sad kažu na sky sportsu da Chelsea želi prodati Dembu i da traže oko 3 miliona funti. Taman zamjena za Sturridga.
Unervozili se pravo. Nisu navikli da ima ovako dolaze igrači. Ja mislim da su napisali danas 50 stranicanerkolfc je napisao/la:Na Arsenalovoj temi opšti haos, da nije smiješno bilo bi žalosno .
A nama izgleda niko neće doći..
"According to German media, Real Madrid have broken Arsenal agreement for Ozil due to Zidane's insistence not to sell."![]()
![]()
![]()
Chelsea je od Arsenala trazio 3M za pozajmicu dok je Arsenal nudio 1.5M tako da to nije cijena(3)za transfer nego za Loan

Yarmolenko,Šaraf,Arda...
The Echo: Liverpool have finished their business for this window....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jbo nam je kevu Brendan s ovom izjavom da cekaju "go ahead" od neke ekipe za jos jedno pojacanje 

Znam, ali je poslije izašla vijest da bi Chelsea radije prodao Dembu nego ga posudio. E sad se ne zna kolika mu je cijena, ali pošto je plaćen 7,5 Newcastle sumnjam da bi bio preko 5 miliona.Ponos Torina je napisao/la:Desmond je napisao/la:Evo sad kažu na sky sportsu da Chelsea želi prodati Dembu i da traže oko 3 miliona funti. Taman zamjena za Sturridga.
A nama izgleda niko neće doći..
"According to German media, Real Madrid have broken Arsenal agreement for Ozil due to Zidane's insistence not to sell."![]()
![]()
![]()
Chelsea je od Arsenala trazio 3M za pozajmicu dok je Arsenal nudio 1.5M tako da to nije cijena(3)za transfer nego za Loan![]()
Yarmolenko,Šaraf,Arda...
The Echo: Liverpool have finished their business for this window....
Zadnja izmjena: Desmond, dana/u 02 sep 2013, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Gareth Jones @photogareth 5m
Just now Brendan Rodgers with Kenny Dalglish at Billy Shankly 100th birthday dinner @livechonews #lfc #liverpool http://twitpic.com/dbn80g" onclick="window.open(this.href);return false;

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.