Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

korisnikforuma
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la korisnikforuma » 02 sep 2013, 17:52

Gilardino je najbolja moguća kupovina.
Za razliku od Quagliarelle neće se buniti ako bude na klupi, cijeli život govori da mu je san azigrat za Juventus, ima pregršt iskustva, osvojenu LP i svjetsko prvenstvo, zabio dva gola manje iz igre u Serie A nego Francesco Totti, a Totti igra već 20. sezonu u Serie A. 34 gola iz igre više nego Alessandro Del Piero :shock:

Ljudi moji, pa za takvog igrača govoriti ovo što neki ovdje piše, to je diletantsvo.
Pa Matri i Quagliarella ne mogu u istu rečenicu sa velikim Gilardinom, a vama je on loš za 5. napadača. I još je kao star, tek je napunio 31 godinu, a koliko je iao Pirlo kad je dolazio?
Svašta :roll:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 sep 2013, 18:00

Gilardino je nepotreban iz prostog razloga što već imamo 4 napadača, tako da je petu špicu mogao mirno igrati neki od momaka koje imamo širom Italije, ali ne, mi moramo dovesti Italijana, starudiju i igrača koji je i dalje u radijusu reprezentacije. :roll:

Pri tome sam siguran da zbog te retardirane politike će klasni Llorente pasti iza njega u hijerarhijama, naravno, nadam se da griješim, ali me ništa ne bi iznenadilo.

Obzirom da već par sezona imamo isti profil napadača već u ekipi (Matri, Boriello, Toni etc.), pitam se što nam ovo treba?!

Luca Toni je i dalje mogao biti naša peta špica, a bolji je od svih navedenih i danas, a ne bi se bunio što sjedi na klupi, samo bespotrebno trošimo i trošimo, još samo treba da damo 6 miliona za njega, a takvi su prošli već kroz ekipu.

Ali hajde, da ne trošim energiju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 sep 2013, 18:02

korisnikforuma je napisao/la:Gilardino je najbolja moguća kupovina.
Za razliku od Quagliarelle neće se buniti ako bude na klupi, cijeli život govori da mu je san azigrat za Juventus, ima pregršt iskustva, osvojenu LP i svjetsko prvenstvo, zabio dva gola manje iz igre u Serie A nego Francesco Totti, a Totti igra već 20. sezonu u Serie A. 34 gola iz igre više nego Alessandro Del Piero :shock:

Ljudi moji, pa za takvog igrača govoriti ovo što neki ovdje piše, to je diletantsvo.
Pa Matri i Quagliarella ne mogu u istu rečenicu sa velikim Gilardinom, a vama je on loš za 5. napadača. I još je kao star, tek je napunio 31 godinu, a koliko je iao Pirlo kad je dolazio?
Svašta :roll:
Tacno si me nagovorio da podjem drugacije razmisljati :) al ne volim mu cehru hahahha :P
Max Allegri

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 02 sep 2013, 18:06

Llorente može jedino pasti iza Gilardina u hijerarhiji ako se pokaže da je Gilardino bolji igrač. Ista stvar je bila i sa Borriellom, kad je on došao i Quagliarella i Matri su završili iza njega u hijerarhiji. Što misliš da Conte stavlja hijerarhiju po izgledu? Jednostavno, bio je bolji. Iako, sumnjam da bi Gila bio ispred Llorentea čisto zato što Gila dolazi kao 5. napadač, ali i Borriello je dolazio kao 5. :roll:
Previše se podcjenjuje dokazana europska i svjetksa klasa Gila, podsjeti me ovo na priče o potrošenom Pirlu, rupi Barzagliju.

