potpisujem (nakon baljica i mozda grujica nemamo igraca koji voli da opali loptu sa 20 m!)fanatic1991 je napisao/la:Svidja mi se sto ne razmislja puno ako vidi priliku odma sutira...takav neko je i trebao BiH reprezenatacijibosnas_ je napisao/la:jao kakav sut covjek ima..... zamalo udje! inace za ovih nekoliko minuta odlican! tako dobro ubacuje loptu u sesnaesterac da je to cudo jedno,samo naprijed Zmaju!
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
sportski direktor Genoe, 'Daniele Delli Carri', jučer je potvrdio interes za Hajrovića .. vidjeti ćemo može li se šta desiti za ova tri dana
možda bi mu valjalo da pređe u Genou, iako su oni truba ekipa, ili sredina tabele ili borba za opstanak .. ali njemu kao igraču, takva sredina bi pasala, kao odskočna daska za dalje 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mWrjB4IgOw
Dobro spreha Bosanski, kad se uzme u obzir da je odrastao u Svicarskoj
Sto se tice transfera, prije sat vremena je dosla vijest da je Genoa ponudila 5 Miliona Eura za Hajrovica.
Dobro spreha Bosanski, kad se uzme u obzir da je odrastao u Svicarskoj

Sto se tice transfera, prije sat vremena je dosla vijest da je Genoa ponudila 5 Miliona Eura za Hajrovica.
"Rodjeni Sarajlija" negdje iz Sandzaka 
"Vrlo sam zadovoljan sa mnom"

"Vrlo sam zadovoljan sa mnom"

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma dobar je, kakvih imamo, ovaj je prof. Halilovic za njih
A i to nije toliko bitno, samo da mi odemo u Brazil aBd ! 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
"Zahvaljujem se svijema u savezu, selektoru, i eto.."

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
jako mi je drago sto je Hajrovic konacno u reprezentaciji BIH,on nam moze biti od velike koristi u dvomecu protiv Slovacke,naravno sa klupe jer treba on jos dosta truda uloziti da bi u buducnosti bio prvotimac,ali na najboljem je putu... ukoliko budemo ganjali rezultat on nam vec u prvoj utakmici moze pomoci s klupe,ima fenomenalan centarsut i sut,a svi znamo kakve igrace imamo u sesnaestercu,samo cekaju da neko kvalitetno centrira loptu i gol visi u vazduhu..... sve najbolje nasem Zmaju i da aBd za koju godinu bude medju nasim najboljim igracima!
Hebo vas vise ko kako prica, ohladite malo sa tim glupostima.
[youtube][/youtube]
Izet kad uvali ovakav projektil Slovacima ima da ga dizemo u nebesa.
[youtube][/youtube]
Izet kad uvali ovakav projektil Slovacima ima da ga dizemo u nebesa.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Na kraju krajeva, ne treba nam ni orator niti PR menadžer
Nek' on svoje kaže na terenu i ja zadovoljan.
Sviđa mi se kako razmišlja, da će odmah riješiti situaciju sa Džekom, da se ne bi porušila atmosfera.
Ko će dočekat' više tekmu

Sviđa mi se kako razmišlja, da će odmah riješiti situaciju sa Džekom, da se ne bi porušila atmosfera.
Ko će dočekat' više tekmu

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- DonCorleone
- Kontakt:
Jadno dijete, rodila ga majka...vidi se da je nervozan i da se trudi i da je fin momcic.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma istina je da su ovi Hajrovici iz Makedonije/Kosova, cujes kako pricaju. Niko ziv ovako ne prica, ni u dijaspori ni u BiH ni u Sandzaku.
Ali to je najmanje vazno, u nasoj reprezentaciji bi trebali uvest Njemacki kao sluzbeni jezik.
Ali to je najmanje vazno, u nasoj reprezentaciji bi trebali uvest Njemacki kao sluzbeni jezik.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Izete, dobrodošao u Zmajevo gnijezdo 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
welcome 2 da hood 

-
- Kontakt:
dobro doso cigo....
Mani se te suplje price i vrijedjanja nemoj biti ti sam krkan ako ih nema viseBoskvalitet je napisao/la:dobro doso cigo....

Izete dobrodosao !!!!

-
- Kontakt:
niko ne vredza ako je cigo cigo je sta je tu lose ba... nemoj samo zaboraviti sta je bilo prije 3 mjesec-a ali eto nema veze.. svi smo sretni sada on nije one izjave govorio etc..Lucryler je napisao/la:Mani se te suplje price i vrijedjanja nemoj biti ti sam krkan ako ih nema viseBoskvalitet je napisao/la:dobro doso cigo....
Izete dobrodosao !!!!
- skyisthelimit
Lakse bi spojio i izdrzao dvije zaredom utakmice, nego sto je davao ove smarajuce i bespotrebne intervje svakome pojedinacno. 
Drago mi je da postoje ljudi koji vjeruju svemu sto novine i novinari napisu. U ovome slucaju svicarski portali

Boskvalitet je napisao/la: niko ne vredza ako je cigo cigo je sta je tu lose ba... nemoj samo zaboraviti sta je bilo prije 3 mjesec-a ali eto nema veze.. svi smo sretni sada on nije one izjave govorio etc..
Drago mi je da postoje ljudi koji vjeruju svemu sto novine i novinari napisu. U ovome slucaju svicarski portali
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 02 sep 2013, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Samo necu da vidim kako siris ruke i vuces se po terenu, ovo nije GC da mozes zvijedu da glumis. Jedan za sve, svi za jednog! Samo tako ces dobiti podrusku od svih! Sretno!
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Ama rekoh ti opet mani se supljaka , i tih napuhanih medijskih sranja. On je tu i da se dokaze , a ti ispadas cigo sa takvim komentarimaBoskvalitet je napisao/la:niko ne vredza ako je cigo cigo je sta je tu lose ba... nemoj samo zaboraviti sta je bilo prije 3 mjesec-a ali eto nema veze.. svi smo sretni sada on nije one izjave govorio etc..Lucryler je napisao/la:Mani se te suplje price i vrijedjanja nemoj biti ti sam krkan ako ih nema viseBoskvalitet je napisao/la:dobro doso cigo....
Izete dobrodosao !!!!

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako su mu Spahic i Dzeko halalili, onda sve treba zaboraviti i krenuti od nule. I izbrisati mu ono "m" viska iz imena.
Pitanje je sta je tu ustvari i bilo, mediji izmisljaju puno stvari ako niste znali...

Pitanje je sta je tu ustvari i bilo, mediji izmisljaju puno stvari ako niste znali...