A Toni nije ostao 5. napadač jer voli igrati, radije će biti prvi napadač u Veroni nego 3 napadač u Fiorentini recimo.
Gila je ipak osvojio sve što se može osvojiti
Milan
UEFA Champions League: 1
2006–07
UEFA Super Cup: 1
2007
FIFA Club World Cup: 1
2007
National team
FIFA World Cup: 1
2006
UEFA European Under-21 Championship: 1
2004
FIFA Confederations Cup: Third place 2013
Individual
Serie A Footballer of the Year: 1
2005
Italian Footballer of the Year: 1
2005
Serie A Young Footballer of the Year: 1
2004
UEFA European Under-21 Championship Golden Player: 1
2004
Samo mu ješ scudetto nedostaje u jednoj velikoj karijeri :D

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 02 sep 2013, 18:07

Gilardino je nepotreban iz prostog razloga što već imamo 4 napadača, tako da je petu špicu mogao mirno igrati neki od momaka koje imamo širom Italije, ali ne, mi moramo dovesti Italijana, starudiju i igrača koji je i dalje u radijusu reprezentacije. :roll:
Imamo, ali nijedan nije pravi špic osim Llorentea. Treba i rezerva, ako ne daj Bože Llorente ne ispuni očekivanja. Da je ostao Matri, ok bi bilo. Gila je rutiner u Seriji A, pa jbg nek se bori za mjesto, neće on ništa odmoći, a dao Bog da bude od koristi i pomogne.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 sep 2013, 18:29

Cellino upravo odlazi u Cagliari, ništa od Nainggolana, očekivano po meni, na zvaničnom sajtu je objavio da neće prodati ni Astoria Milanu.

Ako je tako, nadam se da neće ići prema Marquinhu kao potezu iz očaja kada imamo Bouya živog, kojeg, da znam da računaju ozbiljno na njega, bih preferirao čak i u odnosu na Radju. 8-)

#MaxOUT

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 02 sep 2013, 18:35

Pogba je napisao/la:Cellino upravo odlazi u Cagliari, ništa od Nainggolana, očekivano po meni, na zvaničnom sajtu je objavio da neće prodati ni Astoria Milanu.

Ako je tako, nadam se da neće ići prema Marquinhu kao potezu iz očaja kada imamo Bouya živog, kojeg, da znam da računaju ozbiljno na njega, bih preferirao čak i u odnosu na Radju. 8-)
Inače, taj Bouy je mediokritet, ali osim toga, on jedino igra Pirlovu poziciju, nije ni izdaleka motoričan za igranje srednjeg veznog u ovom sistemu 8-)

Marquinho bi bio solidan backup, za razliku od Padoina i sličnih, on zapravo zna igrati nogomet i sa loptom. :shock:

Nainngolan je malo čudna opcija kad tu već imamo Vidala, Marchisija, Pogbu i Asamoaha :roll:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 sep 2013, 18:39

Marquinho nema pojma, baš kao što to nemaju ni Peluso i njemu slični koje očajnički branite samo zato što ih Conte želi, a i to je upitno.

Bouy je regista i bolja opcija za nas, a i vjerujem da je draže svima da se njemu da šansa nego pretplati neki Nainggolan sa 20M i sjedi na klupi gdje bi bio peti izbor. :?

Ne znam u kakvom je stanju njegova povreda jer još trenira odvojeno, ali sam uvijek za njega nego nekog Marquinha koji je odmah zvijer jer igra tamo negdje, samo neka nije naš i auotomatizmom je bolji.
Ali malo sutra.

Nažalost, znam kako stoje stvari tako da je taj poluigrač vjerovatno naš izbor za klupu, a ultratalentovani Bouy neka truhne. :?

Marquinho i Gilardino kao šlag na tortu.
Obradovalo me ovo za Kempfa i Berardia jer sam uvijek za takve igrače koje bih ubacivao u vatru od naredne sezone, a ne dizao prosjek starosti ekipe na blizu 29 ovim dedicama. :shock:

#MaxOUT

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 02 sep 2013, 18:48

Pogba je napisao/la:Marquinho nema pojma, baš kao što to nemaju ni Peluso i njemu slični koje očajnički branite samo zato što ih Conte želi, a i to je upitno.

Bouy je regista i bolja opcija za nas, a i vjerujem da je draže svima da se njemu da šansa nego pretplati neki Nainggolan sa 20M i sjedi na klupi gdje bi bio peti izbor. :?

Ne znam u kakvom je stanju njegova povreda jer još trenira odvojeno, ali sam uvijek za njega nego nekog Marquinha koji je odmah zvijer jer igra tamo negdje, samo neka nije naš i auotomatizmom je bolji.
Ali malo sutra.

Nažalost, znam kako stoje stvari tako da je taj poluigrač vjerovatno naš izbor za klupu, a ultratalentovani Bouy neka truhne. :?

Marquinho i Gilardino kao šlag na tortu.
Obradovalo me ovo za Kempfa i Berardia jer sam uvijek za takve igrače koje bih ubacivao u vatru od naredne sezone, a ne dizao prosjek starosti ekipe na blizu 29 ovim dedicama. :shock:
Svaka ti je na mjestu, imamo isto mišljenje :mrgreen:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 02 sep 2013, 18:51

@Pogba, nisam ja ni rekao da je Marquinho bolji od Padoina i Pelusa, već samo da za razliku od njih zna igrat i sa loptom. Ipak mislim da tehnika dvojca iz Atalante nije na razini klubova kojima je cilj osvajanje LP, na stranu druge stvari. Marquinho ima dosta mana, ali i puno više potencijala nego Padoin iz kojega je davno izvučeno 100%
A Bouy može biti samo zamjenja Pirlu, a koliko sam čuo, on nije na toj razini, a pišu da vjerojatno nikada neće ni biti. Ono što sam ja vidio je bilo solidno, ali to je bila Serie B... :roll:

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 02 sep 2013, 18:52

Ufficiale: #Inter-#Juventus si giocherà sabato 14 settembre alle 18.00
:roll:

Katastrofa termin, ko da gledam i Sarajevo tad igra ccc....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 sep 2013, 19:28

Kempf čini se ne želi iz Njemačke, još je nezreo za taj korak.

Ne znam što ga forsiraju, neka potpiše i ostane tamo. :?

Prihvaćene ponude Lazia i Rome za Quagliu, na njemu je da odabere.

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 sep 2013, 19:32

Pogba je napisao/la:Kempf čini se ne želi iz Njemačke, još je nezreo za taj korak.

Ne znam što ga forsiraju, neka potpiše i ostane tamo. :?

Prihvaćene ponude Lazia i Rome za Quagliu, na njemu je da odabere.
Ne bi me čudilo da odbije zbog plate :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 sep 2013, 19:36

iako bih ga volio vidjeti u romi mislim da ce odabrati nazio jer tamo je ipak manja guzva u napadu.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 sep 2013, 19:44

Evil Genius II je napisao/la:iako bih ga volio vidjeti u romi mislim da ce odabrati nazio jer tamo je ipak manja guzva u napadu.
izabrati će vas jer ste jača ekipa .. to je i logično, svako hoće u jaču ekipu :D meni je poslije Yilmaza svejedno, neka dođe ko hoće, a i ne mora niko
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 sep 2013, 19:49

svi su u zeljnom iscekivanju novih dolazaka u zadnjim minutama prelaznog roka i u blagoj euforiji, samo mi u blagoj panici i strahu od dolaska novih igraca :D kud ovaj rok ne zavrsi kad je trebao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 02 sep 2013, 20:05

Bitno je da smo Berardia polovinu sebi obezjbjedili i imamo sjajne odnose sa Sassouolom. Marone taman nek ide i nek igra ako sta bude od njeg bude, Nainggolana uvijek mozemo pokusat u januaru dovest ako bude skripalo jer vidi se da covjek bi rado ovamo dosao.Vidjet kako ce Marchisio odigrat sezonu ako bude zatrebalo kesirat Radju i to je to.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 sep 2013, 20:10

E ne pregovara se sa Cellino jedan dan... znao sam. jbg.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 02 sep 2013, 20:16

kolika je plata Quaglareli?
*La Roma non si tifa, si AMA!*

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 sep 2013, 20:19

ElLoco7 je napisao/la:kolika je plata Quaglareli?
nesto vise od 2 mil

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.